Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ، بر اساس گزارش دانشگاه علوم پزشکی مازندران روزانه یک و نیم تن زباله عفونی در افزون بر پنج هزار و 700 مرکز درمانی دولتی و خصوصی مازندران تولید می شود که حدود 70 درصد آنها در مراکز بیمارستانی امحاء می شود .
سرنوشت نامعلوم حدود نیم تن زباله عفونی که مربوط به مطب و کلنیک های درمانی خصوصی است ، به اعتقاد کارشناسان بهداشتی اگر با زباله های عادی مخلوط یا به شکل نامناسبی دفع شود ، می تواند پیامدهای فاجعه باری برای محیط زیست انسانی و غیر انسانی به بار بیاورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با توجه به این که دفع نامناسب زباله عادی در مناطق مخلتف مازندران خود به خود به اندازه کافی مشکل ساز شده است ، تعیین تکلیف این میزان زباله عفونی و ایجاد ظرفیت جدید برای تحویل گیری و امحای بهداشتی آن ضرورتی انکارناپذیر است .
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این مورد به خبرنگار ایرنا گفت : حدود دو سوم زباله های عفونی تولیدی در مراکز بیمارستانی و برخی مطب و کلنیک های بهداشتی و درمانی خصوصی به طور بهداشتی کامل امحاء می شود.
دکتر محسن اعرابی افزود : در شرایط فعلی به دلیل پر شدن ظرفیت امحاء زباله های عفونی در بیمارستان ها و مراکز درمانی دولتی، امکان تحویل زباله های عفونی مطب و کلنیک های خصوصی وجود ندارد.
وی اضافه کرد : برای استقرار تجهیزات امحاء پسماند عفونی مطب و کلنیک های بخش خصوصی با چالش زمین رو به رو هستیم که نیاز است تا زمین مورد نیاز در اختیار سرمایه گذاران قرار داده شود.
معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران پیشنهاد کرد تا در کنار واحدهای فراوری زباله در شهرهای این خطه شمال کشور حداقل 300 تا 500 متر زمین برای استقرار تجهیزات امحاء زباله های عفونی تعبیه شود.
وی افزود : سرمایه گذاران زیادی برای این حوزه در مازندران متقاضی استقرار این تجهیزات هستند و در صورت تامین زمین این واحدهای فراوری مستقر خواهند شد.
بر اساس اعلام مسئولان ، قرار است گره کور دفع بهداشتی زباله در مازندران تا پایان امسال با فعال شدن چند نیروگاه زباله سوز و کارخانه کمپوست باز شود .
** وعده واگذاری زمین برای تجهیزات امحاء زباله های عفونی
معاون عمرانی استاندار مازندران با تایید پیشنهاد واگذاری زمین به سرمایه گذاران بخش خصوصی برای استقرار تجهیزات امحاء زباله های عفونی گفت که کمیته تخصصی برای واگذاری زمین در اراضی نیروگاههای زباله سوز و کمپوست تشکیل می شود.
علی نبیان افزود : اراضی مورد نیاز در تمامی مناطق 9 گانه دفن و فراوری زباله در مازندران، برای استقرار تجهیزات امحاء زباله های عفونی واگذار می شود.
در مازندران روزانه 2 هزار و 700 تا سه هزار تن زباله تولید و در حال حاضر در 27 نقطه اعم از سواحل و جنگل ها دپو می شود .
طبق آمار افزون بر چهار هزار مطب و کلینیک خصوصی درمانی در مازندران فعال است که هیچ یک از این واحدها دستگاه و تجهیزات امحاء زباله عفونی ندارند.
6982/1654
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 بخش خصوصی بهداشتی و درمانی جنگل دانشگاه علوم پزشکی زباله جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۳۸۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۲۴ درصدی مرکبات و کیوی در تولید ناخالص مازندران

ایسنا/مازندران مدیرکل سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری مازندران گفت: کیوی و مرکبات نخستین زنجیره ارزش مازندران به شمار می رود که سهم ۲۴ درصدی در تولید ناخالص استان دارند.

رحیم بخشی ۱۳ اردیبهشت در روز پایانی ایران اکسپو ۲۰۲۴-تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه شرکت در این نمایشگاه حاصل یک کارگروهی بود که توانستیم توانمندی های استان مازندران را براساس نظام نامه ابلاغی به نمایش بگذاریم، تصریح کرد: از هشت تا ۱۲ اردیبهشت ماه برنامه ریزی برای حضور زنجیره های ارزش مازندران در این نمایشگاه صورت گرفت که بیش از ۲۰واحد تولیدی با اولویت زنجیره های ارزش ۱۲ گانه استان توانستند در این عرصه بین المللی حضور بهم رسانده و توانمندی های خود به نمایش بگذارند.
 وی با اشاره به اینکه از ۱۲ زنجیره ارزش، هشت زنجیره ارزش در بخش کشاورزی متمرکز شده است، گفت: در دو محصول کیوی و مرکبات براساس نقش این محصولات کشاورزی، ۲۴ درصد در تولید ناخالص استان مازندران سهم یافته اند، دو درصد شیلات و حدود ۶ درصد محصولات باغی در بخش اقتصادی استان نقش بر عهده دارند.
بخشی با تاکید بر اینکه  در ایران اکسپو۲۰۲۴، حدود ۷۰ کشور حضور داشته اند و این، فرصت تجربه آموزی مناسبی برای بخش صادراتی استان‌های مختلف به شمار می رفت، تصریح کرد: شناسایی بازارهای جدید صادراتی و حضور رایزن های اقتصادی کشورهای مختلف، زمینه ساز توسعه تجارت برای استان های مختلف بود که مازندران هم توانست از این مهم بهره بگیرد و امیدواریم بتوانیم در سال های آتی این دستاوردها را به خوبی توسعه داده و برای اشتغال بیشتر بهره بگیریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گل گاوزبان اشکو در نکا
  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • کلنگ زنی زمین فوتبال چمن مصنوعی روستای دیوا شهرستان بابل
  • افزایش ۹ درصدی صادرات کالا از مازندران
  • اعتبارات درمان ایثارگران ۱۰۰ درصد افزایش یافت
  • سهم ۲۴ درصدی مرکبات و کیوی در تولید ناخالص مازندران
  • کیوی و مرکبات نخستین زنجیره ارزش مازندران است
  • حمایت درمانی خانواده شهدا ۱۰۰ درصد افزایش یافت
  • امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز
  • مدیرکل اقتصادی استانداری، از سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چین در بخش کشاورزی مازندران خبر داد