Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد رشته معماری که سال‌ها در مسابقات کشتی سوت می‌زند، معتقد است که راه موفقیت تنها از جاده تلاش می‌گذرد و نمی‌توان مسیر دیگری برای آن تصور کرد.

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، البرز داوودی، عضو هیئت علمی رشته معماری دانشگاه پیام نور سنندج و مدیر گروه آموزشی و پژوهشگاه این دانشگاه،  سال‌هاست که لباس داوری به تن کرده و مسابقات کشتی دانشجویان، نوجوانان و بین‌المللی را سوت می‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او که خودش پیش از این کشتی گیر بوده، چند سالی است این ورزش را کنار گذاشته؛ اما این بار لباس داوری به تن کرده و با این لباس دین خود را به خود و ورزشی که سال‌ها در آن فعالیت کرده، ادا می‌کند. حضور او در مسابقات بین‌المللی گرجستان که به تازگی برگزار شده است، بهانه ای شد تا با او به گفتگو بنشینیم.

 

دانشجو: از چه زمانی متوجه شدید به کشتی علاقه‌مند هستید؟

داوودی: سال سوم دبیرستان یعنی سال ۷۶ کشتی را شروع کردم. به دانشگاه که آمدم، در مسابقات کشتی دانشجویی شرکت می‌کردم و از سال ۸۲ وارد عرصه مسابقات ملی و بین‌المللی شدم و از همان زمان داوری را نیز آغاز و از سال ۹۳ به مسابقات بین‌المللی راه پیدا کردم و عضو داوران بین‌المللی کشتی شدم.

دانشجو: در چه مسابقات داخلی و خارجی شرکت کرده‌اید؟

داوودی: در مسابقات انتخابی تیم ملی نوجوانان و جوانان که هر سال برگزار می‌شود، به عنوان داور اصلی و در مسابقات بین‌المللی نیز بار‌ها حضور داشتم که آخرین آن در سال ۹۶ و در مسابقات انتخابی تیم ملی برای مسابقات سپرجام گرجستان انتخابی نوجوانان و جوانان بود.

 

در جام تختی سال ۹۵،  در مسابقات بین‌المللی یادگار امام، در تورنمنت جام آذربایجان در سال ۹۳ به عنوان داور سوت زدم و اخیرا نیز در جام گازارا شویل گرجستان حضور داشتم که ۱۲ و ۱۳ خردادماه در این کشور برگزار شد و کشتی گیران منتخب فرنگی کار ۷ کشور ایران، روسیه، آذربایجان، قزاقستان، گرجستان، ارمنستان و ترکیه در این مسابقات حضور داشتند و ایران موفق به کسب مقام قهرمانی در آن شد.

 

دانشجو: چه مسابقاتی در سطح دانشجویی برگزار می‌شود؟

داوودی: هر سال مسابقات دانشگاهی در سطوح مختلف برگزار می‌شود که  قهرمانی المپیاد و یونیورسال مراحلی است که دانشجویان در آن‌ها با هم به رقابت می‌پردازند ومنتخبان این مسابقات، در سطح بالاتر به مسابقات بین‌المللی راه پیدا می‌کنند. در حال حاضر مسابقات قهرمانی در سطح دانشگاه‌ها در حال انجام است و منتخبان آن به تورنومنت بین‌المللی که شهریورماه برگزار می‌شود، دعوت خواهند شد.

دانشجو: داوری کشتی با استادی دانشگاه در کنار هم منافاتی ندارند؟

داوودی: تلاش می‌کنم هماهنگی‌های لازم را انجام دهم و برنامه‌هایم با هم تلاقی پیدا نکند و کلاس‌ها را طوری برنامه‌‌ریزی کنم که به درس دانشجویان لطمه‌ای وارد نشود. به طور مثال در آخرین مسابقاتی که خردادماه برگزار شد، با تعطیلات روبرو بودیم؛ اما در زمان‌های دیگری که همراه با کلاس باشد، حتما پیش از آن برای دانشجویان کلاس‌های جبرانی می‌گذارم.

 

دانشجو: اصولا به دانشجویانتان هم سفارش می کنید که در کنار درس به ورزش حرفه‌ای نیز بپردازند؟

داوودی: بله، من علاوه بر کشتی، در رشته شنا و نجات غریق درجه یک نیز به صورت حرفه‌ای فعالیت می‌کنم. همیشه به دانشجویان می گویم که شنا و کشتی علاوه بر تندرستی و سلامتی، باعث ایجاد روحیه و شادابی در افراد نیز می‌شود و اگر می‌توانند در زندگی حتما این دو رشته را با هم دنبال و تلاش کنند که این مسابقات را در سطوح قهرمانی پیگیری کنند؛ البته خودم هم با دانشجویان کنار می آیم؛ به طور مثال دو دانشجو دارم که در رشته رزمی فعالیت می کنند؛ اگر درس‌هایشان با زمان مسابقات تداخل داشته باشد، حتما با آن‌ها کنار می آیم و اگر در زمانی هم از درس جا بمانند، برایشان کلاس‌های جبرانی می گذارم. بحثم تنها این دو رشته نیست؛ ورزش در هر رشته‌ای پویایی و نشاط را در دانشجو بالا می‌برد و حتی در درس و زندگی نیز راندمان موفقیت را بیشتر می‌کند. راه موفقیت از جاده تلاش می گذرد و جز این راه مسیری برای موفقیت وجود ندارد. 

 

 دانشجو: حضور شما به عنوان مربی تا چه اندازه توانسته بین دانشجویان محبوبیت ایجاد کند؟

داوودی: این مسئله خیلی موثر بوده؛ حتی دانشجویانی که در رشته‌های دیگر درس می‌خوانند و در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت دارند، با وجود اینکه دانشجوی من نیستند؛ اما ارتباط خوبی با آن‌ها دارم؛ گاهی از من مشورت می‌گیرند و گاهی هم من را برای مسابقات دعوت می‌کنند. سامان طهماسبی، کشتی گیر جوان استان ما با آنکه دانشجوی رشته تربیت بدنی است و هیچ کلاسی با من ندارد؛ اما با من در ارتباط است.

دانشجو: خیلی از دانشجویان از شرایط اشتغال ناامیدند، فکر می کنید در جایگاه استادی چه راهکاری برای خروج از آن وجود دارد؟

داوودی: در حوزه اشتغال و روندی که در جامعه داریم، می‌توانیم بگوییم که دانشجو نباید به مدرک اکتفا کند. باید در کنار درس مهارت‌هایش را در رشته‌های مختلف و رشته‌هایی که علاقه دارد، بالا ببرد؛ به طور مثال دانشجویی که معماری می خواند، نباید تنها به درس‌های کلاس اکتفا کند و باید در کنار آن اتوکد، تریدی مکس و رشته‌های مربوط به آن را نیز داشته باشد که  اگر بعدها با مشکلی روبرو شد، بتواند از این آموزه ‌ا استفاده کند.

 

دانشجو نباید دست و پا بسته باشد و متاسفانه امروزه شاهدیم که در کارهای فنی بسیاری از دانشجویان ضعیف عمل می‌کنند؛ در صورتی که اگر مهارت‌های خود را در رشته‌ها بالا ببرند، می توانند امید داشته باشند که در هیچ مرحله بیکار نیستند. مشکل جوانان دانشجوی ما این است که تمام تلاش خود را صرف درس می کنند و هیچ مهارت دیگری نمی آموزند و این سم مهلک برای دانشجو به حساب می آید.

 

 دانشجو: کار و ورزش در کنار هم سخت نیست؟

داوودی: باید برای هدفی که انتخاب می‌کنیم، بجنگیم و در این راه سختی‌ها را نیز به جان بخریم. برنامه‌ریزی یکی از مهمترین اصولی است که کار را به درستی پیش می برد . مهمترین توصیه‌ام به دانشجویان این است که از حوزه‌های ورزشی و هنری در کنار درس غافل نباشند و تک بعدی حرکت نکنند این طور می توانند در زمینه‌های مختلف تاثیرگذار باشند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۲۹۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت‌های فولاد اکسین مرهون تلاش‌های کارگران است

علی محمدی مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان با اشاره به فرارسیدن هفته کار و کارگر گفت: در شرایط اقتصادی امروز کشور که نیاز به رونق اقتصادی بیشتر از گذشته احساس می شود،طبقه کارگر نقش کلیدی در پیشبرد این هدف دارد.

او افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی که طی سالهای اخیر با درایت حکیمانه خود موضوع توجه به رشد تولید را هرساله مورد تاکید قرار می دهند،روز گذشته در دیدار با کارگران نیز بر اهمیت نقش این قشر زحمتکش و قانع کشور به عنوان رُکن اصلی جهش تولید تاکید نمودند.

آقای محمدی ادامه داد: در دین مبین اسلام و روایات پیشوایان دینی مان، به کارگران توجه ویژه ای شده و از کار آنها به عنوان جهاد یاد شده که این موضوع بار سنگینی بر دوش مسئولان برای اهمیت به دغدغه های این قشر را یادآور می شود.

مدیر عامل شرکت فولاد اکسین در ادامه با اشاره به موفقیت های شرکت فولاد اکسین در سال ۱۴۰۲ و امسال یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ و روزهای ابتدایی امسال، شرکت فولاد اکسین خوزستان با اتکا به کارگران جوان و متخصصان بومی خود موفق به ثبت رکوردهای بسیار خوبی در حوزه تولید و صادرات مانند کسب عنوان صادرکننده برتر کشور، شکستن دومین رکورد تولید تاریخ شرکت و آماده به کاری ۹۵ درصدی خط تولید شد که همگی آنها مرهون تلاش کارگران عزیز است.

او افزود: در روزهای ابتدایی امسال نیز رکوردشکنی فولاد اکسین ادامه داشت و با همت بلند کارگران، شاهد ثبت میزان ۸۳ هزار و ۴۵ تن در تناژ تولید محصولات خاص با استاندار جهانی API بودیم که لبیک به شعارسال بود.

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان با اشاره به دیدار کارگران این شرکت با رهبر انقلاب تصریح کرد: کارگران فولاد اکسین پس از دیدار روز چهارشنبه با رهبر انقلاب روحیه مضاعفی برای تداوم موفقیت های شرکت و قدم نهادن در مسیر تحقق شعار سال خواهند داشت.

محمدی در پایان ضمن تبریک فرارسیدن هفته کار و کارگر به کارگران تلاشگر شرکت فولاد اکسین خوزستان گفت: مجموعه مدیریتی اکسین قدردان زحمات و تلاش های شبانه روزی این عزیزان است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • کشتی اصفهان در مسیر موفقیت است
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد
  • بازداشت ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی
  • موفقیت‌های فولاد اکسین مرهون تلاش‌های کارگران است
  • بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر
  • یک دانشگاه آمریکایی دیگر هم به جمع حامیان فلسطین اضافه شد
  • نقش اینچه درگاهی در موفقیت تاریخی ژیمناستیک ایران
  • راه اندازی دبیرخانه مسابقات معماری و شهرسازی شهرداری شیراز
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند
  • ۱۷ برابر شدن قرار داد‌های دانشگاه شاهد با صنعت