Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از پایگاه اینترنتی سازمان دیدبان حقوق بشر؛ دولت آمریکا در حوزه سیاست داخلی و خارجی به مساله حقوق بشر پشت کرده است.
هفته گذشته مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا و نیکی هیلی سفیر این کشور در سازمان ملل از خروج آمریکا از شورای حقوق بشر، نهاد حقوق بشری سازمان ملل خبر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آمریکا تصمیم خود برای خروج از این نهاد را تصور خود در غرض ورزی علیه اسرائیل و عدم اعتبار نهادینه در این شورا اعلام کرده است با این حال در نهایت این جدایی نمادی از دوری جستن آمریکا از رهبری حقوق در موضوع حقوق بشر در خارج از آمریکاست؛ چنانچه اوضاع حقوق بشری در داخل این کشور نیز با انتقادهایی شدید همراه شده است.
تصمیم دولت ترامپ در حالی گرفته شد که کميسر حقوق بشر سازمان ملل از اقدام دولت آمریکا در جداسازی اجباری کودکان از والدین مهاجر و پناهجوی خود در مرزهای این کشور را مردود دانسته بود.
آمریکا همچنین به دنبال افزایش مراکز بازداشت مهاجران است و خواهان بودجه ای بیشتر برای تامین امنیت مرزی و توان تاسیساتی برای بازداشت مهاجران شده است.
در قضای کیفری، دولت ترامپ همچنین با تجدیدنظر در سیاست دفتر فدرال زندان های آمریکا، اقداماتی برای کاستن از دسترسی حقوق بشری از جمله مستقر کردن زندانیان تغییر جنسیت داده در مکان های امن، تلاش برای مقابله آسیب رسان با مواد مخدر و ساز و کارهایی برای کاستن از پاسخگویی پلیس صورت داده است.
دولت ترامپ همچنین به دنبال محدود کردن حق رأی و حق اعتراض آشتی جویانه است و از جمله اعلام شده است بازیکنان فوتبال که در طول خوانده شدن سرود ملی زانو نزنند، حق ادامه حضور در آمریکا را نخواهند داشت.
دولت ترامپ به جای رسیدگی به موارد نقض حقوق بشری مرتبط با امنیت ملی، با امضای سندی دستور به ادامه فعالیت زندان گوانتانامو داده و جینا هاسپل را که ارتباط بسیار نزدیکی با شکنجه های تحت حمایت دولت و از میان بردن اسناد مرتبط با آن را داشت، به ریاست سازمان اطلاعات ملی این کشور انتخاب کرده است.
دولت ترامپ باید مسئولیت اقدامات و سیاست های ناقض حقوق بشر را بپذیرد و به دنبال راهی برای بازگشت از رویکرد فعلی خود باشد؛ همچنین دولت ترامپ باید در پی برداشتن گام هایی برای بازگرداندن رهبری خود در جهان در حوزه حقوق بشری باشد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: سازمان ديدبان حقوق بشر آمريکا اسرائيل مهاجران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۲۹۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات وزیر تعاون درباره حق مسکن کارگران

وزیر تعاون گفت: در سال جاری، با معدل ۳۵.۶ درصد افزایش حقوق سال ۱۴۰۳، تقریبا‌ ۹ درصد نسبت به سال گذشته به حقوق کارگران اضافه کرده‌ایم، این در حالی است که اکنون تورم و رشد نقدینگی ما نسبت به سال گذشته روند کاهشی داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سیدصولت مرتضوی در حاشیه همایش "امتنان و تجلیل از کارگران و کارفرمایان و واحدهای نمونه کارگری خراسان رضوی" در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای کارگران باید امنیت شغلی فراهم شود و از سوی دیگر امید به آینده و آتیه در این راستا باید به تقویت کارگاه‌ها که پویا و سرپا باشند و توسعه کارگاه‌ها و کارخانه‌ها توجه شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: مقام معظم رهبری در سیاست‌های ابلاغی‌شان به اقتصاددریا محور اشاره داشتند و هم اقتصاد معدن‌؛ در کشور ایران ظرفیت‌های فراوانی برای توسعه اشتغال وجود دارد و تمام همت دولت این است که کارگاه‌های راکد را احیا کند و تاکنون بیش از 10 هزار کارخانه و کارگاه تعطیل شده و نیمه‌فعال را در طول دو سال  گذشته  در دولت سیزدهم احیا کردیم.

وی گفت: تعدادی مجتمع و بخش‌های بزرگ در حوزه نفت و گاز و نیروگاهی، احیا و احداث سدها  نیز صورت گرفته و سالانه بیش از یک میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شده که به معنی توسعه زیرساخت‌ها و کارگاه‌هاست.

مرتضوی تصریح کرد: جلوگیری از بهره‌کشی از کارگران و سوء‌استفاده از توان کارگران  و دائمی کردن قرار دادها نیز از دیگر موضوعات مورد توجه دولت است؛ قانون کار، قانون پویایی است و هیئت‌های تشخیص و حل اختلاف به شدت ورود پیدا می‌کنند  تا اجحافی در حق کارگر صورت نگیرد  و ما نیز در حوزه امنیت شغلی کارگان در نشست دولت لایحه‌ای را که تنظیم کرده بودیم به تصویب هیئت دولت رسید و لایحه امنیت شغلی کارگران  در کم‌ترین فرصت تقدیم مجلس خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: دائمی کردن قراردادها‌، حقوق کارگران، تعهدات سفید امضا از کارگران از جمله موضوعاتی است که در این لایحه به آن پرداخته شده ‌و مقررات مطلوبی پیش‌بینی شده که به امنیت شغلی کارگران منجر خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در سال جاری، با معدل 35.6 درصد افزایش حقوق سال 1403، تقریبا 9 درصد نسبت به سال گذشته به حقوق کارگران اضافه کرده‌ایم، این در حالی است که اکنون تورم و رشد نقدینگی ما نسبت به سال گذشته روند کاهشی داشته است.

وزیر کار وی در خصوص حق مسکن کارگران نیز گفت: در حوزه مسکن، قرارگاه ملی مسکن را در وزارت کار تشکیل داده ایم و به زودی شعبات استانی این قرارگاه راه‌اندازی خواهد شد ضمن اینکه کمک‌های غیر نقدی دولت نیز در بسته‌های درمانی محقق خواهد شد‌.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • توضیحات وزیر کار درباره حق مسکن کارگران
  • توضیحات وزیر تعاون درباره حق مسکن کارگران
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است
  • حضور نیروی نظامی در دانشگاه و سرکوب دانشجویان پذیرفتنی نیست | رفتار آمریکا با دانشجویان معترض شرم‌آور است
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی