Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛  محمودی فرماندار هریس در جمع خبرنگاران از برگزاری همایش ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های شهرستان هریس همزمان با برگزاری جشنواره فطیر سنتی خبر داد.

محمودی افزود: همزمان با برگزاری جشنواره فطیر سنتی، غذا‌های سنتی و توانمندی‌های بومی، مسابقات اسب دوانی و مسابقه ماهیگیری برگزار می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمودی در مورد تعداد بازدید کنندگان و استقبال عموم شهروندان از جشنواره‌های قبلی گفت: در جشنواره سال گذشته ۱۰هزار نفر شرکت کننده در این جشنواره حضور داشتند و در سال ۹۵ نیز شش هزار و ۵۰۰ نفر از علاقه‌مندان برای حضور و شرکت در جشنواره به این شهرستان آمده بودند.

فرماندر هریس هدف از برگزاری این همایش را معرفی شهرستان هریس و ارائه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های این شهرستان در حوزه گردشگری، صنعت، امور شهری، انرژی و فرهنگی و اجتماعی ذکر کرد و اظهار داشت:همایش سرمایه گذاری برای اولین بار است که در جهت توانمندسازی و معرفی ظرفیت‌های صنایع دستی، صنایع غذایی، آیین و سنت‌های بومی برگزار می‌گردد.

وی حضور هریسی‌های مقیم تهران که از نظر اقتصادی در سطح بالایی هستند را از نقاط مثبت این همایش اعلام کرد و این افراد را جزو مهمانان ویژه این همایش اعلام کرد.

محمودی با اشاره به اینکه توسعه اقتصادی شهرستان هریس در الویت است خاطرنشان کرد: این شهرستان از نظر زیر ساختی امکانات زیادی دارد و برای توسعه اقتصاد این منطقه اقدامات زیادی صورت می‌گیرد.

کمال محبوبان مدیر کارگاه فطیر سنتی امیررضا در شهرستان هریس نیز گفت: به صورت ماهانه ۳۰۰ هزار عدد فطیر در شهرستان هریس تولید می‌شود.

وی افزود: در این کارگاه فطیرسنتی ۴۵ نفر مشغول کار هستند که ماهانه ۲۵۰هزار عدد فطیر سنتی در دو شعبه این کارگاه تولید شده و در اختیارشهروندان بومی منطقه، گردشگران و مسافران قرار می‌گیرد.

محبوبان با اشاره به تفاوت فطیر سنتی هریس با فطیر سایر شهرستان‌ها ادامه داد: اصل فطیر متعلق به شهرستان هریس است و تفاوت آن در نوع پخت آن است. یکی از عمده‌ترین تفاوت با سایر فطیر‌ها این است که در پخت فطیر سنتی هریس از شکر استفاده نمی‌شود و روغن آن نیز روغن حیوانی است.

وی قیمت فطیر سنتی هریس را از ۷۵۰ تومان تا هفت هزار تومان بسته به نوع پخت و کیفیت آن متغیر اعلام کرد.

محبوبان نقش فطیر سنتی هریس را در جذب گردشگر در این شهرستان بسیار تاثیر گذار ذکر کرد و گفت: ۵۰ درصد گردشگران برای تهیه فطیر که بسیار خوشمزه است به این شهرستان سفر می‌کنند. 

 

انتهای پیام/ش

تولید ۳۰۰هزار عدد فطیر در هریس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جاذبه گردشگری اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۳۳۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم همکاری با محصولات شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاهی قم را موجب کاهش وابستگی شهر قم به محصولات خارجی و حتی غیربومی دانست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، علی مؤمن حجازی امروز _ سه شنبه هجدهم اردیبهشت_ در حاشیه برگزاری نخستین رویداد فناورانه مدیریت شهری و فرهنگ شهروندی در دانشگاه قم در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: هدف از اجرا و برگزاری این رویداد آشنایی با ایده‌های نسل جوان و شرکت‌های استارتاپی است تا در این مسیر موضوعات مدیریت شهری از این ظرفیت استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه شهرداری قم در حوزه‌های مختلفی از جمله خدمات شهری، فنی و عمرانی، حمل و نقل و فرهنگی پذیرای ایده جوانان است، افزود: این رویداد فناوری اطلاعات با استقبال خوبی از سوی دانشجویان مواجه شده و با استفاده از این ظرفیت، می‌توان به سمت تولید محصول حرکت کرد.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم گفت: در حال حاضر ارتباط شهرداری با حوزه صنعت و حوزه دانشگاه‌ها بسیار تنگاتنگ است و تمایل مدیران شهرداری برای استفاده از ایده‌های نو و دانشگاهی نشان‌دهنده این حقیقت است.

مؤمن حجازی با اشاره به اینکه همکاری شهرداری قم و دانشگاه گام مثبتی برای هوشمندسازی شهر محسوب می‌شود، افزود: حرکت دنیای امروز بر مبنای تکنولوژی است و نقش دانشگاه در توسعه مرزهای دانش و تکنولوژی قابل انکار نیست.

وی ادامه داد: هدف برگزاری چنین رویدادهایی این است که بتوان ظرفیت‌های تخصصی را شناخت و به شکل متقابل شرکت‌هایی که در حوزه تولید محصولات متعدد فناوری اطلاعات فعال هستند نیز از نیازهای شهرداری مطلع باشند.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم ابراز کرد: برگزاری چنین رویدادی می‌تواند کمک کند تا بتوان از سطح نیازها و ظرفیت‌های دانشگاه و مجموعه‌های آکادمیک و شهرداری اطلاع یافت؛ در نتیجه این کار در درجه اول وابستگی به محصولات خارجی کم شود و در درجه دوم سطح وابستگی به شرکت‌های غیربومی نیز کاهش یابد.

مؤمن حجازی گفت: حضور استارتاپ‌ها در این رویداد و ارتباطی که با آنها برقرار می‌شود موجب افزایش این همکاری خواهد شد و یک تعامل همه جانبه و رو به رشد ایجاد خواهد کرد.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه این اولین بار است چنین رویدادی در حال انجام است امید است با ایجاد زمینه‌های لازم همه ساله این رویداد برگزار شود و همه کسانی که دوست دارند به مدیریت شهری کمک کنند، وارد میدان شوند.

کد خبر 751535

دیگر خبرها

  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • برگزاری سومین دوره جشنواره گروه های کر ایران به میزبانی شیراز
  • ثبت روز «روز گل محمدی و گلاب» در ضمیمه تقویم ملی
  • برگزاری سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله در تبریز
  • نمایش دستاوردهای هسته‌ای بومی ایران در حاشیه کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • اعلام ویژه برنامه‌های دهه کرامت در سومین حرم اهل‌ بیت(ع)
  • سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله برگزار می‌شود
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد