Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،علی اکبر مهرفرد قائم مقام وزیر کشاورزی در امور بازرگانی در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی، موادغذایی با اشاره به تولید محصولات غذایی در کشور اظهار کرد: در سال گذشته ۱۲۰ میلیون تن محصولات کشاورزی در کشور تولید شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از محصولات مانند گیاهان روغنی، گندم و چغندر به صورت فرآوری شده به دست مصرف کننده رسیده است.

قائم مقام وزیر کشاورزی با اشاره  به ضرورت افزایش و ارتقاء تکنولوژی در نگه داری محصولات کشاورزی  تصریح کرد:بسیاری از محصولات کشاورزی در مقطعی از سال امکان برداشت دارند و باید با بهره مندی از  تکنولوژی های روز دنیا، نگه داری و ماندگاری این محصولات را افزایش داد.

وی با اشاره به حضور ۳۵۰ شرکت خارجی در این نمایشگاه تاکید کرد:حضور ۳۵۰ شرکت بین المللی در این نمایشگاه نشان از علاقه شرکت های خارجی برای حضور در بازار ایران دارد و حامل پیامی روشن برای برخی از کشورهاست که سعی در تحریم ایران دارد.

به گفته وی؛۸۰۰ شرکت داخلی نیز در این نمایشگاه حضور دارند که باعث تبادل دانش و توسعه تجارت در کشور خواهد شد.

مهرفرد با اشاره شرایط تولید در کشور بیان کرد:با توجه به چالش های اقتصادی اخیر ، تولید کنندگان انتظار دارند شرایط برای تامین مواد اولیه،تخصیص ارز و نقل و انتقال بین بانکی فراهم شود که با توجه به وعده های رئیس جمهور و معاون اول ،امیدواریم شرایط در ادامه برای فعالیت های تولیدی تسهیل شود.

وی با اشاره به مهمترین برنامه وزرات جهاد کشاورزی بیان کرد:مهمترین و محوری ترین برنامه وزرات جهاد کشاورزی با توجه به کمبود منابع آب در کشور، افزایش بهره وری آب در کشاورزی است.

مهرفرد در پایان گفت:طی سال های گذشته راندمان آبیاری در کشور ۱۰ درصد افزایش یافته است و در تلاشیم طی برنامه ای پنج ساله سبزی و صیفی جات  مورد نیاز کشور را ،در گلخانه ها  با روش های نوین آبیاری تولید کنیم  تا در آب کشاورزی صرفه جویی مناسبی صورت بگیرد.

انتهای پیام/

تولید سبزی و صیفی جات  مورد نیاز کشور در گلخانه ها  با روش های نوین آبیاری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی وزارت جهادکشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۲۵۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 

ایسنا/خراسان رضوی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه درصد کشت بهاره نسبت به کل سطح زیر کشت ۴۱ درصد است، گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها امسال میزان تولید محصولات بهاره خراسان رضوی سه میلیون و ۷۰۰ هزار تن است.

حمید حاجی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به تفکیک، سطح زیر کشت محصولات کشاورزی بهاره در خراسان رضوی شامل ۲۰ هزار هکتار چغندر قند، ۲۲ هزار هکتار ذرت علوفه‌ای، ۲۱ هزار هکتار پنبه، سبزی و صیفی و محصولات جالیزی ۵۰ هزار هکتار و یونجه ۳۰ هزار هکتار است.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به تأثیر خشکسالی بر وضعیت زراعت استان عنوان کرد: میانگین بارندگی از ابتدای سال زراعی تاکنون ۱۱۷ میلی‌متر بوده که نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد افزایش داشته است اما نسبت به میانگین طولانی‌مدت شاهد کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها هستیم، لذا این کاهش بارندگی ۲۵ درصد خسارت کاهش محصول در شرایط نرمال را به همراه دارد.

حاجی‌نژاد مهمترین مشکلات بخش زراعت را خاموشی چاه‌های کشاورزی، تداوم خشکسالی و اعلام دیرهنگام نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی عنوان کرد و گفت: باید با توجه به وضعیت منابع آبی استان و خاموشی چاه موتورهای کشاورزی به سمت روش‌های نوین آبیاری و افزایش بهره‌وری حرکت کنیم.

وی اضافه کرد: در شرایط فعلی کشاورزان باید از سطح موجود تولید را افزایش دهند و الگوی کشت خود را محصولات کم‌آب‌طلب با درآمد اقتصادی بالا قرار دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • کشت علوفه دیم در۴۰۰ هکتاراز زمینهای کشاورزی ارومیه
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی