Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعتیاد به موادمخدر یکى از مهم‌ترین مشکلات اجتماعی، اقتصادى و بهداشتى بوده که عوارض ناشى از آن تهدیدى جدى براى جامعه بشرى محسوب می‌شود.


به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛ تهدیدی که سالهاست بسیاری از افراد جامعه ما را با خود درگیر کرده و موجب به وجود آمدن مشکلات بزرگی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


از این رو مدت هاست که برای حل آن تلاش‌های بسیاری در زمینه اطلاع رسانی و رهایی افراد معتاد از این بلا خانمان سوز شده است.


استان ما گلستان نیز یکی از استان‌های درگیر با این مسئله بوده و ما شاهد وجود کمپ‌های ترک اعتیاد بسیاری هستیم که در حال فعالیت هستند.


از رو برای بررسی اینکه در این کمپ‌ها چه می‌گذرد سری زدیم به موسسه مهر آفرینان جوان در شهرستان گنبدکاووس مجموعه‌ای پر از صدای تلاش برای زندگی دوباره وارد اولین اتاقی که در آن مشغول خیاطی بودند شدیم.

 


فردی که مدت هاست از اعتیاد فاصله گرفته و در این مکان فعالیت می‌کند در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛  گفت: ما در این مکان لباس مدارس، روبالشتی، رو تشکی و لباس مورد نیاز خود را می‌دوزیم.

 


وی افزود: ما هم در کار تولید و هم در کار آموزش موفق هستیم.


به اتاق دیگری که در آن آموزش‌های فنی می‌دادند رفتیم.


فردی در خصوص این کلاس‌ها در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛  گفت: در اینجا کلاس‌های متعددی از جمله تعمیرات موتور سیکلت برگزار می‌شود.

 


وی افزود: این کلاس‌ها برای ما بسیار مفید بوده چرا که هرگاه از اینجا برویم می‌توانیم برای خانواده خود نان حلال در بیاوریم.

 


در هر گوشه‌ای از این موسسه امید برای زندگی بهتر جریان داشت و همه افراد با میل خود در آن جا حضور داشتند و برای یادگیری تلاش می‌کردند.


فرد دیگری در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛   می‌گفت: من در همین کلاس‌ها جوشکاری را یاد گرفتم و بیرون از اینجا هم این کار را ادامه دادم.

 


تمام این تلاش‌ها برای این است که افراد این مجموعه از تلخی‌های گذشته شان دور شوند.

 

تلخی‌های دوران اعتیاد

 

یکی از آن‌ها در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛  می‌گفت: شانزده سالم بود که از طریق دوستانم با سیگاری آشنا شدم و حدود ۳۰ سال آن را مصرف کردم.

 


وی افزود: حالا ۱۰ ماه می‌شود که آن را ترک کرده ام.


از تبعات مصرف مواد گفتند.


فرد دیگری در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛   می‌گفت: برای تامین مواد مصرفی خود دزدی می‌کردم.


وی افزود: از آنجایی که همسرم موقعیت شغلی و اجتماعی خوبی داشت در زمانی که به مواد احتیاج داشتم با چاقو تهدیدش می‌کردم و از وی پول می‌گرفتم.

 


علاوه بر این‌ها اعتیاد خیلی از داشته‌های ارزشمند این جمع را گرفت.


یکی از بهبود یافتگان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛  می‌گفت:اعتماد به نفس و باورهایم را از من گرفت.


وی افزود: من همه چیز خود از جمله همسر، بچه، خانه و ماشین را از دست دادم و مواد مرا له کرد.

 

اعتیاد بیماری خانوادگی

 

اعتیاد بـهایی است کــه خــانواده یک معتاد باید بپردازند.


اگر یکی از اعــضا خـــانــواده در ایـــن زمینه مشکل داشته باشد، همه اعضای خانواده تحت تاثیر قرار میگیرند و این مسئله یک مشکل خانوادگی محسوب می‌شود.


به دلیل رفتار‌های غیر قابل پیش بینی و دمدمی مزاجانه‌ی فرد معتاد، زندگی خانوادگی مملو از اضطراب و ترس می‌شود.


همسر احمد آقا هم از خاطرات تلخش در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛  گفت: همسرم بیش‌تر مواقع خانه نبود و اگر مواد مصرفیش را نداشت مرا کتک می‌زد.

 


وقتی صحبت هایمان به پایان رسید حرف هایشان شنیدنی‌تر شد.


یکی دیگر از بهبود یافتگان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛  گفت: من حاضر نیستم حتی یک ثانیه از این روزهایم با یک سال از گذشته ام عوض کنم.


با یک روز حضور در این کمپ ترک اعتیاد معنا جمله اعتیاد بلا خانمان سوز را بیشتر درک کردم.

 


اعتیاد آسیب‌های جبران ناپذیری به فرد و جامعه وارد می‌کند و باید بسیار جدی گرفته شود و به ان برای جلوگیری توجه ویژه‌ای شود.


گزارش از سحرقزاق
انتهای پیام/ق

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اعتیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۲۲۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«سفر آخر» افتتاح شد/ عکس‌هایی از لحظات پایانی زندگی شهید آوینی

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه عکس «سفر آخر» که روایت‌گر داستان یک عکس دیده شده از شهید مرتضی آوینی است، عصر یکشنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۳ گالری شماره یک خانه عکاسان ایران افتتاح شد.

در افتتاحیه این نمایشگاه که متشکل از ۵۴ فریم عکس در اندازه‌های مختلف است، اصغر بختیاری، احسان رجبی، مرتضی شعبانی، سیدمحمد جعفری و محمدحسین قدمی که عکس‌هایشان در اندازه‌های مختلفی روی دیوار رفته است، حضور داشتند و با شور و هیجان در حال بیان خاطرات با یکدیگر بودند و گاهی با هم از دیدن یکی از تصاویر افسوس می‌خوردند و گاهی نیز با هم لبخند می‌زدند.

«سفرِ آخر» نمایشگاه عکس‌هایی از این عکاسان است که از آغاز تشکیل گروه «روایت فتح» به همراه شهید مرتضی آوینی بوده و در کنار او و گروهش، عکاسی کرده‌اند. نمایشگاه با استفاده از روایت، به بخش‌های مختلف تقسیم شده است که داستان سفر آخر گروه به مناطق جنگی جنوب در فروردین ۱۳۷۲ از مهم‌ترین بخش‌های نمایشگاه به حساب می‌آید.

مرتضی شعبانی از دوستان نزدیک شهید آوینی، یکی از هنرمندانی است که عکس‌هایش در نمایشگاه «سفر آخر» به نمایش درآمده است. وی همچنین بانی برگزاری این نمایشگاه بوده است و عکس‌های خود و دیگر دوستان عکاس و تصویربردار را از پشت صحنه «روایت فتح» جمع آوری، انتخاب و همراه خانه عکاسان ایران برای نمایش، مدیریت کرده است.

علاقه‌مندی به شهید آوینی و کشف و شهود با آن شخصیت تمامی ندارد

سیداحسان باقری مدیر خانه عکاسان ایران درباره برگزاری این نمایشگاه در سالگرد شهید آوینی به خبرنگار مهر گفت: نمایشگاه «سفر آخر» شامل عکس‌هایی از سفر گروه فیلمسازی شهید آوینی به مناطق جنگی جنوب کشور در فروردین ۱۳۷۲ است که منجر به شهادت مرتضی آوینی می‌شود. این نمایشگاه به فریم‌های آخری که از شهید آوینی در این سفر ثبت شده، اختصاص دارد و به شیوه جدیدی ارایه شده است.

وی همچنین توضیح داد: علاقه‌مندی به شهید آوینی و کشف و شهود هنرمندان با وی تمامی ندارد و این نمایشگاه نیز بهانه‌ای جدید برای پرداختن به شخصیت این شهید بزرگوار برای علاقه‌مندان به او و کسانی که به او تمسک دارند، است. سعی کردیم این نمایشگاه را به شیوه و مدلی جدید ارایه کنیم و در کنار عکس‌ها، دوربین‌هایی که در آخرین روز تصویربرداری شده، دست‌نوشته‌های شهید و …را به نمایش گذاشته‌ایم.

نمایش ۷ دقیقه از پشت صحنه‌های «روایت فتح»

باقری بیان کرد: در نمایشگاه همچنین از فیلمی ۷ دقیقه‌ای از پشت صحنه‌های «روایت فتح» که تا به حال دیده نشده یا کمتر دیده شده‌اند، بهره گرفتیم و در فضای نمایشگاه پخش می‌کنیم.

از عکس‌های جالب توجهی که در این نمایشگاه روی دیوار رفته است، عکس‌های مربوط به جوانی و نوجوانی شهید آوینی است. همچنین، عکس‌هایی از لحظه شهادت و لحظاتی پس از شهادت مرتضی آوینی و محمدسعید یزدان پرست از جمله عکس‌های ناراحت کننده و دردناک نمایشگاه است.

هر چه در مورد شهید آوینی کار شود، کم است

اصغر بختیاری در زمان حیات سیدمرتضی آوینی مدیر تولید گروه «روایت فتح» بود و بعد از شهادت او قدم در عرصه ساخت مستند گذاشت. وی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره تجربه همکاری با شهید آوینی و حال و هوای نمایشگاه «سفر آخر» بیان کرد: من سال ۱۳۶۶ با آقا مرتضی آشنا شدم زمانی که در گروه روایت فتح صداوسیما بودم. وقتی جنگ تمام شد در مجموعه جدید «روایت فتح» مدیر تولید بودم و در شهرهای سوسنگرد، بستان و هویزه و خرمشهر مستند ساختیم که آخرین فیلم، «شهری در آسمان» بود و در نهایت به فکه ختم شد. نمایشگاه حاضر بسیاری از خاطرات مشترک مان را زنده کرد؛ عکس‌های مربوط به فکه را من و آقای شعبانی ثبت کردیم و بقیه عکس‌ها را آقای قدمی، رجبی و جعفری گرفتند.

وی گفت: تاکنون کارهای بسیاری شده است که همه آنها مهم و تاثیرگذار بوده‌اند اما هر چه کار در مورد شهید آوینی شود، به نظرم کم است. آقای آوینی مهندس، آرشیتکت، شاعر، فیلمساز و نویسنده بود و هم موسیقی و هم سینما را می‌شناخت و هر کسی با توجه به رویکردی که دارد، می‌تواند او را بشناسد و جای کار نیز دارد.

نمایشگاه «سفر آخر» از دوشنبه ۳ تا ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۰ تا ۱۹ و در روزهای پنجشنبه از ساعت ۱۵ تا ۱۹ در گالری «شماره یک خانه عکاسان ایران» واقع در حوزه هنری انقلاب اسلامی، خیابان سمیه تقاطع خیابان حافظ، میزبان علاقه‌مندان است.

کد خبر 6084921

دیگر خبرها

  • قتل هولناک پدر به دست دختر جوان | همکاری ۲ پسر در اجرای نقشه قتل | متهم: پدرم با زندگی من در خانه مجردی مخالف بود!
  • ۲۲ عطاری متخلف در قم طی سال گذشته پلمپ شدند
  • سخت‌نگیر! بیا وسط
  • فعالیت ۳۳ مرکز اقامتی ترک اعتیاد در گلستان
  • خودکشی ۶۰ جوان بدلایل فقر، اعتیاد و بیکاری
  • شوهرم بوی سیگار و مشروب و عطر زنانه می‌دهد! | طلاق می‌خواهم چون شب‌ها دیر به خانه می‌آید
  • طلاق می‌خواهم، چون شوهرم شب‌ها دیر به خانه می‌آید
  • «سفر آخر» افتتاح شد/ عکس‌هایی از لحظات پایانی زندگی شهید آوینی
  • وجود ماده اعتیادآور شیشه در داروی لاغری دو جوان در قم
  • ۴ هزار جوان ۱۸ ساله در آرزوی مستقل شدن هستند