Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - زاهدان - ايرنا - 250 هکتار از زمين هاي کشاورزي ايرانشهر در جنوب سيستان و بلوچستان امروز جمعه با حضور وزير جهاد کشاورزي، استاندار و شماري از مسئولان اين استان به سيستم آبياري نوين مجهز شدند.

به گزارش ايرنا وزير جهاد کشاورزي در اين مراسم گفت: اين مقدار از زمين هاي کشاورزي ايرانشهر با اعتباري افزون بر 15 ميليارد ريال به سيستم آبياري نوين مجهز شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمود حجتي اظهار داشت: بهترين راه براي استفاده بهينه از منابع آبي، رونق کشاورزي و بهره برداري بهتر از محصولات کشاورزي اجراي سيستم هاي آبياري نوين است.
وي با تاکيد بر اينکه دولت از اجراي طرح هاي آبياري نوين در زمين هاي کشاورزي حمايت مي کند، گفت: محدوديتي براي پرداخت تسهيلات و کمک به اجراي اين طرح ها وجود ندارد.
وي افزود: اجراي سيستم هاي آبياري نوين به لحاظ افزايش راندمان آب و کاهش مصرف آن اهميت بالايي دارد.
وزير جهاد کشاورزي اظهار داشت: با توجه به تغييرات اقليمي اجراي سيستم آبياري نوين براي صرفه جويي در مصرف آب يکي از ضرورت هاي اجتناب ناپذير است.
حجتي صرفه جويي در مصرف آب کشاورزي را با توجه به وضعيت بارندگي ها و مخازن پشت سدهاي کشور مورد تاکيد قرار داد.
به گزارش ايرنا وزير جهاد کشاورزي همچنين از قنوات خشک شده منطقه چاجمال و کانون هاي حرکت شن هاي روان در شمال شهر بمپور ديدن کرد.
محمود حجتي در ادامه سفر خود به سيستان و بلوچستان عصر روزپنجشنبه وارد ايرانشهر شد و مورد استقبال گرم مردم ومسئولان اين شهرستان قرار گرفت.
هم اينک بيش از هشت هزار هکتار از زمين هاي کشاورزي ايرانشهر به سيستم آبياري نوين مجهز هستند.
ايرانشهر با 30 هزار هکتار زمين کشاورزي يکي از عمده مراکز توليد محصولات کشاورزي در جنوب سيستان و بلوچستان است.
حجتي چهارشنبه شب به منظور بهره برداري و بازديد از طرح هاي بخش کشاورزي سيستان و بلوچستان وارد زاهدان مرکز اين استان شد.
حجتي در اين سفر ضمن ديدار و گفت و گو با کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزي، از طرح هاي سامانه نوين آبياري، آبخيزداري، واحدهاي پرورش جوجه يک روزه و پرورش کبک، باغ نخيلات و واحد فرآوري محصولات کشاورزي در شهرستان هاي خاش، سراوان و ايرانشهر بازديد و برخي از آنها را راه اندازي کرد.
وزير جهاد کشاورزي را در اين سفر، معاون توليدات دامي، معاون امور باغباني، مديرکل دفتر هماهنگي امور استان‌ها، رئيس مرکز روابط عمومي واطلاع رساني وزارت جهاد کشاورزي، مديرکل دفتر نظام‌هاي بهره ‌برداري سازمان تعاون روستايي ايران، رئيس سازمان حفظ نباتات کشور، نمايندگان استان درمجلس شوراي اسلامي، محبي استاندار و مسئولان بخش کشاورزي استان وي را همراهي مي کنند.
7314**3213
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۲۰۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبیاری بیش از ۸۰ درصد کشت‌های سبزی و صیفی در آذربایجان غربی با سیستم نوار تیپ

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: بیش از 80 درصد کشت های سبزی و صیفی در آذربایجان غربی با سیستم نوار تیپ آبیاری می شود و با توجه به مزایای این طرح درصدد ترویج و جلب مشارکت هر چه بیشتر بهره برداران برای استفاده از نوارتیپ در تمامی کشت های بهاره هستیم.

 علی دیانتی افزود: توسعه آبیاری با نوار تیپ علاوه بر صرفه جویی نزدیک به 50 درصدی در مصرف آب، موجب بهبود فرآیند آبرسانی در زمینهای کشاورزی وافزایش تولیدمی‌شود.

                                                                                  

دیانتی بیان کرد: نوار تیپ به فشار آب زیادی احتیاج ندارد و در مزارع دارای پستی و بلندی محدود نیز بدون نیاز به تسطیح زمین قابل استفاده است.                                                                                                

وی گفت: در این سیستم  آبیاری، آب به منطقه توسعه ریشه گیاه به زمین داده می‌شود تا مساحت و عمق کوچکی از سطح خاک خیس شده که عدم رشد علف‌های هرز و جلوگیری از فرسایش خاک  از مزایای حفاظت خاک در این سیستم است.

   دیانتی با اشاره به ضرورت استفاده از این سیستم آبیاری گفت: از مهمترین مزایای آن قابلیت نصب نوار تیپ بر روی خاک، زیر خاک و یا حتی معلق، حمل و نقل راحت رول‌ها به دلیل سبکی و اتصالات ساده و ارزان قیمت با قابلیت کارگذاری ساده آنها به صورت دستی است.                   

   وی ادامه داد:  این روش را می‌توان در محصولاتی مانند گندم، جو، چغندرقند، ذرت، کلزا، گل کلم، کاهو، فلفل، پنبه، گوجه فرنگی، پیاز، خیار و کلیه محصولات زراعی که به شیوه کشت ردیفی می باشند، استفاده کرد.

دیگر خبرها

  • سند دار شدن بخشی از زمینهای کشاورزی در ساری
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آبیاری بیش از ۸۰ درصد کشت‌های سبزی و صیفی در آذربایجان غربی با سیستم نوار تیپ
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • اجرای طرح ایجاد باغچه‌های خانگی کاشت سبزیجات سالم در شهرستان کرمان
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • جهاد کشاورزی نیشابور رتبه نخست ارزیابی عملکرد در خراسان رضوی
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین