Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-01@11:53:33 GMT

گوچی به 20 نرسید و رفت (گزارش)

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۰۷۹۸۴

گوچی به 20 نرسید و رفت (گزارش)

رضا قوچان نژاد در حالی از تیم ملی ایران خداحافظی کرد که 17 گل ملی در کارنامه داشت.

به گزارش "ورزش سه"، فوتبال ایران پس از جام جهانی دو شوک بزرگ را تجربه کرده است، یکی صحبت های عجیب و دور از انتظار سرمربی تیم ملی که بار دیگر تنش را در بین فوتبال دوستان ایجاد کرد و دیگری خداحافظی رضا قوچان نژاد که اهالی فوتبال را در شوک فرو برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

قوچان نژاد در مقدماتی جام جهانی 2014 و در حالی به تیم ملی اضافه شد که مهاجمان داخلی انتظارات را برآورده نکرده بودند و تیم ملی برای صعود به جام جهانی، به گلزنی برابر حریفان قدرتمند احتیاج داشت. پس گوچی، پسر ایرانی- هلندی از تیم استاندارد لیژ بلژیک به تهران آمد تا منجی تیم کی روش در راه برزیل باشد. 42 بازی ملی انجام داد و 17 گل تا آمار بسیار خوب 0.4 گل به ازای هر مسابقه را به ثبت برساند.

 

مهاجم محبوب فوتبال ایران گل های مهمی را برای تیم ملی به ثمر رساند. سه گل حساس به قطر، لبنان و کره جنوبی که ایران را به جام جهانی برد، گلزنی به بوسنی در جام جهانی که تک گل ایران در 2014 بود، دو گل در جام ملت های آسیا مقابل امارات و عراق که یکی تیم ملی را صدر نشین گروه کرد و دیگری ایران را در جام نگه داشت.

 

او که هنوز به تازگی وارد سومین دهه زندگی اش شده، بدون شک پتانسیل این را داشت که بتواند شمار گل های ملی اش را به 20 یا حتی بالاتر هم برساند و در بین 6 گلزن برتر باشد اما پس از نیمکت نشینی های متعدد، با رفتاری آرام که همیشه از او دیدیدم، از تیم ملی خداحافظی کرد. فوتبالدوستان ایرانی امیدوارند گوچی از این تصمیم منصرف شود چرا که فقدان این بازیکن نمی تواند به سادگی حل و فصل شود و چه بد که او را از ابتدا در اختیار نداشتیم و نتوانستیم بیش از این ها از رضا قوچان نژاد استفاده کنیم.

 

مهاجم تیم هیرنفین در این مدت 5 گل در بازی های دوستانه به ثمر رساند و باقی گل ها در بازی های رسمی بود. قوچان نژاد همچنین یک هت تریک و 2 دبل در کارنامه اش به ثبت رساند.

1. گل به لبنان در مقدماتی جام ملت های 2015
2. گل به لبنان در مقدماتی جام ملت های 2015
3. گل به قطر در مقدماتی جام جهانی 2014
4. گل به لبنان در مقدماتی جام جهانی 2014
5. گل به کره جنوبی در مقدماتی جام جهانی 2014
6. گل به تایلند در مقدماتی جام ملت های 2015
7. گل به تایلند در مقدماتی جام ملت های 2015
8. گل به لبنان در مقدماتی جام ملت های 2015
9. گل به گینه در بازی دوستانه ملی
10. گل به ترینیدادوتوباگو در بازی دوستانه ملی
11. گل به بوسنی در جام جهانی 2014
12. گل به امارات در جام ملت های 2015
13. گل به عراق در جام ملت های 2015
14. گل به قطر در مقدماتی جام جهانی 2018
15. گل به پاپوآ گینه در بازی دوستانه ملی
16. گل به پاپوآ گینه در بازی دوستانه ملی
17. گل به پاپوآ گینه در بازی دوستانه ملی

تیم ملی ایران رضا قوچان نژاد

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: تیم ملی ایران رضا قوچان نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۰۷۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت‌پرده گزارش بی‌بی‌سی درباره مرگ نیکا شاکرمی

روزنامه فرهیختگان نوشت: سرویس جهانی بی‌بی‌سی روز دوشنبه ۲۹ آوریل (۱۰ اردیبهشت ماه) با تکیه بر اسنادی که به تعبیر این رسانه «بسیار محرمانه» خوانده شده، گزارشی از نحوه درگذشت نیکا شاکرمی منتشر کرد. نیکا شاکرمی نوجوان ۱۶ ساله‌ای بود که رسانه‌های فارسی‌زبان ضد‌ایران، در نخستین روز‌های ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱، از او به عنوان یکی از کشته‌شدگان اعتراضات در تهران نام بردند.

مقامات قضایی و امنیتی با استناد به محل درگذشت این فرد و همچنین گزارش پزشک قانونی، ضمن رد اظهارات رسانه‌های ضد‌ایران، «سقوط از ساختمان» را علت مرگ شاکرمی معرفی کردند. با این وجود، اما چند تصویر از حضور شاکرمی در اعتراضات و ویژگی‌های شخصیتی مادر و خاله شاکرمی، فضای مناسبی را در اختیار شبکه‌های ضد ایران برای دمیدن بر آتش اعتراضات در ایران با هدف سرنگونی حکومت داده بود. 

دوشنبه دهم اردیبهشت، سرویس جهانی بی‌بی‌سی، روایت جدیدی از درگذشت نیکا شاکرمی منتشر کرد که با وجود تلاش‌های فراوان، رد این تناقضات در آن بسیار مشهود است. برخلاف دفعات قبل، این بار یک رسانه بین‌المللی و آن هم با استناد به اسنادی که آنها را «بسیار محرمانه» می‌خواند، به ماجرا ورود کرده است. این موضوع به اندازه‌ای عجیب بود که دویچه‌وله فارسی درباره آن نوشته «این اولین‌بار است که یک رسانه بین‌المللی با استناد به سندی محرمانه چنین گزارشی را منتشر می‌کند.»

بی‌بی‌سی ادعا کرده این گزارش «بخشی از یک پرونده ۳۲۲صفحه‌ای» درباره معترضان بوده است. این رسانه هرچند مدعی محرمانه بودن این سند است، اما در گزارشش به «تناقض‌های موجود در اسناد» نیز اشاره کرده. به عنوان نمونه، بی‌بی‌سی اذعان داشته در سندی که تحقیقاتش روی آن «متمرکز» شده، «حاوی چند تناقض» بوده است. بی‌بی‌سی نوشته: «به عنوان مثال، نیروی انتظامی «ناجا» که در این گزارش نقل شده، در آن زمان به «فراجا» معروف» بوده است. 

در حالت معمو‌لی نه‌تن‌ها یک رسانه بین‌المللی که حتی رسانه‌های محلی نیز حاضر به انتشار سندی با چنین اشتباه فاحشی نخواهند شد. آن‌طور که سرویس جهانی بی‌بی‌سی اذعان داشته، این تنها یکی از تناقضات این سند بوده است، اما بی‌بی‌سی برای توجیه انتشار این گزارش، مدعی شده مفاد اسناد را با فردی که بی‌بی‌سی آن را «افسر اطلاعاتی سابق ایران که به آرشیو سپاه پاسداران دسترسی داشته» معرفی کرده، به اشتراک گذاشته و این فرد صحت گزارش را تایید کرده است! 

انتشار این گزارش با چنین اسنادی حتی باعث شده برخی رسانه‌های فارسی‌زبان ضد‌ایران که چندان نیز حرفه‌ای نیستند، با محتوای بی‌بی‌سی فاصله خود را حفظ کنند. دویچه‌وله فارسی پس از انتشار بخشی از این گزارش نوشت «به طور مستقل امکان راستی‌آزمایی این گزارش را ندارد.»

چنین خطای فاحشی آن هم از رسانه‌ای به قدمت سرویس جهانی بی‌بی‌سی، از دو حالت خارج نیست؛ یا این پروژه دستپخت سرویس‌های امنیتی غربی است و یا اینکه باید این گزارش پوست موز یک گروه نفوذی باشد که زیر پای بی‌بی‌سی انداخته شده است. نباید فراموش کرد اسفند سال گذشته یک گروه هکری که مدعی هک سامانه‌های مربوط به قوه قضائیه بود، اسنادی را منتشر و ادعا کرد که دو سند آن مکاتبه در طبقه‌بندی «سری» وزارت اطلاعات با دادستان عمومی و انقلاب تهران برای خروج برخی کارمندان دو شبکه معاند تلویزیونی «ایران اینترنشنال» و «بی‌بی‌سی فارسی» از فهرست کارکنان ممنوع‌المعامله این دو شبکه ضد‌ایرانی است. شبکه‌ای که چنین اطلاعات مخدوش و متناقضی را در اختیار بی‌بی‌سی قرار داده، بلافاصله در شبکه‌های اجتماعی دست به کار شد و با استفاده از لشکر سایبری‌اش، به صورت پرحجم سعی در بازنشر گسترده این گزارش کرد.

tags # اخبار سیاسی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ اطلاعاتی جالب درباره زندگی انسان در کره ماه؛ از قیمت زمین تا وام مسکن در ماه! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • انتشار وضعیت فرهنگی ایران در پیمایش ارزش‌های جهانی
  • ارزش های اخلاقی در ایرانیان بالاترین رتبه را در جهان دارد
  • پشت‌پرده گزارش بی‌بی‌سی درباره مرگ نیکا شاکرمی
  • برنامه جام‌جهانی تیراندازی اعلام شد
  • زور پیکان به شمس آذر نرسید / پیروزی شمس آذر برابر حریف تهرانی
  • زور پیکان به شمس آذر نرسید / پیروز شمس آذر برابر حریف تهرانی
  • متفاوت ترین فروشگاه زنانه گوچی (عکس)
  • اعزام تیراندازان به جام جهانی باکو
  • اعزام تیراندازان به جام جهانی باکو + اسامی و برنامه مسابقات
  • بهترین فصل ادن هازارد، گل ها و مهارت های برتر (۲۰۱۵/۱۶) / فیلم