Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-05@03:33:46 GMT

هیات تخلفات شهرداری تهران تعطیل شده است

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۱۳۵۶۷

هیات تخلفات شهرداری تهران تعطیل شده است

رئیس سابق سازمان بازرسی شهرداری تهران در جمع خبرنگاران به سوالات آنها پاسخ داد.

 

 محمدجواد شیرازی با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که پیش از این بدون اجازه افشانی شهردار تهران صحبت نکرده و اکنون که دیگر سمتی در شهرداری ندارد آیا می‌تواند در خصوص ۱۲ پرونده قضایی که محمدعلی نجفی به قوه قضائیه ارسال کرده است توضیح دهد؟ گفت: من در جریان جزئیات ۱۲ پرونده قضایی نبودم و باید از شهردار اسبق تهران سوال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن ۱۲ پرونده خارج از حوزه کاری سازمان بازرسی شهرداری تهران بود و صادقانه می‌گویم که از جزئیات آن ۱۲ پرونده هیچ اطلاعی ندارم.

 

شیرازی با بیان اینکه گزارشات تخلفات را به شهردار جدید داده است، افزود: استنباط من به عنوان یک شهروند درجه شش از اظهارات آقای افشانی این است که می‌خواهند بگویند بدنه شهرداری سالم بوده و فقط یک تعداد متخلف وجود دارد این تعداد باید شناسایی شوند. من در زمانی که در بدنه شهرداری تهران بودم از هیچ تخلفی اغماض نکردم و هر تخلفی که می‌دیدم حق مردم بود و من به عنوان نماینده مردم نباید از حق و حقوقشان می‌گذشتم و با اختیاراتی که در اختیارمان گذاشته بودند اقدامات قانونی را انجام دادم.

 

 رئیس سابق سازمان بازرسی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه افراد متخلفی که در سیستم سازمان بازرسی در مناطق مختلف وجود داشتند را پاکسازی کرده است گفت: اگر گزارشی به دست من می‌رسید و من شرعا و قانونا مجاب می‌شدم که تخلفی رخ داده به یک ساعت نرسیده فرد خاطی را عزل می‌کردم؛ اعتقاد من این است که برای آنکه هزینه جرم برای مجرمین بالا رود باید با مجرم به جد و با شدت برخورد شود. همان طور که امیرالمومنین فرمودند داغ ننگ باید به پیشیانی مفسدین و متخلفان بماند.

 

 شیرازی در واکنش به اظهارات یکی از خبرنگاران در خصوص شنیده‌هایی که می‌گوید برای رفتن او بین صد میلیون تا صد میلیارد تومان جایزه گذاشته بودند و همچنین بخش‌هایی از نامه او که در آن از وجود قدرت‌هایی برای ممانعت از کارش اسم برده بود تصریح کرد: این از آن سوالاتی که در حال حاضر پاسخی برایش ندارم.

 

وی در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری مبنی براینکه آیا مدیران سابقی که در تخلفات نقش داشتند امروز هم در شهرداری حضور دارند؟ گفت: کسی نمی‌تواند بگوید صد در صد همه از شهرداری خارج شدند و عناصری وجود دارند. وظیفه ما گزارش‌دهی بوده است. یکی از مسائل و مشکلات ما در این زمینه تعطیلی هیئت تخلفات شهرداری تهران در سه چهار ماه گذشته است.

 

 وی ادامه داد: پرونده‌های زیادی از سوی سازمان بازرسی شهرداری تهران به هیئت تخلفات شهرداری ارسال شده که پشت میز آنها باقی مانده است. دیروز متوجه شدم که تیم جدید شعبه‌های هیئت تخلفات آغاز به کار کرده است؛ البته هیئت تخلفات شهرداری تهران قدرت بازدارندگی ندارد و بر اساس قوانین مجازات اسلامی می‌توانیم متخلفان را به محاکم قضایی بفرستیم. اینکه فرد به هیئت تخلف برود و توبیخ درج در پرونده بگیرد و یا شش ماه تعلیق کاری بگیرد بازدارندگی کافی ندارد.

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۱۳۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی در این استان، گفت: طی برگزاری کمیسیون ۴۵ پرونده مورد تعیین تکلیف قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، میرمحمد غراوی در تشریح جزئیات برگزاری اولین جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی استان تهران که با حضور مدیران کل سازمان های جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، حفاظت محیط زیست و امور اراضی استان تهران و سایر اعضا برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه ۴۵ پرونده مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.

وی گفت: پرونده‌های بررسی شده مربوط به درخواست تغییر کاربری اراضی کشاورزی در ۱۶ شهرستان استان تهران بود. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران عنوان کرد: پس از بررسی و تبادل نظر در خصوص پرونده های مذکور که مربوط به حوزه اجرای زیرساخت‌های بخش کشاورزی و غیرکشاورزی بود، آرا مربوط به هر پرونده صادر شد. 

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، طبق تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ ها در هر استان به عهده کمیسیونی مرکب از روسای سازمان جهاد کشاورزی، ‌امور اراضی، مسکن و شهرسازی، حفاظت محیط زیست آن استان و یک نفر نماینده استانداری است که به ریاست سازمان جهاد کشاورزی آن استان تشکیل می‌شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد
  • تشکیل ۱۰ پرونده برای واحد صنفی متخلف در زاهدان
  • فردا میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تعطیل است
  • آماده‌باش گرو های رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان برای رفع آب‌گرفتگی‌ها
  • آماده‌باش گرو های پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان تا اتمام رفع آب‌گرفتگی‌ها
  • تشکیل ۴۳۴ پرونده برای رانندگان متخلف ناوگان برون شهری آذربایجان غربی
  • تشکیل ۴۳۴ فقره پرونده برای رانندگان متخلف ناوگان برون‌شهری آذربایجان‌غربی
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد