Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان گفت: بیشترین مشکل در خصوص توسعه محصولات آب‎دوست از ناحیه غیربومی‎ها است.

به گزارش ایسنا،«رضا میرزایی» اظهار کرد: شرکت آب منطقه‌ای لرستان در خصوص وقوع بحران آب و همچنین عدم کشت محصولات آبدوست در لرستان تاکنون اطلاع رسانی بسیار خوبی داشته است. 

 وی خاطرنشان کرد: شرکت آب منطقه‏‎ای لرستان با توجه به پیش‎ بینی‎های سازمان هواشناسی، از ابتدای سال آبی جاری (اوایل مهر ماه ۹۶) از طریق رسانه ملی، مطبوعات، فضای مجازی، نصب بنر و پلاکارد در سطح شهرها و روستاها و حتی دادن اخطار کتبی به افراد خاطی در خصوص وقوع بحران آب و عدم کاشت محصولات آبدوست با بهترین شیوه ممکن اطلاع‌رسانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان تصریح کرد: ۵۴ نفر در قالب ۱۸ گروه گشت و بازرسی در طول سال آبی در سطح دشت‎های استان مشغول گشت‌زنی جهت جلوگیری از اضافه برداشت‎ها و صیانت از منابع آبی بودند و به افرادی که قصد کاشت محصولات آبدوست را داشتند تذکر و در مواردی با داشتن حکم دادستانی با افراد خاطی برخورد می‌کردند. 

میرزایی اضافه کرد: بیش از ۲۲ جلسه شورای حفاظت از منابع آب در مرکز استان و شهرستان‎ها در طول سال آبی جاری برگزار و مصوبات خوبی در خصوص کم آبی و ارائه الگوی کشت داشته‎ایم. 

وی بیان کرد: در اجرای مصوبات شورای حفاظت از منابع آب، دادستان‎های سراسر استان به ویژه دادستان مرکز نهایت همکاری را با ما داشته و به همین خاطر از بسیاری از تخلفات در حوزه آب جلوگیری شد. 

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان ادامه داد: بیشترین مشکل در خصوص توسعه محصولات آبدوست از ناحیه غیربومی‎ها و همکاری تعدادی دلال بومی و افراد سودجو در استان ایجاد شده، که لازم است با همکاری مردم این گونه افراد شناسایی تا با آنها برخورد قانونی شود. 

میرزایی یادآور شد: اعضای شورای حفاظت از منابع آب در اجرای مصوبات به طور هماهنگ و منسجم به تعهدات خود عمل کنند، تا از بروز بحران کم آبی در استان لرستان جلوگیری شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام کشاورزی منطقه لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۲۱۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، مناسب‌ترین بستر برای بالا بردن شناخت کشورهای شرق آفریقا به‌ویژه تانزانیا از محصولات و دانش بومی ایرانی حضور در این نمایشگاه ست.

قرار داشتن تانزانیا در حاشیه اقیانوس هند و دسترسی آسان و نزدیکی آن به مهمترین مناطق اقتصادی غرب آسیا و به خصوص خلیج فارس از جمله مزیت‌های نسبی تجارت با تانزانیا برای تجار ایرانی محسوب می‌شود.

اقلام عمده صادراتی ایران به تانزانیا شامل قیر نفت و سایر موم پارافین ها، سیمان سفید پرتلند، ظروف چدنی، خمیرهای غذایی پخته نشده، مخلوطهای قیری براساس آسفالت طبیعی، مخزن، سیمان کلینکر و وازلین گرید دارویی است.

هیأت تجاری تانزانیا با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران از توانمندی صادراتی شرکتهای ایرانی شگفت زده شدند.

امیرحسین میرآبادی، رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، آفریقا را از اهداف اصلی برای توسعه همکاری دانست.

وزیر تجارت تانزانیا در این بازدید ضمن اعلام آمادگی خود جهت انتقال تکنولوژی میان ایران و تانزانیا افزود: ما از تجربیات شرکت‌های ایرانی استفاده خواهیم کرد و به‌دنبال رابطه تجاری بهتری میان ایران و تانزانیا هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم به‌تنهایی تولیدات خود را بالا ببریم در این راستا توسعه الزامی است و به همین دلیل دنبال همکاری‌های هرچه بیشتر با ایران هستیم و پیشنهاد برگزاری رویداد نمایشگاهی تخصصی در کشور تانزانیا با حضور شرکت های توانمند دانش بنیان ایرانی را برای عرضه به تجار تانزانیا و مقامات و بازرگانان کشورهای آفریقای شرقی را در سال جاری را دادند.

کد خبر 6092130

دیگر خبرها

  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • تلاشگران ذوب آهن اصفهان مغز متفکر برای جهش تولید هستند
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳