Web Analytics Made Easy - Statcounter

افشاگری های تاسف بار این 2 مربی خوش آوازه فوتبال ملی و باشگاهی تنها ساعاتی پس از وداع شایسته ملی پوشان ایرانی در جام جهانی به قدری دردآور و غیرقابل هضم است که حتی در قامت فوتبال محلات هم شاهد این چنین رفتارهای به دور از تصور و به اصطلاح «چاله میدانی» نبوده ایم.
بدون تردید به کار بردن واژه هایی گزنده در فوتبال همچون «دلال» برای برانکو، زیرسوال بردن حضور اشکان دژاگه در تیم ملی اعزامی به جام جهانی روسیه توسط برانکو، ادعای کی روش مبنی بر فراری دادن رامین رضائیان و مهدی طارمی توسط برانکو از پرسپولیس، نسبت دادن اتفاقات صورت گرفته در دوره آماده سازی تیم ملی در اردوی ژانویه در دبی از سوی کی روش به برانکو و دهها مورد دیگر تنها منجر به خدشه دار شدن شان و منزلت این 2 مربی مطرح در فوتبال ایران می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حتی آن دسته از مربیان، پیشکسوتان و صاحب نظران فوتبال کشور که دل خوشی از برانکو و کی روش ندارند و در گذشته نسبت به عملکرد آنها به صورت مقطعی و یا دائم دست به انتقاد زدند هم از این وضعیت پیش آمده رضایت نداشته و واکنش هایی را مطرح ساخته اند.
کنایه های تمسخرآمیز و در مواردی توهین آمیز این 2 مربی خارجی فوتبال کشورمان پرده از نهایت کینه توزی آنها در این مدت برداشت و شیرینی حال و هوای نتایج خوب تیم ملی در روسیه را به کام فوتبال دوستان تلخ کرد.
آیا بهتر نبود سیستم های نظارتی در فوتبال نظیر فدراسیون خیلی سریع به این موضوع ورود کرده و اجازه نمی داد با تداوم مصاحبه ها و صدور بیانیه ها، تخم کینه و اختلافات هر 2 مربی به توهین و تمسخر و بیان جملاتی تاسف بار منجر شود.
در این بین بهتر بود کی روش و برانکو و همچنین اطرافیان این 2 مربی به جای استفاده از ابزار رسانه ای در یورش غیراخلاقی به یکدیگر، به صورت رو در رو گفت وگو می کردند و اگر در فضای گفتمانی به نتیجه مثبتی نرسیدند، آشکارا به بیان مسائلی می پرداختند که البته هیچ منفعتی برای فوتبال ما نداشته و فقط سرگرمی خوبی برای برخی رسانه های به اصطلاح زرد در تشدید این تنش و سودآوری کاذب است.
متاسفانه فدراسیون فوتبال نیز با سکوتی تلخ باعث شده تا این 2 مربی بزرگ در ایران پا را فراتر گذاشته و این چنین شخصیت و قامت فوتبال کشور را دست مایه اختلافات درونی خود کنند.
بهتر بود فدراسیون از همان شروع سرباز زدن اختلافات 2 مربی در رسانه ها، سکوت نمی کرد و با برگزاری نشست هایی مساله را جراحی می کرد و غده چرکین را از درون افکار هر دو مربی بیرون می انداخت.
این سکوت و بی اعتنایی سبب شد تا هر 2 مربی خطوط قرمز در مسایل اخلاقی و انضباطی فوتبال کشور را لگدمال کرده و دست به افشاگری های زننده مغایر با اصول و منش رفتاری در قامت یک مربی بزرگ، الگو و محبوب در فوتبال ایران بزنند.
بدون تردید تداوم این واکنش های تاسف بار فرجام تلخ برای هر 2 مربی و فوتبال ایران در عرصه های مختلف خواهد داشت.
فوتبالی که با ثبت نتایج درخشان در سطح ملی، آهسته و پیوسته در حال پیدایش مسیر حرفه ای خود است و هرگونه تنش و حاشیه می تواند مسیر تعیین شده را به بیراهه ببرد.
----------------
- خبرنگار ایرنا
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 تیم ملی دبی فدراسیون فوتبال فوتبال فوتبال ایران جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۱۶۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«سزار لوئیس منوتی» اسطوره فوتبال آرژانتین در سن 85 سالگی درگذشت

سزار لوئیس منوتی، یکی از بزرگ‌ترین اسطوره‌های تاریخ فوتبال آرژانتین، در سن ۸۵ سالگی درگذشت.

به گزارش "ورزش سه"، قهرمان جهان در سال ۱۹۷۸ میراثی فراموش‌نشدنی در فوتبال از خود به جای گذاشت. مرد روزاریو و یکی از مهم‌ترین افراد تاریخ فوتبال آرژانتین و جهان، اگرچه به‌عنوان یک فوتبالیست دوران حرفه‌ای خوبی داشت اما به‌عنوان مربی به شکوه خود رسید و بهترین روزهای عمرش را در آن بازه سپری کرد.

منوتی سفر خود را در دوران مربی‌گری با هدایت نیوولز آغاز کرد و سپس قهرمانی با اتلتیکو هوراکان در سال ۱۹۷۳ او را به تیم ملی آرژانتین رساند.

او می‌دانست چگونه تیم ملی را به سبک خود بسازد و همین کار را هم کرد. او تیمی هجومی ساخت که در سال ۱۹۷۸ قهرمان جام جهانی شد و بر بام فوتبال جهان ایستاد، کاملا به لطف منوتی.

پس از ناامیدی در سال ۱۹۸۲ و حذف از جام جهانی، او به بارسلونا پیوست و در آنجا سه عنوان قهرمانی به‌دست آورد. منوتی همچنین در دو دوره هدایت بوکا جونیورز را برعهده داشت. سه دوره هم در ایندیپندنته حضور داشت و تا زمان بازنشستگی در سال ۲۰۰۷ در باشگاه‌های اتلتیکو مادرید، ریورپلاته، پنیارول، تیم ملی مکزیک، سمپدوریا، روزاریو سنترال، پوئبلا و تکاس هم مربی‌‌گری کرد.

او که همیشه مردی محترم در فوتبال آرژانتین بود، در چند وقت اخیر خود را وقف حضور در مدیریت و مشورت در خصوص روند تیم ملی کرده بود. او یکی از حامیان لیونل اسکالونی بود که درنهایت منجر به قهرمانی آرژانتین در جام جهانی ۲۰۲۲ شد.

این مربی آرژانتینی پرافتخار امروز یکشنبه در سن ۸۵ سالگی درگذشت. او بخش قابل توجهی از تاریخ فوتبال را به خود اختصاص داده و انتظار می‌رود در ساعات آینده باشگاه‌های زیادی به این اتفاق تلخ واکنش نشان دهند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کرواتها ایرانی هستند نه خارجی! (عکس)
  • اولین سرمربی مارادونا هم به ال‌دیه‌گو پیوست
  • قانون اختصاص خودرو داخلی به ایثارگران دوباره تمدید شد
  • «جنجال» کلیدواژه دیدارهای پرسپولیس و سپاهان؛ مارادونا، آب‌های آلوده، غش کردن و سرباز احمدی!
  • «سزار لوئیس منوتی» اسطوره فوتبال آرژانتین در سن 85 سالگی درگذشت
  • معمار فوتبال آرژانتین درگذشت + عکس
  • آرژانتین در غم درگذشت اولین مربی قهرمان جهان
  •  اولین واکنش سرمربی سپاهان به جنجال هوادار منتسب به تیمش در آزادی
  • فیلم/ مرثیه‌سرایی میثم مطیعی در ‌روز شهادت امام صادق(ع)
  • شاگرد برانکو و کرانچار قشنگ‌ترین گل فوتبال ایران را زد!