Web Analytics Made Easy - Statcounter

آنکارا- ایرنا- شبکه تلویزیونی ان.تی.وی ترکیه اعلام کرد که سران اتحادیه اروپا پیشنهاد پرداخت بسته سه میلیارد یورویی به ترکیه را برای جلوگیری از ورود پناهجویان سوری به اروپا تصویب کردند.

به گزارش روز جمعه ایرنا، ان.تی.وی همچنین اعلام کرد که پرداخت این بسته حمایتی کمک مالی در جلسه دیشب سران اتحادیه اروپا که در بروکسل بلژیک برگزار شد، مصوب شده و قرار است در مدت یک سال در اختیار ترکیه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آنگلا مرکل صدراعظم آلمان نیز دیروز طی سخنرانی در مجلس فدرال آلمان و پیش از سفر به بروکسل برای شرکت در نشست سران اتحادیه اروپا وعده داد که اتحادیه اروپا در قالب بسته حمایتی با هدف مدیریت مهاجران و جلوگیری از مهاجرت پناهجویان سوری به اروپا، سه میلیارد یورو به ترکیه پرداخت می کند.
مرکل، توافقنامه اتحادیه اروپا با ترکیه درباره مساله پناهجویان و مهاجران را یک تفاهم موفق دانسته و خطاب به اعضای مجلس فدرال آلمان بیان کرده بود: شما می توانید از ترکیه انتقاد کنید، اما این کشور اقدامات فوق‌العاده‌ای در رابطه با مهاجران انجام داده است.
به گزارش ایرنا، کمیسیون اتحادیه اروپا اواخر اسفندماه سال گذشته پیشنهاد بسته جدیدی برای حمایت از پناهجویان سوری به مبلغ سه میلیارد یورو را به ترکیه ارائه کرد ولی در خصوص اجرای آن تصمیمی اتخاذ نشد.
اتحادیه اروپا پیش از این و در سال 2016 ارائه بسته حمایتی سه میلیارد یورویی به ترکیه را تصویب کرده بود که بنا به اعلام مقامات ترکیه، تاکنون تنها 850 میلیون یورو از این مبلغ پرداخت شده است.
اتحادیه اروپا که تلاش گسترده ای را برای جلوگیری از ورود مهاجران غیرقانونی به اروپا شروع کرده، بعد از مذاکرات طولانی با ترکیه، سال 2016 آنکارا را به انعقاد قرارداد پذیرش مهاجران غیرقانونی که با استفاده از خاک این کشور به کشورهای اروپایی مهاجرت می کنند، متقاعد کرد.
اتحادیه اروپا در قبال ارائه برخی امتیازات به ترکیه از قبیل فعال کردن فرایند پذیرش ترکیه در اتحادیه اروپا، لغو مقررات روادید برای شهروندان ترکیه در سفر به اتحادیه اروپا و کمک سه میلیارد یورویی به آنکارا برای هزینه کردن جهت اسکان پناهجویان، از دولت آنکارا خواست تا به طور جدی از عبور پناهجویان از طریق این کشور به اروپا جلوگیری کند.
بر اساس قرارداد بین ترکیه و اتحادیه اروپا که در سال 2016 میلادی به امضا رسید، مقرر شد که ترکیه جلوی مهاجرت پناهجویان به سمت اروپا را بگیرد و از آن تاریخ ترکیه اقدامات وسیعی را برای جلوگیری از مهاجرت پناهجویان به اروپا انجام داد.
در سال 2015 و پیش از امضای این قرارداد، بیش از یک میلیون پناهجو از مسیرهای دریایی و زمینی عازم کشورهای اروپایی شده و صدها نفر از آنها در مسیر مهاجرت در دریا و رودخانه ها غرق شده و جان خود را از دست داده بودند.
مقامات ترکیه اعلام کرده است که هم اکنون بیش از 3.6 میلیون پناهجوی سوری در این کشور ساکن هستند و دولت آنکارا برای ساماندهی، مدیریت و ارائه خدمات به این پناهجویان بیش از 32 میلیارد دلار هزینه کرده است.
بنا به اعلام دولت ترکیه، این کشور در حال حاضر به تنهایی میزبان بیش از نیمی از پناهجویان سوری است.
ترکیه از سوی کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان نیز کشور میزبان بیشترین تعداد پناهجو در جهان و از سوی صندوق کودکان ملل متحد نیز کشور میزبان بیشترین تعداد کودکان پناهجو در جهان معرفی شده است.
خاورم/1905

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي اتحاديه اروپا پناهجويان سوري تركيه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۲۰۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العربیه، «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز دوشنبه در حاشیه نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض اعلام کرد که چندین کشور اروپایی تا پایان ماه می (ماه آتی میلادی) دولت فلسطینی را به رسمیت می‌ شناسند.

خبرگزاری رویترز به نقل از مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این ارتباط اعلام کرد: انتظار می رود چندین کشور اروپایی تا پایان ماه می کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

به گزارش العربیه، در ماه مارس، اسپانیا، ایرلند، مالت و اسلوونی اعلام کردند که به طور مشترک برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین تلاش خواهند کرد. این در حالیست که اشغالگران قدس مخالفت صریح خود را با با این اقدام اعلام کردند.

از سوی دیگر، پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا پیشتر گفته بود که انتظار دارد مادرید تا ماه جولای به رسمیت شناختن فلسطینیان را اعمال کرده و معتقد است به زودی یک «توده بحرانی» در اتحادیه اروپا وجود خواهد داشت که چندین عضو را برای اتخاذ موضع مشابه تحت فشار نیز قرار دهد.

کد خبر 6092324

دیگر خبرها

  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: اعضای اتحادیه اروپا در ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل : چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان