Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور سابق و نویسنده‌ی پرفروش، داستان مهیج ابزوردی راجع به یکی از مهمل‌ترین جنایت‌کارانی که تا به حال چاپ شده را نوشته‌اند. رئیس جمهور جاناتان لینکلن دانکن، در حالی که سعی می‌کند یک حمله نابودگر سایبری به آمریکا را خنثی کند، برای ۵۱۲امین بار (تقریباً در هر صفحه) فریاد می‌زند که «چه خبره ملت؟».

فرمانده کل قوا که توسط رئیس جمهور سابق آمریکا، بیل کلینتون، و جیمز پترسون، نویسنده پرفروش جهانی، تصویر شده، «پنجاه ساله و از کار افتاده» و «قهرمان جنگ با چهره‌ای زمخت و زیبا و شوخ‌طبعی برنده» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قشقرقی که برای خواننده علم شده، عملیاتی‌ست به کل ابزورد و به شدت خسته‌کننده که طی آن رئیس جمهور تلاش دارد «ویروس نابودکننده‌ی مخفی ویرانگری» را خنثی کند.

برنامه شیطانی «ریبوت کردن دنیا» توسط سلیمان سیندروک، «تواناترین و خطرناک‌ترین تروریست سایبری جهان» طراحی شده است. وی «متولد ترکیه» ولی «غیر مسلمان» و با این حال به شکل گیج‌کننده‌ای رهبر سازمانی با عنوان «فرزندان جهاد» است.

دانکن با این اتهام روبروست که با سیندروک تلفنی صحبت کرده و پس از اینکه او را از حمله نیروهای ویژه فراری داده، با هم قرار و مداری گذاشته‌اند. آیا او واقعاً این کار را کرده است؟ و چرا؟ کمیته گزیده‌ای از کاخ سفید می‌خواهند این را بدانند.

به زودی همه چیز به شکل کسالت‌باری کاملاً روشن می‌شود. دانکن یک پیش‌آهنگ خشک است. فرماندار پیشین کالیفرنیا بوده و پیش‌تر در عراق زخمی شده است. او همچنین بیوه است و یک دختر دارد و از ترومبوسیتوپنی سیستم ایمنی رنج می‌برد؛ اختلال خونی فلج کننده. دانکن  تصمیم می‌گیرد که بار حقیقت تلخ توطئه سیندروک – با اسمِ رمزِ قرون وسطا – را به خود به دوش بکشد؛ پس با لباس مبدل از کاخ سفید بیرون می‌خزد تا به این تهدید بپردازد.

دانکن در حالی که پا به دنیای واقعی می‌گذارد می‌گوید «یک دهه است که در اتومبیلم را خودم باز نکرده‌ام.». این محتوای محوری، بالقوه جالب است. این هم که بیشتر کتاب را خودش از زاویه دید خودش روایت کرده هم امیدوار کننده است. ولی او در‌واقع اصلاً گم  نمی‌شود، و اتفاقی که رقم می‌خورد به طرز حیرت آوری احمقانه، – نویسندگان پا به سن گذاشته، در یک جا از شکلک میمون بهره جسته‌اند تا امروزی بودنشان را به رخ بکشند - و به شکل ناخواسته‌ای طنز است.

از سوی دیگر، یکی از نامعقول‌ترین جانیانی که تا به حال به قلم آمده‌اند او را تعقیب می‌کند. باخ یک «بوسنیایی نیمه مسلمان» است و از آنجا که در حین خلاف‌کاری‌هایش عادت دارد به آثار یوهان سباستیان باخ بزرگ گوش کند، چنین نام گرفته است.  اسلحه مورد علاقه‌اش را این‌طور نام نهاده: «آنا ماگدالنا[1] … اسوه‌ی زیبایی، یک تفنگ نیمه‌خودکار سیاهِ مات، قادر به شلیک پنج گلوله در کمتر از دو ثانیه».

دانکن بجای اینکه به دنبال داستان سیندروک باشد – که احتمالاً روس‌ها در پس آن قرار دارند – در‌ عمل همیشه میان لشکری از کارکنان و وردستان قرار دارد. در میان آن‌ها یک زوج هکر است که یکی از آن‌ها «چیزی بین یک مدل کلوین-کلاین و یک راکرِ لاتِ اروپایی[2]» است.

این زن به شکل غیر قابل باوری، از یک رابطه غیرعاطفی باردار است. او با پدرِ بچه «کمتر از سه بار در هفته» خوابیده‌است «تا توانایی او را افزایش دهد.»

کسی که منتظر یک موضوع شهوانی پر آب و تاب از چهل و دومین رئیس جمهور است مایوس می‌شود. دانکن اصلاً ظرفیتش را ندارد.  تمایلی هم به این کار ندارد. نزدیک‌ترین اتفاقی که از این جهت می‌افتد، از طرف نخست وزیر اسراییل در یک اقامت‌گاه شبیه کمپ دیوید است: «اگر وقتش را داشتم شما را به گردش می‌بردم.» «چی؟ گردش؟ این یک اتاقک است. من قبلاً هم اتاقک دیده‌ام.» تنها کسی که چیزی دستگیرش می‌شود سیندروک است که این‌طور نتیجه می‌گیرد: «هیچ چیز سکسی تر از یک زبان‌بازی خوب نیست.»

به نظر می‌رسد کل این ماجرای هجو و نامعقول تنها به این دلیل سرهم شده است تا زیرساختی برای خطابه‌ی صادقانه و طولانی آخر کتاب که به وضوح از زبان کلینتن است بسازد. جای تاسف است که او نتوانسته وقت بیشتری برای برای منسجم‌تر کردن تجربه‌هایش از درون کاخ سفید بگذارد. ولی ملت، اینجا فقط همین خبره!

 

پی‌نوشت

[1]      آنا ماگدالنا خواننده آلمانی (۱۷۰۱ – ۱۷۶۰) و دومین همسر یوهان سباستین باخ بوده است. همچنین نام دو دفتر از مجموعه آثار باخ است که آن‌ها را به همسرش هدیه کرده.

[2]        Eurotrash punk rocker

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۳۸۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از پروژه هواپیمای ۷۲ نفره چه خبر؟

آفتاب‌‌نیوز :

روح الله دهقانی فیروزآبادی روز چهارشنبه - ۱۲ اردیبهشت ماه - در حاشیه جلسه هیات دولت درباره هواپیمای ۷۲ نفره پروژه دانشگاهی دانشگاه امیرکبیر به خبرنگاران اظهار داشت: در کشور پروژه‌های متعدد دانشگاهی، غیر دانشگاهی و صنعتی برای ارتقای صنعت هواپیمایی کشوری در دستور کار است که از جمله آن‌ها پروژه هواپیمای ۷۲ نفره است که در ادامه ارتقای هواپیمای ۱۴۱ در دستور قرار دارد.

وی افزود: البته آن پروژه متوقف شد و تیم آن در بخش دیگری مشغول به فعالیت هستند. ولی رسانه استعمار پیر (بی بی سی) که کارش دروغ پراکنی است، بدون توجه، پروژه هواپیمای ۷۲ نفره را همان پروژه هواپیمای ۱۰۰ نفره که کارگروه آن را رییس جمهور تشکیل داده است، عنوان کرد.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور تصریح کرد: رییس جمهور دستور تشکیل کارگروهی در خصوص پروژه هواپیمای ۱۰۰ نفره را دادند و وزارت صمت (صنعت، معدن و تجارت)، وزارت دفاع، وزارت راه و شهرسازی، سازمان هواپیمایی و ایرلاین‌های معتبر در این کارگروه حضور داشتند و جمع بندی این کارگروه بر این شد که هواپیمای به‌روز جت با حداقل ۱۰۰ نفر سرنشین طراحی شود و کار آن در حال انجام است.

دهقانی فیروزآبادی بیان داشت: زیرساخت‌ها و تجهیزات اصلی جت ۱۰۰ نفره احصا شده و پیش قرارداد‌های ۱۰ تا ۱۲ نمونه از آن تهیه شده است و به صورت محکم و جدی کار درحال پیش روی است.

 پروژه جت ۷۲ نفره‌ای که در نشست خبری اخیر معاون علمی رئیس‌جمهور مطرح شد یک پروژه دانشگاهی است که بیش از ۸ سال پیش در دانشگاه امیرکبیر تعریف شد و تا به امروز نیز این پروژه با فراز و فرود‌های زیادی همراه بوده، اما بی‌بی‌سی مدعی شد که توقف پروژه‌ای که دهقانی آن را اعلام کرده، همان پروژه ساخت جت ۷۲ نفره اعلامی از سوی رئیس‌جمهور در سال ۱۴۰۱ بوده است در حالی‌که پروژه مورد اشاره رئیس‌جمهور، پروژه‌ای مربوط به ۲ سال اخیر است. اما پروژه مورد اشاره معاون علمی رئیس‌جمهور، پروژه دانشگاهی ساخت جت ۷۲ نفره است که حداقل ۸ سال از عمر آن می‌گذرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آزادی ۲۸ زندانی پاکستانی در جریان سفر رئیس قوه قضاییه به هرمزگان
  • رئیس‌جمهور کلمبیا: روابط خود با اسرائیل را قطع می‌کنیم
  • امیدها در شهر خسته زنده شد؛ هواداران نساجی: در لیگ برتر می مانیم! / فیلم
  • از پروژه هواپیمای ۷۲ نفره چه خبر؟
  • عکس| تبریک عجیب و غریب بهرنگ علوی در روز معلم
  • درخشش سر یک اسب در تصویر جدید «جیمز وب»
  • نوشتن و برچسب زدن روی خودرو ممنوع است | بیشترین شکایت مردم به پلیس راهور از ۳ مورد
  • توصیه عجیب لوکاشنکو به ورزشکاران بی‌طرف در المپیک پاریس
  • عکس یادگاری کارگران با رئیسی
  • حذف لبران جیمز و لیکرز از NBA