Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@04:36:06 GMT

طبیعت زیبای پاوه همچون چاه های نفت است

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۳۸۰۲۸

طبیعت زیبای پاوه همچون چاه های نفت است

به گزارش خبرنگار ایرنا، هوشنگ بازوند روز شنبه هنگام بازدید از نمایشگاه طبیعت اورامانات، یکی از بسترهای مهم این کار را توسعه راههای ارتباطی شهرستان پاوه عنوان کرد و گفت با توسعه راههای ارتباطی و بالا بردن ضریب امنیتی برای مسافران و گردشگران شاهد حضور بیش از پیش گردشگران خواهیم بود.
استاندار کرمانشاه از رئیس اداره راهداری و حمل نقل جاده ای کشور خواست تا در خصوص بهبود و توسعه راههای ارتباطی پاوه و دیگر شهرهای منطقه اورامانات دستورات لازم را صادر نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اورامانات با حدود 250 هزار جمعیت شامل شهرستان های روانسر، جوانرود، ثلاث باباجانی و پاوه است که روانسر با 47 هزار نفر جمعیت در 60 کیلومتری شهر کرمانشاه دروازه ورودی اورامانات و پاوه در 120 کیلومتری مرکز استان نیز نقطه پایانی این منطقه است.
غار زیبا و اعجاب آور قوری قلعه، غار کاوات، سراب روانسر، تپه موسایی، سراب جابری، طاق فرهاد، جنگل شبانکاره ، ارتفاعات شاهو و طبیعت بکر منطقه از جمله جاذبه های دیدنی و گردشگری شهرستان روانسر است.
بازارچه مرزی، جاذبه های گردشگری منطقه شروینه و سفیدبرگ، سراب سرود، نوئل، چشمه میران و حوری آباد و جاذبه های گردشگری منطقه سیاران نهراب و آثار تاریخی همچون تپه چنگیزخان، نقاره خان، صفی خان و فرهنگ و آداب و رسوم مردم نیز از جاذبه های گردشگری شهرستان جوانرود محسوب می شود.
سراب مامیشان، سراب کانی سفر، سراب هوله خانه شور، آب شفا بخش ریزه ، سراب هلول، آبشار زیبای شیخ صله در کنار رودخانه قالیچه و باغ دیدنی سیدخان در منطقه ازگله در کنار پوشش چنگلی و باغات زیبا از مهمترین جاذبه های طبیعی شهرستان ثلاث و باباجانی است.
آخرین شهرستان اورامانات، پاوه است که بیش از 61 هزار نفر جمعیت دارد در 120 کیلومتری شمال غربی کرمانشاه و جوار مرز عراق واقع شده و به دلیل وجود چشمه سارها، باغات و کوه های سربه فکر کشیده یکی از نقاط دیدنی غرب کشور است.
در استان کرمانشاه 14 روستا به عنوان روستاهای گردشگری معرفی شده که از این تعداد سه روستای هجیج، شمشیر و خانقاه در شهرستان پاوه از مقصد گردشگران است و در روزهای گرم تابستان بسیاری از گردشگران طبیعت خنک و زیبای پاوه را برای تفریح و گردش انتخاب می کنند.
سد داریان و دریاچه آن در روستای هجیج امروز به تعداد گردشگران این روستای تاریخی اضافه کرده و این روستا اکنون به یکی از مهمترین مقاصد گردشگری منطقه غرب کشور تبدیل شده است.
منطقه اورامانات با تمام زیبایی ها و جاذبه های طبیعی فراوان، با مشکل راه های ارتباطی روبرو است و وضعیت نامناسب جاده ها بخصوص برای گردشگران، به معضلی بر سر راه توسعه این منطقه تبدیل شده است.
اگرچه طرح های تعریضی جاده های منطقه اورامانات اکنون در دست اجراست اما تسریع در اجرای این طرح ها انتظار اصلی مردم و گردشگران است تا این منطقه در رونق گردشگری و درآمدزایی بتواند نقش خود را در کشور به خوبی ایفا کند.
در استان کرمانشاه علاوه بر جاذبه های طبیعی بسیار زیاد و دلنواز بیش از 2 هزار و 200 اثر تاریخی ثبت ملی شده نیز وجود دارد که براساس آثار موجود تاریخی، کرمانشاه 100 هزار سال قدمت دارد و بخش کوچکی از شاهکارهای خلفت پروردگار را می توان در این استان زیبا به چشم دید.
8066/7448
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 آداب و رسوم جاذبه های طبیعی طبیعت مسافران نفت جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۳۸۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز شنبه با توجه به بارندگی‌های سیل آسای روز گذشته و خسارت به زیرساخت‌ها و برخی منازل مسکونی روستای تختان در بخش سراب میمه نشست ستاد پیشگیری و هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران با حضور مدیر کل مدیریت بحران استان، فرماندار ویژه دهلران و معاون عمرانی فرماندار، مدیر عامل شرکت توزیع برق استان، جانشین آبفای استان، بخشداران سراب میمه و زرین آباد، جمعی از مسئولان شهرستان و دو بخش زرین آباد و سراب میمه برگزار شد.

گزارش تکمیلی این نشست و بازدید میدانی ستاد پیشگیری و هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران از روستای تختان در بخش سراب میمه به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

کد خبر 6096115

دیگر خبرها

  • بارش تگرگ به باغات و مزارع شهرستان پاوه خسارت وارد کرد
  • بارش تگرگ در شهرستان‌های پاوه، ثلاث‌باباجانی و سرپل ذهاب
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • گرفتاری خانواده ۱۱ نفره در ارتفاعات اکوزداغی هریس/ طبیعت گردان مراقب باشند
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟
  • طبیعت زیبای بهاری روستای داش آلمالو در آذرشهر
  • سرسبزی استان همدان، پس از بارش‌های بهاری
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد