Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محسن غیاثوند ظهر امروز پنجشنبه در نشست با مجمع نمایندگان لرستان پیرامون مسائل اقتصادی با اشاره به اینکه ۲۰ تا ۳۰ سالی که در جلسات هستیم حرف های تکراری را می شنویم و ظاهرا قرار است ادامه یابد، اظهار داشت: جواب همه این مشکلات یک کلمه است، اقتصاد ایران فارغ از وجود یک بیس و ویندوز است؛  با کمیته و اقدامات اضطراری و رفتارهای تعرفه ای هم مشکل حل نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: نمونه بارز این رفتارهای تعرفه ای، سیاست ارزی است که با این همه سر و صدا و دبدبه و کبکبه اتخاذ  کردند و به دو ماه نرسید همه چیز روی هوا رفت؛  رفتار تعرفه ای هرگز جواب نداده است.

نائب رئیس و دبیر کانون سنگ ایران با بیان اینکه انگار قرار نیست از این رفتار تعرفه ای و کمیته ای دست برداریم، تصریح کرد: یک دولت و یک مجلس بیاید یک بار برای همیشه این مسئله را حل کند ولو اینکه دور بعد رای نیاورد؛  چطور در ۴ سال نخست دلار را پایین نگه میداریم اما در ۴ سال بعدی کاری با مردم نداریم و همه چیز را رها می کنیم،  این رفتار سیاسی در حوزه اقتصاد است.

غیاثوند با تاکید بر اینکه همواره کاسه و کوزه هزینه های مختلف سیاسی، اجتماعی و بحران ها بر سر تولید کننده و اقتصاد شکسته شده است،  بیل گیتس هم در این شرایط نمی تواند حرکت کند و جلو برود، افزود: در اقتصادی که نرخ بهره و اقدامات اقتصادی آن زیر ۷ درصد است، پرداخت سود ۱۸ درصد اصلا منطقی و قابل عمل نیست.

وی با اشاره به اینکه ما ویندوزی برای اقتصاد نداریم چون نگاه های ما مقطعی، دو ساله و نهایتا ۴ ساله هستند، ادامه داد: برنامه بلندمدتی تنظیم می کنیم که نه مجلس به آن اعتنا می کند نه دولت،  ما برنامه نوشته ایم که در این چشم انداز در فلان نقطه باشیم، اما دولت پا می گذارد روی این برنامه ها و می رود.

نائب رئیس و دبیر کانون سنگ ایران خطاب به نمایندگان مجلس خاطرنشان کرد: اگر شما مردهای قانون این مملکت باشید نباید این اتفاقات بیافتد، مردم فقط چشم امیدشان به شماست، اگر شما کوتاه بیاید معلوم است چه اتفاقی در کشور می افتد.

غیاثوند با بیان اینکه امروز از بحران هم رد کرده ایم بعد هنوز مجلس نتوانسته یک وزیر را استیضاح کند، حرف های زیادی با دولتی های داریم، شما نمایندگان صدای ما را به مجموعه همکاران برسانید، تصریح کرد: مردم دیگر بیش از این نمی توانند صبر کنند، همکاری دارم که روزی ۵۰۰ کارگر در کارخانه داشته و امروز مسافرکشی می کند.

وی با تاکید بر اینکه ۷۰ درصد واحدهای سنگبری تعطیل هستند، بارها است که این مطالب را می گوییم، افزود: رکود تورمی شرایطی است که ما در آن هستیم و همه بنگاه ها محکوم به مرگ هستند.

نائب رئیس و دبیر کانون سنگ ایران با اشاره به اینکه ساختار اقتصادی ما از هم پاشیده و نگهداری این در حد معجزه است، خطاب به نمایندگان ادامه داد: لازمه اصلاح وضعیت این است که از خود بگذرید،  به این نگاه کنید که تکلیف شما چیست، آدم های بزرگی برای چالش های بزرگ اقتصاد ما باید فدا شوند.

کد خبر 4333185

منبع: مهر

کلیدواژه: خرم آباد بوشهر گرگان خبرگزاری مهر کرمانشاه شهرکرد شیراز خرم آباد مشهد مواد مخدر بیرجند یاسوج هفته قوه قضاییه سانحه تصادف تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۱۲۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه آبادان، اروندکنار، منیوحی، چوئبده و بخش مرکزی انتخاب نماینده مجلس به دور دوم رسید که در این راستا مردم در ۲۱ اردیبهشت ماه دوباره پای صندوق‌های رأی حاضر خواهند شد.

یکی از نامزدهایی که در انتخاب ۲۱ اردیبهشت ماه در گردونه انتخاب مردم آبادان، اروندکنار، منیوحی، چوئبده و بخش مرکزی قرار دارد، «سید محمد مولوی» است که برای آشنایی با دیدگاه‌های این نامزد، خبرگزاری مهر مصاحبه‌ای با وی در قالب چند سوال انجام داده است.

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

انتخابات باشکوهی برگزار شد و علیرغم اینکه معاندین با استفاده از رسانه‌های خود جریان‌سازی گسترده‌ای برای عدم حضور مردم راه انداختند ولی شاهد ازدحام جمعیت رأی دهنده از همان دقایق اولیه آغاز فرآیند رأی بودیم و قطعاً وقتی مجلس شورای اسلامی با چنین پشتوانه مردمی تشکیل می‌شود، مجلسی فراجناحی و انقلابی خواهد بود.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

هر موضوع بنا به اقتضای زمان و نیاز مردم باید مورد پیگیری قرار گیرد و در شرایط فعلی باید اقتصاد مهم‌ترین اولویت کشورمان باشد؛ رهبر معظم انقلاب نیز طی سال‌های گذشته برای نامگذاری شعار سال بر موضوعات اقتصادی به ویژه در زمینه تولید تاکید کرده‌اند.

ضرورت دارد به همه شاخه‌های اقتصادی از جمله اقتصاد آموزش، اقتصاد فرهنگ و هنر، اقتصاد ورزش، اقتصاد پژوهش و … توجه شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی

مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

ابتدا بیکاری باید رفع شود ولی رفع آن بدون آسیب شناسی عملاً میسر نیست. یکی از موارد بیکاری مربوط به حوزه کشاورزی است که چنانچه مشکلات کشاورزان رفع شود برای حجم بالایی از جوانان جویای کار اشتغالزایی صورت می‌گیرد. از سوی دیگر شهرهایی همچون آبادان که صنایع دارند، باید طرح‌های صنعتی مانند پالایشگاه دوم که به مرحله اجرا نرسیده سریع‌تر عملیاتی شود.

کد خبر 6078915

دیگر خبرها

  • اظهارات جدید سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره مرحله دوم انتخابات مجلس/ چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • انتخابات الکترونیک در کدام حوزه‌ها برگزار می‌شود؟
  • انتخابات الکترونیک در کدام حوزه‌های انتخابیه برگزار می‌شود؟
  • رکود طرح‌های زیرساختی‌های خراسان شمالی در چهار سال گذشته
  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • سابقه نامزدهای انتخابی را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید
  • سابقه نامزدتان را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی خلاف قانون است
  • افشاگری مسعود پزشکیان درباره نقش دولت در دریافت سکه و زیرمیزی توسط پزشکان