Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی‌زاهددوست در خطبه‌های امروز نماز جمعه دلوار با اشاره به دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه با رهبر معظم انقلاب اسلامی بمناسبت هفته قوه قضاییه اظهار داشت: قوه قضاییه مرجع عدالت محوری است و انتظار است برای احقاق حقوق مردم باید با جدیت در صحنه باشد و داد مردم بی‌گناه را بستاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه قوه قضاییه باید پرچمدار احیای حقوق عمومی مردم باشد و با مخالفان و معارضان حقوق عمومی در هرجایگاهی، مقابله کند، افزود: قوه قضائیه در سال‌های اخیر حرکت‌های خوبی را در راستای استیفای حقوق عامه آغاز کرده است که جای قدردانی و تشکر دارد. 

امام جمعه دلوار با تاکید بر مبارزه قاطع با فساد، تصریح کرد: یکی دیگر از مطالبات مهم رهبری از دستگاه قضایی مبارزه قاطع و صریح با مفاسد و مفسدان اقتصادی بود که فرمودند باید واضح و مؤثر در این مقوله ورود کنید و فعال باشید.

وی گفت: متاسفانه امروز برخی افراد در داخل کشور در فضای رسانه ای و مجازی با دشمن همصدا می شوند و ناکارآمدی نظام اسلامی و فسادِ فراگیر در همه‌ی دستگاه‌ها را به افکار عمومی القا می‌کنند، که این حرف نسنجیده ای است ممکن است در برخی جاها تخلف و حتی فسادی وجود داشته باشد که قوه قضاییه باید با قاطعیت ورود کند و برخورد کند که این ابدا به منزله فساد عمومی و فراگیر نیست.

زاهددوست با اشاره به سخنان اخیر رئیس جمهور در نشست هم اندیشی مدیران دولت اضافه کرد: سخنان اخیر آقای رئیس جمهور امیدوارکننده بود و آن را به فال نیک می گیریم انتظار داریم دولتمردان به این وعده های رئیس جمهور عمل کنند.

وی بیان کرد: ما در نظام جمهوری اسلامی همه سرنشینان  کشتی انقلاب هستیم و باید از این کشتی عظیم مراقبت کنیم، چپ و راست ، اصولگرا و اصلاح طلب همه باید زیر چتر انقلاب و ولایت بمانند تا آسیب نبینند، لذا باید از اختلاف سلایق جزئی عبور کنیم و همه با هم پشت سر حضرت آقا بدنبال حل مشکل اصلی کشور یعنی اصلاح وضعیت نابسامان اقتصادی باشیم.

امام جمعه دلوار خاطرنشان کرد: مشکلات امروز  کشور هر چه زیاد باشد از مشکلات و گرفتاریهای سال‌های اول انقلاب و زمان جنگ بیشتر نیست، اما باید مردم همان روحیه جهادی و کار و تلاش و عزم و اراده مستحکم مسئولین آن زمان را در مسئولین امروز ببینند.

وی ادامه داد: مردم از اینکه ببینند مسوولان و مدیران نظام برای رفع مشکلات و سامان‌دهی امور به صورت مداوم در حال تلاش و کوشش و برنامه‌ریزی هستند، قطعا با صبر و سعه صدر کمبودها و مشکلات احتمالی را با رضایت کامل تحمل خواهند کرد. 

لزوم توجه به نیازهای مردم

زاهددوست با اشاره به تجمعات اخیر در بازار تهران اظهار داشت: در روزهای اخیر شاهد تجمعاتی در بازار تهران در اعتراض به نوسانات قیمت ارز بودیم. در این میان عده‌ای از افراد فرصت‌طلب و اجیرشده دشمن با سواستفاده از این اعتراضات و تجمعات به تخریب اموال عمومی و طرح شعارهای ساختارشکنانه پرداخته و سعی در انحراف این  اعتراضات  را داشتند، که با هوشیاری مردم و بازاریان این اقدامات مذبوحانه به نتیجه‌ای نرسید.

وی افزود: باید مشکلات و مطالبات مردم در حوزه های مختلف باید به رسمیت شناخته شود. هیچ فرد مسوولی نمی تواند مشکلات فعلی جامعه در حوزه هایی نظیر افزایش قیمت ارز، خودرو، مسکن، رکود، تورم ، بهداشت و درمان و مشکلات زیست محیطی را منکر شود.

امام جمعه دلوار گفت: راه حل مشکلات مردم، مشارکت همه قوا و نهادهای کشور است. دولت به عنوان  قوه مجریه به تنهای نمی تواند  این بار سنگین را بر دوش بکشد. لذا رهبری معظم انقلاب فرمان تشکیل قرارگاه عالی اقتصادی را متشکل از قوای سه گانه کشور صادر فرموده اند.

وی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام (ره)، به صراحت فرمودند که دشمن از سه جبهه با ما سر جنگ دارد و یکی از آنها جبهه اقتصادی است  چرا برخی از مسئولان و رسانه های ما بی خیال جنگ اقتصادی هستند؟ سرمایه نظام برای مقابله با این جنگ تمام عیار مردم هستند.مگر می توانیم در این شرایط  از سرمایه اصلی نظام و انقلاب یعنی مردم غافل بود؟

زاهددوست بیان کرد: ما باید صادقانه، شفاف  با ملت خود سخن بگوییم به مردم بگوئیم که دشمنان جنگ را علیه ما کلید زده اند و مردم را به حضور در صحنه نبرد آماده کنیم. این کلام رهبری را فراموش نکنیم که فرمود اگر ملت به صحنه بیاید، مشکل لاینحل در کشور نداریم.

نیازمند برجام داخلی هستیم

وی با اشاره به اینکه  نیازمند برجام داخلی هستیم اضافه کرد: ما امروز  نیازمند برجام داخلی هستیم. یعنی برنامه جامع اقدام مشترک ملت و دولت برای حل مشکلات اقتصادی کشور، به جای آنکه چشم به خارجی ها برای حل مشکلات کشور داشته باشیم از سرمایه اصلی و بی بدیل ملت ایران برای عبور از این شرایط سخت استفاده کنیم.

امام جمعه دلوار افزود: القاء بحران در کشور  یکی از اصل ترین راهبرد ها و عملیات روانی دشمن است که بر محور سیاه نمایی، ناامیدی نسبت به آینده، ناکارآمدی نظام اسلامی و در افکار عمومی انجام می شود که  متاسفانه توفیقاتی هم داشته اند بگونه ای که ناامیدی برخی از آینده در رفتار و کلامشان واضح است.

وی اظهار داشت: دشمنان در حالی بحران در اقتصاد کشور را القاء می کنند که فروش نفت، گاز، پتروشیمی ما همچون گذشته ادامه دارد و کشور از حیث ذخیره ارزی هیچ مشکلی ندارد و از طرفی هم هیچگونه تحریم جدیدی هم علیه کشور اعمال نشده و اعمال تحریم های جدید از سوی آمریکایی ها قرار است حدود ۵ ماه دیگر اعمال شود. لذا این التهابات همانگونه که رئیس جمهور محترم هم گفتند فقط جنگ روانی دشمن است.

زاهددوست با اشاره به اینکه یکی از راه های کنترل نوسانات و التهاب های اقتصادی، مبارزه قاطع سوداگران و  اخلال گران اقتصادی است، تصریح کرد:‌ اگر قوه قضاییه با آن شرکت که ارز ۴۲۰۰ تومانی از دولت گرفته و کالای وارد شده خود را بر مبنای ارز ۸ هزار تومانی فروخته، و یا با شرکتی که با هک سایت یک  وزارتخانه هزاران خودرو غیرقانونی وارد کرده و امثال اینها، برخورد سریع و قاطعی صورت بگیرد، آن وقت دیگر کسی جرات سوداگری و اخلال گری در عرصه اقتصاد یک کشور را نخواهد کرد.

وی ادامه داد: البته سخنان اخیر رئیس قوه قضاییه خیلی قاطعانه بود امیدواریم دستگاه قضایی بدون هیچ ملاحظه ای وارد شود ایشان گفتند «خوب گوش کنید، پنبه ها را از گوش خود بیرون بیاورید. اخلال در نظام اقتصادی کشور، مجازات اعدام دارد. ما در اجرای این قانون تردیدی نداریم.»

زاهددوست خاطرنشان کرد: چین که از ۳۰ سال پیش برنامه توسعه اقتصادی اجرا کرده، یکی از رموز موفقیتش این بود که در برخورد با اخلالگران اقتصادی مماشات نکرد. طبق آمار سالانه بیش از ۸۰ هزار نفر در چین به عنوان مفسد اقتصادی و اخلالگر در نظام اقتصادی این کشور اعدام می‌شوند.

لزوم رفع مشکلات صیادان

وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح دریابست و ممنوعیت صید در یک بازه زمانی حدود یک ماهه برای صیادان اضافه کرد: این طرح علیرغم فوائدی که ممکن است برای ذخایر آبزیان داشته باشد اما عملا شرایط سختی را برای صیادان ایجاد می کند و سفره صیادان را خالی می کند.

امام جمعه دلوار اضافه کرد: تنها درآمد آنها از طریق صید و صیادی است و وقتی که به دریا نمی‌روند، درآمد دیگری ندارند. صیادان از اقشار کم‌درآمد و زحمتکش جامعه هستند و تنها درآمد زندگی و روزی آنها هم از طریق صید و صیادی است و طبیعتا وقتی مدت طولانی یکماهه امکان صید و صیادی برایشان فراهم نباشد دچار سختی و مشکلات در زندگی می شوند.

وی تصریح کرد: از مسئولین شیلات در استان و کشور می خواهم تدبیری بیندیشند که هم صدمه ای به ذخایر آبزیان وارد نشود و هم دریچه رزق و روزی صیادان بسته نشو

کد خبر 4333747

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر دلوار گرگان بوشهر خبرگزاری مهر کرمانشاه شیراز شهرکرد خرم آباد مشهد مواد مخدر یاسوج بیرجند هفته قوه قضاییه سانحه تصادف کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۲۴۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!

«برجام صرفاً یک مخدر بود که حواس مسئولین را از تحولات پرت کرد. برجام هویت دولت قبل است و به همین دلیل نمی‌خواهند شکست آن را بپذیرند. بدفهمی دولت روحانی از پدیده تحریم باعث از دست رفتن دهه۹۰ شد».

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، اخیرا در گفت‌وگو با روزنامه اعتماد به بیان نقاط ضعف و قوت دهه نود پرداخت و در حالی که بیان می‌کرد دهه نود، بدترین دهه مردم ایران بوده، به تعریف و تمجید درباره برجام پرداخت. در واکنش به این اظهارات، مسعود براتی کارشناس مسائل اقتصادی به رجانیوز گفت: برخی از صحبت‌های آقای جهانگیری درباره وضعیت اقتصادی و تحولات دهه ۹۰ قابل‌قبول و برخی تحلیل‌ها غیرواقعی هستند. دهه ۹۰ دهه گمشده اقتصاد ایران است، اما آقای جهانگیری به دلایل این گمشدگی اشاره نکردند. بر خلاف آن چیزی که مدنظر آقای جهانگیری است که برجام توانست شرایط اقتصادی جامعه را متحول کند، اتفاقاً نوع مواجهه دولت‌های یازدهم و دوازدهم در بحث تحریم‌ها و مسیری که انتخاب شد، یعنی مسیر مذاکره برای رفع تحریم‌ها، بدون شک اثر خیلی جدی در گم‌شدن دهه ۹۰ در اقتصاد ما داشته است.

آن چیزی که متأسفانه در دهه ۹۰ اتفاق افتاد، بدفهمی از پدیده تحریم، از نحوه کارکرد تحریم و از جایگاه تحریم در سیاست خارجی آمریکا و اهداف خصمانه‌ای بود که دولت آمریکا در قبال ایران دنبال کرد و برنامه‌هایی که علیه مردم ایران داشت. این بدفهمی سبب شد که راه اشتباهی انتخاب شود و این راه اشتباه باعث شد که ما دهه ۹۰ را برای رشد اقتصادی و استحکام اقتصادی از دست بدهیم. این نکته‌ای است که آقای جهانگیری اصلاً به آن اشاره نکرده است.

از طرفی ایشان در بحث اقتصادی برجام اغراق‌هایی هم کرده است. البته برجام آورده‌ها و نتایجی داشته، اما نه آن چیزی که به‌صورت اغراق گونه بیان شود. مهم‌ترین آورده برجام فروش فیزیکی نفت ایران و بازگشت سطح فروش نفت به قبل از تحریم‌ها بود که در سال‌های ۹۵ و ۹۶ اتفاق افتاد. نوع تعاملات اقتصادی خارجی ایران به‌گونه‌ای شد که کاملاً نسبت به بازگشت تحریم‌ها آسیب‌پذیر شد و لذا هر چند شاهد رشد نفتی خوب در سال ۹۵ بودیم، اما این رشد در سال ۹۶ رخ نداد، چون مهم‌ترین متغیر آن نفت بود و یک‌بار اتفاق افتاد و وقتی در سال ۹۷ با تحریم‌ها مواجه شدیم و خروج آمریکا از برجام اتفاق افتاد، دو سال پیاپی رشد منفی را تجربه کردیم که کل آن رشد مثبت را به محاق برد و در مجموع دهه ۹۰ برای ما دهه درجازدن محسوب می‌شود.

برجام نتوانست مشکلات ما را با دنیا رفع‌ و رجوع کند، بلکه صرفاً یک مسکن موقتی بود و بیشتر برای ما نقش مخدر را ایفا کرد و ما نسبت به روندهایی که برای ما تهدید بودند، چه در منطقه و چه در سطح جهان، بی‌توجه شدیم و حتی به توسعه زیرساخت‌های تحریم که در دولت اوباما و بعد ترامپ انجام شد؛ از جمله راه‌اندازی مرکز هدف‌گیری تأمین مالی تروریسم در منطقه خلیج‌فارس در کشور عربستان توجه نکردیم. قانون کاتسا که توسط کنگره آمریکا تصویب شد، برای ما امر مهمی تلقی نشد و به آن توجه نکردیم و ضرباتی هم که در سال‌های ۹۷ و ۹۸ بر ما وارد شدند، ماحصل همین بی‌توجهی‌ها بودند، لذا نه‌تنها مشکلی از ما حل نشد، بلکه ما را در یک خلسه و فضای ناهشیاری قرارداد که آسیب آن را دیدیم. این ادعا که برجام در جذب سرمایه‌گذاری خارجی موفق بوده، با آمارهای موجود تطابق ندارد. در سال‌های ۹۵ و ۹۶ که سال اجرای برجام است، روی کاغذ رشد سرمایه‌گذاری خارجی رخ ‌داده، اما در واقعیت طرح‌هایی که عملیاتی شدند و سرمایه‌های که به‌صورت واقعی وارد کشور شدند، اعداد بسیار کمی هستند که نشان می‌دهند سرمایه‌گذاران نتوانستند اعتماد کنند و ریسک تحریم‌ها کماکان برقرار بوده است؛ لذا در سال ۹۵ زیر ۲ میلیارد دلار تحقق سرمایه‌گذاری خارجی رخ‌ داده و در سال ۹۶ هم همین حدود بوده است؛ درصورتی‌که در دوره آقای رئیسی در سه سال اخیر اعداد بسیار قابل‌توجهی ثبت شده‌اند که در مسیر اجرا قرار دارند. برای مثال در سال ۱۴۰۲ مبلغ سرمایه‌گذاری طبق اعلام رسمی متولی امر ۵.۵ میلیارد دلار بوده است.

علت دفاع آقای جهانگیری از برجام این است که مهم‌ترین ایده دولت آقای روحانی مذاکره بود و نتیجه آن که برجام باشد، هویت آنها را می‌سازد. طبیعی است که از آن دفاع و طبیعتاً تمام تحلیل‌های خودشان را به این سمت معطوف کنند که برجام اتفاق مهمی بوده و تجویز فعلی‌شان هم برجام باشد. ناموفق بودن این مسیر و عدم توفیقاتش برای همه ایرانی‌ها شفاف و تثبیت شده است.

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی نیازمند برقراری رفاه و صلح
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!