Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس از آغاز عملیات اجرایی پارک ده هکتاری یلفان در فاز دوم باغ شهرهای کلانشهر همدان خبر داد. ۰۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۰ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حمیدرضا حاجی بابایی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مناطق چهارگانه گردشگری پایتخت تاریخ و تمدن ایران شامل منطقه ابرو، امامزاده محسن، حوزه سد اکباتان و گنجنامه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در هفته جاری با مساعدت استاندار در منطقه گردشگری تاریخی، مذهبی، طبیعی امامزاده محسن حضور یافتیم و با بررسی جامع ابعاد این پروژه، برنامه‌ها عملیاتی برای تسریع این پروژه با تمرکز بر حل مشکلات موجود ارائه شد، ضمن این که نظارت بالینی و مستمر بر مراحل اجرایی این پروژه وجود دارد.

حاجی بابایی با بیان اینکه در این راستا ساماندهی گردشگری حوزه سد اکباتان نیز در دستور کار قرار گرفت، عنوان کرد: ضمن نشست‌های متعدد با مسئولان و معتمدین و اعضای شوراهای روستاهای این حوزه و با مطالعه و بررسی کارشناسانه گردشگری روستا، استفاده از ظرفیت این منطقه با هدف توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کلانشهر همدان در محور برنامه قرار دارد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: عملیات اجرایی پروژه پارک گردشگری روستای یلفان، با مشارکت منابع طبیعی و مسکن شهرسازی به مساحت ده هکتار کلید خورده است، در این زمینه مبادله موافقت‌نامه با پیمانکار با اعتباری بالغ هشتصد و پنجاه میلیون تومان از سوی اداره کل میراث فرهنگی پایان یافته است.

حاجی بابایی بیان کرد: این پروژه در نیمه دوم سال 1397 به بهره برداری می‌رسد و این پارک گردشگری، با هدف توجه به نیازهای مختلف مسافران داخلی و خارجی احداث می‌شود، شامل بخش‌هایی مانند، پارکینگ، کتابخانه، فضای بازی های کودکان، نمازخانه و بخش ارائه صنایع بومی روستاییان منطقه، سایر بخش‌های فرهنگی است.

وی اظهار داشت: طراحی مدل  توسعه‌ای، باغ شهرهای کلانشهر همدان با هدف توانمندی روستائیان این مناطق و معرفی ملی و بین المللی صنایع دستی بومی همدان، شناسایی ظرفیتهای جذب صنایع‌دستی مطرح کشور و بومی‌سازی در این مناطق، حفظ و ماندگاری، بهسازی و تامین اجتماعی روستایی و به منظور توسعه اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی برنامه‌ریزی شده است.

نماینده مردم همدان وفامنین اظهار داشت: در هفته های آینده با حضور در این منطقه نیز از نزدیک همه جوانب پروژه به صورت حضوری بررسی و در صورت وجود هر مشکلی مانند منطقه امامزاده محسن، شخصا ورود می‌کنیم و این نظارت به صورت مستمر از سوی کارشناسان  نیز وجود دارد.

وی تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم از سایر منابع و ظرفیت‌های استانی و ملی نیز در تأمین اعتبار پروژه‌های توسعه‌ای کلانشهر همدان بهره‌برداری کنیم.

انتهای پیام/ع

R41405/P1494/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۱۱۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: در راستای حفظ آثار تاریخی به جای مانده از نیاکان، یک خانواده ملایری ۵۹ شیء تاریخی را به اداره میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، محسن معصوم علیزاده امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آثار باستانی، دفینه‌ها و گنجینه‌های مادی و معنوی هر ملت و میراث‌فرهنگی آن‌ها محسوب می‌شود.

وی افزود: اشیا و آثار باستانی بیان کننده پیشینه تاریخی و تمدن هر کشور و سرزمین است. قدمت تاریخی این اشیا سبب ارزشمند بودن آن‌ها و اعتبار تاریخی ملت‌ها می‌شود، به نحوی که برای نگهداری و مراقبت از این هویت‌های تاریخی هر ملت باید همه احساس مسئولیت کند و هزینه‌های هنگفتی در سال از سوی دولت‌ها برای این موضوع پرداخت می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان خاطرنشان کرد: در هر خانه‌ای کتابی، نوشته‌ای، فرشی، گلدانی، تابلو و میراثی از پدران و مادران و گذشتگان وجود دارد که با حساسیت خاصی نگهداری می‌شود و برای اعضای آن خانه از ارزش و اعتبار ویژه‌ای برخوردار است، چراکه نشان‌دهنده هویت فرهنگی، میراث خانوادگی و ارزش‌های یک خاندان است.

معصوم‌علیزاده اضافه کرد: حفظ آثار تاریخی و فرهنگی در یک منطقه نیز همین جایگاه را میان اعضای یک جامعه دارد و نشان‌دهنده هویت و تمدن یک ملت است، به ویژه ملتی همچون ایران که تمدنی بسیار قدیمی و درخشان دارد و زمانی که بسیاری از جوامع غربی و شرقی هنوز به وجود نیامده بود، ایران از تمدن غنی و پیشرفته برخوردار بود.

وی اضافه کرد: این اشیا و آثار تاریخی و فرهنگی همچون اجداد ما هستند و به دلیل اینکه حاصل هنر و نبوغ پیشینیان ما است، باید در حفاظت و حراست از این میراث نهایت دقت و کوشش را به عمل آوریم و چه خوب است که برای ماندگاری بهتر آثار تاریخی در اختیار موزه‌ها و مخازن امن قرار گیرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان تاکید کرد: اهدای آثار تاریخی یکی از راه‌های حفظ اشیا، اموال فرهنگی و غنی‌سازی موزه‌ها به لحاظ داشته‌های فرهنگی و آثار است که در راستای حفظ آثار تاریخی به جای مانده از نیاکان، یک خانواده ملایری ۵۹ شیء تاریخی را به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا کرد که امیدواریم این کار پسندیده در جامعه ما ادامه‌دار باشد.

معصوم‌علیزاده اضافه کرد: با توجه به رویه موجود در قوانین و ضوابط موزه‌های دنیا مبنی بر اینکه اگر فرد یا سازمانی آثار تاریخی خود را به مرجع و منبع اصلی بازگردانند، آثار اهدایی به نام آن‌ها در تاریخ کشور ثبت و بر همین اساس اشیا به نام خانواده محبی ثبت خواهد شد.

وی گفت: این اشیا توسط مسعود محبی از ایرانیان ساکن آمریکا و بعد از فوت پدرشان به موزه لطفعلیان ملایر اهدا شد که شامل ۵۹ شیء تاریخی با قدمت‌های مختلف است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: این اشیا برای دوران مختلف پیش از تاریخ، دوران تاریخی اسلامی و معاصر از جمله پیه‌سوز، پیکرک‌های کوچک، انگشتر، باروت‌دان، ابریق و ظروف مختلف کاربردی است که پس از کارشناسی به منظور طی فرآیندهای قانونی تحویل امین اموال استان شد.

معصوم‌علیزاده با اشاره به اینکه اصالت و هویت بیش از نیمی از این مجموعه به صورت قطعی تأیید شده است، افزود: تعیین اصالت تعدادی دیگر از این آثار به پژوهش و مطالعات دقیق‌تری نیاز دارد.

کد خبر 749012

دیگر خبرها

  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • آغاز عملیات عمرانی پروژه پیاده‌راه باباطاهر همدان
  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند
  • عملیات پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان آغاز شد
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • آغاز عملیات اجرایی هدایت آب‌های سطحی استان یزد
  • آغاز عملیات اجرایی هدایت آب‌های سطحی چهارراه شهدای محمودآباد
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است