Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب قهرمان دوچرخه سواری آسیا گفت: تجهیزات به روز معضل بزرگ ما است و با این وضعیت ارز، قیمت دوچرخه‌ها سه ، چهار برابر شده است.

به گزارش ایسنا، محمد رجبلو درباره وضعیت تجهیزات رکابزنان در آستانه بازی های آسیایی ۲۰۱۸ بیان کرد: متاسفانه معضل بزرگی در مورد تجهیزات داریم که البته این تنها مربوط به فدراسیون نیست و معضل کل جامعه دوچرخه سواری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ای کاش مثل برخی رشته ها فقط یک دوبنده  و کفش لازم داشتیم. بدبختانه رشته دوچرخه سواری به سخت افزار زیادی احتیاج دارد  و اگر ورزشکاری فوق العاده خوب باشد اما سطح تجهیزاتش مقداری پایین باشد، نمی توان آن استفاده لازم را  از کارایی اش برای گرفتن مدال برد.

 او ادامه داد: با گرانی ارز هم قیمت دوچرخه های ما ۳-۴ برابر شده  و این معضل بزرگی  برای ورزشکارانی است که حتی قرارداد آنچنانی هم ندارند. در دوچرخه سواری هم هر رشته تجهیزات خاص خود را می خواهد. خودم به شخصه دارم از تجهیزات دو سال قبلم استفاده می کنم و بعید می دانم که بتوانم خودم هزینه کنم و تجهیزاتم را به روز کنم چراکه قیمت لاستیک مسابقه،  حلقه ای ۳۰۰-۴۰۰ هزار تومان است. این در حالی است که ورزشکار قزاقستان که با او صحبت می کردم و نفر دوم رنکینگ اومنیوم است،  ۲۱ هزار یورو در ماه می گیرد وکاملا تامین است. اما قراردادهای ما را در ایران یا دیر می دهند و یا درصدی از آن را کم می کنند.

رجبلو با اشاره به اینکه رکابزنان ژاپن و قزاقستان در شرایط خوبی آماده می شوند،تصریح کرد: ما از چیزی نمی ترسیم جز خدا. البته تجهیزات حرف اول را در مسابقات می زند اما ما حتی پیست چوبی هم نداریم.

دارنده مدال نقره قهرمانی آسیا در پاسخ به این پرسش که چرا دوباره تصمیم گرفت دربخش پیست رکاب بزند، گفت: می خواستم در جاده رکاب بزنم اما مسیر مسابقه سربالا است و با مربیان که صحبت کردیم دیدم رکاب زدن در ماده اومنیوم برایم بهتر است. رشته سختی است اما این طور نیست که نتوان در آن مدال گرفت و به نظرم رشته ای است که به مدال نزدیک تر است  و فکر می کنم در بازی های آسیایی مدال خوبی بگیریم.

او در پاسخ به پرسش دیگری مبنی براینکه در آمادگی کامل به سر می برد یا نه، تاکید کرد: هنوز نه. معمولا این موقع از سال افت می کنم زیرا اوجم را برای مسابقات قهرمانی آسیا که در زمستان برگزار می شود، می گذارم  از این رو این موقع از سال افت دارم و هنوز جا دارد که بهتر شوم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام دوچرخه سواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۳۲۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا قیمت مرغ گران نشد؟

یک کارشناس صنعت طیور می‌گوید مرغ تنها برای سه قلم نهاده ارز ترجیحی دریافت می‌کند و مابقی یعنی ۴۰ درصد هزینه‌های تولید ارز دولتی نمی‌گیرند؛ با این حال اما قیمت مرغ نه تنها با نوسانات نرخ ارز افزایشی نشده، بلکه حتی از نرخ مصوب نیز کمتر است.

حبیب اسدالله نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که چرا کالاهایی که ارز ترجیحی دریافت می‌کنند با نوسانات نرخ ارز گران می‌شوند؟ گفت: مرغ برای ذرت و کنجاله سویا ارز ترجیحی دریافت می‌کند و اگر قرار باشد مرغ بر اساس همان قیمت‌های وارداتی نهاده‌ها که در بازارگاه هست، نرخ‌گذاری شود باید قیمت آن بیش از قیمت فعلی باشد.

وی افزود: در حال حاضر قیمت تمام شده مرغ زنده برای مرغداران بیش از ۶۸ هزار تومان است، ولی قیمت فعلی آن در بازار ۵۵ هزار تومان است. این یعنی نه تنها قیمت مرغ بالا نیست، بلکه حتی پایین‌تر از نرخ مصوب است و مرغداران در حال زیان دهی هستند.  

این کارشناس صنعت طیور تصریح کرد: البته موضوع دیگر این است که ۳۵ تا ۴۰ درصد هزینه‌های تولید مانند دارو، ‌ واکسن و... از ارز دولتی استفاده نمی‌کنند و در نتیجه وابسته به نرخ ارز در بازار آزاد هستند و هر نوسانی در نرخ ارز هزینه‌های تولید را افزایش می‌دهد که البته به افزایش هزینه‌های تولید توجهی نمی‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه قیمت مرغ بعد از عید کاهشی شده است، ‌ گفت: عرضه در حال حاضر زیاد و تقاضا کم است.

آمار  ۱۵۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی شک برانگیز است

اسدالله نژاد در بخش دیگری از صحبت‌هایش به تولید و صادرات نیز اشاره کرد و گفت: اینکه گفته می‌شود ۱۵۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی شده شک برانگیز است، زیرا بعد از سیاست‌های غلط گذشته در خصوص گله‌های اجداد عملا پتانسیل تولید مازاد جوجه به کشور تبدیل به چالش تامین جوجه شد و وزارت جهاد کشاورزی مبادرت به صدور واردات جوجه یکروزه و تخم مرغ نطفه‌دار برای تامین جوجه و مرغ کشور کرد.

وی اضافه کرد: با همه این تفاسیر و با لحاظ واردات تخم مرغ نطفه‌دار و جوجه یکروزه هم این حجم جوجه در کشور تامین نمی‌شود که وارد سالن‌های پرورش شوند. یعنی حتی با واردات جوجه یکروزه هم این عدد محقق نمی‌شود. بر فرض تحقق هم بازار مصرفی برای آن وجود ندارد و آسیب به مرغداران می‌رسد.

تشکل‌ها زیر بار تولید غیرکارشناسی نروند

این کارشناس صنعت طیور در پایان گفت: چون بازار کشش ندارد و صادرات هم به دلایل مختلف محقق نمی‌شود، باید در تعیین حجم تولید کارشناسی عمل کرد و تشکل‌ها نباید زیر بار تولید مازاد و غیر کارشناسی بروند.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عبدی از دستیابی به مدال کشتی آسیا ناکام ماند
  • دستِ کوتاه امیر عبدی از مدال آسیایی در مبارزه‌ای برابر
  • تن ماهی گران نمی‌شود / دلایل افزایش تولید تن مرغ چیست؟
  • توزیع لاستیک با تعرفه دولتی با هدف تعادل بخشی قیمت بازار
  • بهره‌برداری از طرح ضلع شمالی بزرگراه آیت‌الله حائری شیرازی
  • ناهید کیانی در صربستان طلایی شد
  • طلا و برنز ناهید کیانی و سعیده نصیری در تورنمنت صربستان/ ۴ تکواندوکار ایران حذف شدند
  • چرا قیمت مرغ گران نشد؟
  • گام بلند شیراز برای دستیابی به شهری متفاوت
  • معافیت دارندگان مدال طلای المپیادهای علمی از کنکور