Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- کارشناس حفظ نباتات جهاد کشاورزي فيروزکوه اعلام کرد: 160 هکتار از گلستان هاي اين شهرستان زير کشت گل محمدي رفته است که پيش بيني مي شود امسال حدود 100 تن گل ارگانيک برداشت کنيم.

سعيد عسگري روز پنجشنبه به ايرنا گفت: بيشترين برداشت گل از گلستان 100 هکتاري سيرکوه (بزرگترين گلستان فيروزکوه) به ميزان 70 تن است که در قالب شرکت تعاوني اداره مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان داشت: اين گل در دماي منفي 20 درجه فيروزکوه مقاومت بسيار خوبي داشته و حتي اسانس آن 20 درصد بالاتر از ساير مناطق کشور است.
عسگري افزود: گل محمدي يکي از گياهان کم ادعايي است که ضمن مصرف کم آب و عدم نياز به شرايط ويژه نگهداري خاک، جز پر سودترين محصولات کشاورزي است؛ با توجه به بحران کم آبي در کشور، ضرورت اصلاح الگوي کشت، استفاده از روشهاي مکانيزه آبياري و ترويج کشت محصولات با نياز کم آب از سوي مسئولين و کشاورزان انکار ناپذير است.
وي گفت: گل هاي اين گلستان کاملا به روش ارگانيک پرورش يافته و از کوچکترين سم و کود شيميايي استفاده نشده است.
عسگري گفت: با آغاز برداشت گل براي 200 نفر شغل ايجاد شده است.
شهرستان فيروزکوه با 40 هزار نفر جمعيت در 120 کيلومتري شرق تهران قرار دارد.
تهرام/9353//1348
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۱۴۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت خاکشیر از قطب تولید این محصول در خراسان آغاز شد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی،  مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: برداشت محصول خاکشیر در این شهرستان همه ساله با پایان فروردین و در نخستین روزهای اردیبهشت ماه آغاز می‌شود.

سعید خسروجردی افزود :نزدیک به ۳۰۰ هکتار از کشتزارهای شهرستان داورزن، زیر کشت گونه دارویی خاکشیر است که با توجه به میانگین عملکرد ۹۰۰ کیلوگرم در هکتار، انتظار می رود حدود ۳۵۰ تن محصول از این سطح برداشت شود.

وی خاطرنشان کرد: کار کشت خاکشیر از اوایل آبان‌ماه آغاز می‌شود و با گذشت ۶ ماه، از دهه دوم فروردین‌ به مرحله برداشت می‌رسد.

خسروجردی گیاه دارویی خاکشیر را دارای خواص التیام دهندگی زخم و جراحات، ادرارآوری، تب‌بُری، رفع التهابات کلیه، سرخک و مخملک، رفع گرفتگی صدا، کهیر و التهابات پوستی ذکر کرد.

 

شهرستان داورزن در غرب استان خراسان رضوی، مهد تولید گیاهان دارویی است و در چند سال اخیر همواره با تولید ۳۵۰ تا ۴۰۰ تن خاکشیر، رتبه نخست استان را داشته است.

فلفل، شیربادیون، مرزه، شوید، خاکشیر، کنجد، زیره سبز، آویشن، رازیانه، گل گاوزبان، نعنای فلفلی، گل محمدی، شیرین بیان و خار شتر عمده ترین گیاهان دارویی است که در شهرستان داورزن کشت و تولید می شود.

حدود چهار هزار بهره بردار در بخش های کشاورزی، باغداری و دامپروری داورزن فعالیت دارند.

این شهرستان دارای ۲۰ هزار هکتار عرصه کشاورزی شامل ۱۷ هزار هکتار کشتزار و سه هزار هکتار باغ است.

شهرستان ۲۱ هزار نفری داورزن با ۲ بخش، چهار دهستان و ۲ شهر در ۳۱۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

داورزن در ۳۱۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

 

دیگر خبرها

  • ۱۰ هزار تن کلزا در ایلام خریداری شد
  • برگزاری نخستین همایش روز ملی گندم و نان در گرگان
  • قدردانی از فعالان و برترین‌ های حوزه گندم، آرد و نان در گلستان
  • پرورش میگو در ۸ هزار هکتار اراضی ساحلی بوشهر/تولید افزایش می‌یابد
  • معرفی رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه فیروزکوه
  • برداشت خاکشیر از قطب تولید این محصول در خراسان آغاز شد
  • وجود ۳۳ هکتار سطح زیر کشت گل محمدی در شهرستان راور
  • آغاز برداشت ماهی از قفس در گلستان
  • آغاز برداشت ازگیل از باغ‌های خفر
  • آغاز برداشت ماهی قزل آلا در استخرهای دو منظوره شهرستان یزد