Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛​­ کیوان فرهنگ آسا با اشاره به اینکه در بهترین شرایط ما فقط 10 درصد نیاز کشور به دانه های روغنی را در داخل تولید می کنیم افزود: برای تامین نیاز کشور و کاهش واردات این محصول باید فعالیت و تلاش زیادی انجام شود.

وی با اشاره به کاهش قابل توجه بارش ها در کشور حتی استانهای پربارش نسبت به بلندمدت گفت: کاهش بارندگی سبب ایجاد امکان کاشت تنها 10 درصد از نهاده ها شد که البته از این حجم نیز به دلیل تداوم نداشتن بارش ها در تابستان محصولی به مرحله برداشت نرسید .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس­ مرکز توسعه کشت دانه های روغنی با اشاره به 30 هزار هکتار سطح زیر کشت در استان گیلان افزود: در استان گیلان سیستم تک کشتی رایج است که می توان در فاصله بین کشت تابستانه و بهاره دانه سویا زود بازده و کلزا کشت کرد که موضوع علاوه برصرفه اقتصادی سبب تناوب در کشت دفع آفات و بیماری ها و تولید برنج در شرایط بهتر و همچنین درآمد مناسب در فروردین و اردیبهشت برای کشاورز می شود.

فرهنگ آسا با تاکید بر لزوم اصلاح الگوی کشت با توجه به مشکل آبی موجود در کشور گفت: باید تحقیقات به سمتی گسترش یابد که با انجام کشت های سودمند علاوه بر درآمد کشاورز، مسائل مربوط به سطح کلان کشور نیز درآن دیده شود.

وی افزود: زمان های خالی زمین های کشاورزی فرصت مناسبی برای کشت دانه های روغنی است که البته انواع مناسب آن در کشور وجود دارد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: اصلاح الگوی کشت دانه های روغنی تولید داخل استان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۱۱۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد

وزیر نفت گفت: وزارت نفت در سال ۱۴۰۲ در موضوع ساخت کالا برای بار اول در میان دستگاه‌های اجرایی کشور مقام نخست را کسب کرد و سال گذشته از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت که در داخل تولید می‌شد، جلوگیری کردیم.

به گزارش ایسنا، جواد اوجی در حاشیه بازدید از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال در این دوره از نمایشگاه هم‌زمان با رونمایی از توانمندی‌های شرکت‌های داخلی، از دستاوردهای بزرگ دولت سیزدهم در دو سال و نیم اخیر نیز پرده‌برداری می‌شود، اظهار کرد: همکاران من در وزارت نفت امسال از همه سالن‌های این نمایشگاه بازدید و نیازهای خدماتی و تجهیزاتی صنعت نفت را به سمع و نظر شرکت‌های داخلی توانمند خواهند رساند.

وی تصریح کرد: وزارت نفت اکنون در مقابل خود ۱۳۰ میلیارد دلار پروژه نیمه‌تمام (۳۰۰ پروژه) و جدید (۱۰۰ پروژه) دارد، ازاین‌رو این اطمینان را به شرکت‌ها و سازندگان داخلی می‌دهیم، همان‌طور که تاکنون از ظرفیت آن‌ها بهره برده‌ایم، از این پس نیز به این روال ادامه دهیم.

وی افزود: وزارت نفت با اتکا به شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی، برنامه‌های افزایش تولید نفت، گاز و فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی را در دستور کار خود داشته است و هزار قرارداد با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان به ارزش یک میلیارد دلار امضا کرده‌ است.‌

وزیر نفت با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای شما در این صنعت وجود ندارد، گفت: اواخر سال ۱۴۰۲ وزارت نفت ۲۰ میلیارد دلار در طرح ملی فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی، ۱۳ میلیارد دلار در توسعه میدان‌های نفتی و ۶ میلیارد دلار با شرکت‌های پتروشیمی برای توسعه ۱۶ مخزن گازی با اتکا به توان داخلی قرارداد امضا کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۶.۲ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد
  • قیمت هر کیلوگرم کلزا ۳۵ هزار تومان / ۵۰ درصد مطالبات پرداخت شد
  • پیش‌بینی برداشت ۳۲۰هزار تن کلزا در کشور/ هر کیلوگرم ۳۵ هزار تومان
  • خرید دلاری مسکن یعنی خروج ارز از کشور /با متخلفان برخورد شود
  • واردات کالا بهانه است؛ هدف اصلی خروج ارز از کشور است
  • پیش‌بینی برداشت ۳۲۰هزار تن کلزا در کشور/هر کیلوگرم ۳۵ هزار تومان
  • راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود
  • برداشت کلزا در مزارع میاندورود
  • ۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد