Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل جلیلی با بیان اینکه حسرت دیدن سهراب شهیدثالث به دلش مانده است، گفت: با شناخت کمی که از او داشتم متوجه شده‌ام، به جای اینکه زور بزنیم فیلم خوب بسازیم باید تلاش کنیم فیلمساز خوب بسازیم و سهراب شهیدثالث هم یک فیلمساز خوب و با اخلاق بود و هم فیلم خوب ساخت.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مستند سینمایی «سفر سهراب»، آیین گشایش مستند سینمایی «سفر سهراب» ساخته امید عبدالهی عصر روز چهارشنبه 6 تیرماه، همزمان با سالروز تولد سهراب شهید ثالث در موزه سینما برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این مراسم که با حضور برخی اهالی سینما و خانواده سهراب شهیدثالث برگزار شد، امیر پوریا منتقد سینما، با اشاره به یک مستند مرتبط با فوتبال عبدالهی با نام «شیوه شاغلام» گفت، این مستندساز در ساخت مستند پرتره تجربه‌های درستی داشته است و این بار درباره یکی از مهم ترین کارگردان‌های سینمای ایران سهراب شهیدثالث فیلم ساخته است.

سپس ابوالفضل جلیلی درباره شهیدثالث گفت: من عاشق سینما نیستم وهمیشه سینما برای من وسیله ای بوده برای عشق وسیع تر،  اما در میان دوست داشتن ها دوست نداشتن های سینما، بعضی از افراد را همیشه دوست داشتم و سهراب شهیدثالث یکی ازهمان دوست داشتنی های من بود و آرزو داشتم او را ببینم اما متاسفانه نشد.

این فیلمساز ادامه داد: وقتی فیلم «طبیعت بیجان» را دیدم خیلی از فیلمبرداری و رنگ آن خوشم آمد. این فیلم مرا به جهان دیگری برد. جهانی که برای من متفاوت و ناب بود و این دنیای ناب همواره با من ماند. یک بار زمانی که شهیدثالث در بین ما بود سفری به پاریس داشتم در این سفر محمدحقیقت با من همراه بود او از سهراب شهیدثالث حرف می زد. به محمد گفتم ببینم من فرانک فرانسه زیاد دارم دلم می خواهد به جای خورد و خرید با این فرانک ها به شهیدثالث زنگ بزنم. فرانک اول دست محمد حقیقت بود قبل از اینکه فرانک بیاندازد گفتم صبرکن فکر کنم که چه می خواهم بگویم. خلاصه اینکه فرانک اول را انداخت بعد از چند بوق مردی تلفن را برداشت.

جلیلی گفت: دل تو دلم نبود آقایی گوشی را برداشت. گفتم آقای شهیدثالث من ابوالفضل جلیلی فیلمساز... هنوز حرفم را کامل نکرده بودم که شهیدثالث با یک انرژی خوب و به یادماندنی از من تعریف کرد و گفت که شما امید آینده سینمای ایران هستید. این فیلمساز تاجایی که می توانست پشت تلفن به من امید و انگیزه داد و از آینده‌ای که برای سینمای ایران باید می ساختیم گفت. در طول صحبت با او به فرانک هایی نگاه می کردم که در حال تمام شدن بود و من هنوز حرفم را به شهیدثالث نگفته بودم. با ذوق زدگی به او گفتم که آقای شهیدثالث آخرین فرانک من در حال تمام شدن است و می خواستم بگم عاشقتون هستم و بعد ارتباط ما قطع شد.

کارگردان فیلم «گال» ادامه داد: حسرت دیدن سهراب شهیدثالث به دل من ماند اما در همان دیالوگ کوتاه و شناختی که از او پیدا کرده بودم فهمیدم که به جای اینکه زور بزنیم فیلم خوب بسازیم باید تلاش کنیم فیلمساز خوب بسازیم. چراکه اگر فرد خوبی باشیم قطعا فیلم خوب هم می سازیم. سهراب شهیدثالث هم یک فیلمساز خوب و با اخلاق بود که فیلم خوب هم بسیار ساخت.

پس از پایان صحبت های جلیلی، امیرپوریا درباره نمایش مستند «سفر سهراب» و چهار فیلم «درخت بید»، «آخرین تابستان گرابه»، «فرزند خوانده ویرانگر» و «هانس، جوانی از آلمان»  از ساخته های شهیدثالث در آلمان و فیلم «یک اتفاق ساده» در گروه سینمایی «هنر و تجربه» گفت: گروه سینمایی «هنر و تجربه» مروج فیلم ها و تجربه هایی است که امکانات بیانی تازه ای از سینما را تجربه می کنند. فیلم «سفر سهراب» هم به شخصیت فردی شهیدثالث پرداخته است. در این فیلم با راوی کل مواجه هستیم که فیلم را روایت می کند. روایتی که متعلق به زمان و دوره خاصی نیست. در این فیلم راوی فردیت مشخصی ندارد بلکه نماینده یک نسل است.

پخش پیام ویدئویی از امیر نادری به مناسبت اکران مستند سینمایی «سفر سهراب» همزمان با زادروز تولد شهیدثالث با عنوان «دوست من» از دیگر بخش های این مراسم بود و پس از آن عوامل فیلم «سفر سهراب» روی صحنه آمدند.

امید عبدالهی کارگردان مستند سینمایی «سفر سهراب» بیان کرد: امیدارم تماشای این فیلم برای مردم تجربه خوبی باشد. به اعتقاد من گروه سینمایی «هنر و تجربه» باید 40 سال پیش شکل می گرفت زمانی که سهراب شهیدثالث فیلم ساخت و بعد از انقلاب هم کیارستمی و عیاری و جلیلی و ... اما نشد و حالا بعد از 40 سال این اتفاق افتاده است و خوب هرچند دیر ولی غنیمت است.

مهدی احمدی بازیگر سینما که به عنوان روای در فیلم «سفر سهراب» حضور دارد گفت: با توجه به صحبت های شیرین آقای جلیلی و امیر نادری خوشحال شدم که در این پروژه حضور داشتم و در حد توان خودم توانستم ادای دین به این نوع سینما داشته باشم چراکه این نوع سینما هممواره پایدار خواهد بود و خوشحالم که هنوز با با حضور جوانان این جریان می تواند پایدار بماند و باید بگویم در مسیر ساخته شدن این فیلم به هیچ عنوان اذیت نشدم.

حسن شبانکاره که در ساخت مستند «سفر سهراب» طراحی و ترکیب صدا را به عهده داشته است درباره تجربه حضور در این فیلم بیان کرد: امید عبدالهی به عنوان کارگردان روی موضوع صدا در مرحله پس از تولید خیلی کار کرد تا از جنس صدای این فیلم به سینمای شهیدثالث نزدیک شود. صدا در مستند «سفر سهراب» مینی مال و در اختیار بافت مستند بود و سعی کرد تا به درام فیلم کمک کند.

امیر بیات آهنگساز فیلم نیز بیان کرد: من شناختی از شهیدثالث نداشتم و زمانی که وارد کار شدم در آمریکا بودم و عبدالهی را دراین مدت ندیده بودم تا اینکه یک سال از ساخته شدن فیلم گذشت و بعد یکدیگر را دیدیم. در همه دوران کار با نکاتی که می گفت روی موسیقی کار می کردم و خوشحالم که در ساخته شدن این فیلم سهم داشتم. در طول 30 مرتبه تماشای این فیلم از خودم سوال می کردم که چرا در زمان زندگی هنرمندان از آنها تجلیل نمی شود.

پایان بخش این مراسم به حضور و صحبت های محمد زمانی بازیگر کودک «یک اتفاق ساده» اختصاص داشت.

محمد زمانی بازیگر کودک فیلم «یک اتفاق ساده» در حالی اشک می ریخت گفت: سهراب شهیدثالث برای من پدر بود و صحبت کردن از او برای من خیلی سخت است. ای کاش سهراب زنده بود. فقط می خواهم بگویم که 45 سال از رفتن سهراب شهیدثالث گذشت و حسرت نبود او به دل همه ما ماند. 

زمانی در پایان صحبت های خود گفت: در 9 سالگی برای اولین بار سینما را تجربه کردم و همین تجربه زندگی مرا تغییر داد. دیدگاه سهراب شهیدثالث اینگونه بو که هنگام ساخت فیلم مرا در شرایط بازی کردن قرار می داد بی آنکه بدانم در حال بازی کردن هستم و گاهی دلم برای 9 سالگی ام عجیب تنگ می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۱۲۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم/ خاطره عجیب فؤاد ایزدی از دوران تحصیل در آمریکا

فواد ایزدی عضو هیأت علمی دانشگاه: در آمریکا استادی داشتیم که همیشه صبح زود به دانشجویان وقت ملاقات می‌داد روزی با او کاری داشتم گفتند به بحرین اعزام شده چون افسر نیروی دریایی ایالات متحده است.

دریافت 5 MB

دیگر خبرها

  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳
  • جلال‌زاده: زیاده‌گویی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش‌کنی صهیونیست‌ها است
  • زیاده‌گویی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش‌کنی صهیونیست‌ها است
  • چربی مهمی که در هنگام لاغر کردن نباید بسوزانید
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • خاطره جواد رضویان از فحش دادن رضا عطاران به مهران غفوریان
  • فیلم/ خاطره عجیب فؤاد ایزدی از دوران تحصیل در آمریکا
  • خرید تجهیزات پزشکی برای بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان
  • ووشو انتخابی جام جهانی؛ زهرا جلیلی در دائو شو دوم شد
  • سهراب و فروغ برای هم شعر می‌خواندند/ فرح پنج بار برای افتتاحیه نمایشگاه سهراب آمد ولی او در نمایشگاه حاضر نمی‌شد؛ هیچ دلیل سیاسی هم نداشت