Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، علی ‌اصغر پیوندی  افزود: یکی از وظایف عمده ای که برای تاب آوری جامعه نقش اساسی و حائز اهمیتی دارد و با آن می توان مردم را به زندگی عادی و روزمره برگرداند بحث توانبخشی است که ما در این حوزه و کمک به امر توانبخشی و ارائه خدمات اجتماعی در جهت تسکین آلام آوارگان، پناهندگان، و معلولین و ایجاد حس تعاون و تفاهم و دوستی و نیکوکاری بین مردم وظیفه مستقیم داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی توضیح داد: ایران کشور پر حادثه ای است و این مسئله ایجاب می کند تا در تمامی مراحل رسیدگی به آسیب دیدگان چه در شرایط اضطراری عمومی و پیچیده پس از حادثه و چه در دراز مدت توان خدمات دهی خود را افزایش دهیم.
رئیس جمعیت هلال احمر تاکید کرد: مراکز توانبخشی از جمله مراکز درمانی هستند که می بایست با پراکنش مناسب جغرافیایی به حد استاندارد های لازم در سطح کشور برسند چرا که آسیب دیدگان عصبی و حرکتی به سختی امکان جابجایی دارند و به همین ترتیب لازم است تا مراکز توانبخشی جامع در پهنه جغرافیایی کشور گسترش یابند.
پیوندی ادامه داد: ما در بحث درمان وظیفه مستقیم و جدی نداریم، اگر کمک کنیم بسیار خوب است، ولی بحث درمان وظیفه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که این کار را انجام دهد اما در حوزه توانبخشی احساس می کنیم که یکی از نقش های عمده این حوزه بر عهده هلال احمر است.
وی اضافه کرد: ما در این حوزه دو موضوع را دنبال می کنیم که نخست طراحی یک مرکز جامع توانبخشی به صورت گسترده و کامل تحت عنوان «مرکز مرجع توانبخشی در سراسر کشور» در کنار ساختمان صلح و محل فعلی مرکز جامع توانبخشی است و دوم طراحی بیمارستان نور افشار به «عنوان مرکز جامع توانبخشی بستری» در کشور است.
پیوندی خاطرنشان کرد: البته در دستور برنامه های جاری جمعیت هلال احمر است که ما با نهادهای توانبخشی پیشرفته اروپا هم یک ارتباط خوبی را برقرار کنیم تا بتوانیم در انتقال تجربیات حوزه های مختلف بهداشتی، درمانی و توانبخشی در شرایط عادی و اضطراری از اروپا به ایران و بعلکس نقش داشته باشیم و در واقع در حوزه توانبخشی بتوانیم یک کار جدی را انجام دهیم، چرا که متاسفانه مصدومان توانبخشی از اقشار ضعیف و کم تر برخوردار جامعه هستند و از طرف دیگر تعرفه های توانبخشی هم در کشور تعرفه های بسیار پایینی است که توجه جدی به آن نشده که این عامل باعث شده که اقشار آسیب پذیر در حوزه توانبخشی بسیار آسیب پذیرتر شوند.
وی گفت: به همین خاطر است که ما در جمعیت هلال احمر احساس می کنیم که باید در حوزه توانبخشی وارد شویم و با روش های مددکاری به مردم کمک کنیم چرا که با تعرفه پایینی که در حوزه توانبخشی وجود دارد در بیشتر موارد مردم نمی توانند تمامی هزینه های توانبخشی خود را پرداخت کنند از این رو برای تاب آوری جامعه، برای کمک به مصدومان حوادث رانندگی و ترافیکی و حوادث که اتفاق می افتاد ما وظیفه خود می دانیم این برنامه را در سال 2018 انجام دهیم و امیدواریم تا پایان سال 97 بتوانیم تمام مراکز جامع توانبخشی در مراکز استان ها را با هر چهار رشته (فیزیوتراپی، آب درمانی، کاردرمانی، ارتز و پروتز) را داشته باشیم.
وی در پاسخ به این سئوال که چه برنامه هایی را برای برخورد با آسیب های شایع پزشکی بدنبال حوادث و سوانح احتمالی شامل (‌اقدامات حمایتی و پیشرفته) دارید؟ گفت: در بحث توانبخشی ما در هفته هلال احمر در بیمارستان نور افشار خدمت رییس مجلس شورای اسلامی بودیم که با حضور دکتر لاریجانی ۹ مرکز جامع توانبخشی هلال احمر در استان های مختلف را افتتاح کردیم.
وی در پاسخ به این سئوال که برنامه های هلال احمر برای آماده سازی جامعه در مقابل حوادث و بحران ‌های احتمالی چیست، نیز گفت: در آموزش های همگانی، هلال احمر تا به امروز خیلی جدی وارد عمل نشده و آمارهایی که ما داریم نشان دهنده این مطلب است که کمتر از 10 درصد مردم یا به تعبیر دقیق تر 8.3 دهم مردم ما آموزش های مرتبط به حوادث احتمالی را دیده اند که این آمار برای کشور ما آمار خیلی خوبی نیست.
رئیس جمعیت هلال احمر در ادامه اظهار داشت: یکی از راههای بسیار موثر، کم هزینه و مفید برای کشوری مثل ما که حادثه زیاد دارد، ارائه آموزش همگانی برای آحاد مختلف مردم است که ما بتوانیم با ارائه این آموزش ها سطح آگاهی های مردم را نسبت به شناخت انواع حوادث و سوانح بالاتر ببریم، بطوری که آنان بتوانند هنگام وقوع اینگونه حوادث و سوانح خودشان و خانواده هایشان را از آسیب های احتمالی آنها حفظ کنند که این بهترین روش و راهبرد فدراسیون بین المللی جمعیت های ملی صلیب سرخ و هلال احمر است.
وی یادآور شد: ما در بحث آموزش های همگانی برنامه های مفصلی را با وجود تمام کمبودهای بودجه ای که داریم طراحی کرده ایم و با استفاده از تمام ظرفیت های لازم رسانه ای به ویژه رسانه های مکتوب، شنیداری و دیداری برنامه ریزی کرده ایم که برای انجام این آموزش ها به یک شکلی به فضای تفکر مردم وارد شویم تا بتوانیم آنان را قانع کنیم که به آموزش های که ما می دهیم حساسیت های لازم را داشته باشند و از آنها هنگام وقوع انواع حوادث و سوانح طبیعی، غیر طبیعی و انسان ساخت استفاده کنند.
پیوندی خاطرنشان کرد: امیدواریم با این برنامه ریزی آموزشی بتوانیم طی بعد از 6 ماه تا یکسال یک گزارش عملکرد قابل قبولی را ارائه کنیم که آموزش های مردم ما در مقابل حوادث حداقل از 8.3 دهم مردم ما به یک آمار بالاتری گسترش پیدا کند که من فکر می کنم اگر این برنامه محقق شود خیلی از هزینه ها و مصدومیت حوادث را کاهش دهیم و به افراد زیادی کمک های شایسته ای را انجام دهیم.
وی گفت: ما در اجرا و انجام این برنامه آموزش همگانی بسیار مصمم و جدی هستیم و با استفاده از تمامی روش های آموزشی که در دنیا مرسوم است معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال‌احمر براساس برنامه پنجساله این جمعیت مامور به این کار شده و انشاء الله بتوانیم در این حوزه یک کار جدی را برای آموزش همگانی مردم انجام دهیم.
بنا به این گزارش، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران وظایف عمده ای را در سطح ملی و بین المللی برعهده دارد و می کوشد تا به اهدافی که در اساسنامه این جمعیت آمده است، جامه عمل بپوشاند.
این اهداف عبارت از تلاش برای تسکین آلام بشری، تامین احترام انسان ها و کوشش در راستای برقراری دوستی و تفاهم و صلح پایدار میان ملت ها و حمایت از زندگی و سلامت انسان ها بدون در نظر گرفتن هرگونه تبعیض میان آنها است.
جمعیت هلال احمر در حال حاضر در زیر مجموعه خود دارای چهار سازمان فعال و گسترده در زمینه های مختلف امداد و نجات، جوانان، داوطلبان، تدارکات پزشکی، یک معاونت در زمینه خدمات درمانی و توانبخشی، یک شرکت در زمینه تولید محصولات نساجی و ملزومات امدادی، یک مؤسسه علمی کاربردی و یک مرکز پزشکی ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به حجاج و زائران عتبات عالیات است.
همچنین دبیرخانه کمیته ملی حقوق بشردوستانه جمهوری اسلامی ایران نیز با محوریت جمعیت هلال احمر فعالیت می کند. جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، اکنون دارای 14 مرکز درمانی فعال در 14 کشور دنیا است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جمعیت هلال احمر ایران اکونومیست توانبخشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۳۸۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی هلال احمر در خراسان‌جنوبی به سیل‌زدگان

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از امداد امدادرسانی به ۲۵۶ نفر متاثر از سیل از ۱۴ تا ۱۵ اردیبهشت ماه در استان خبر داد.

محمدعلی کاوسی، امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت به رسانه‌ها اظهار داشت: با توجه به شدت بارندگی‌های روز گذشته، شهرستان‌های طبس، بیرجند، بشرویه، خوسف، سربیشه، نهبندان و قائن متحمل خساراتی ناشی از سیل شدند. 

وی افزود: جمعیت هلال‌احمر استان که در حالت آماده‌باش بود از همان ساعات اولیه به یاری سیل‌زدگان شتافت. 
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: امدادگران هلال احمر در سراسر استان در ۲۴ ساعت گذشته، به ۵۸ خانوار و  ۲۵۶ نفر متاثر از سیل امدادرسانی کردند. 

کاوسی بیان داشت: روز گذشته تعداد ۳۲ نفر در اماکنی غیر از جمعیت اسکان داده شدند.

وی همچنین از انتقال ۷۵ نفر به اماکن امن خبر داد و تصریح کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۲۵ خودرو و ۱۶ نفر گرفتار در سیل رهاسازی شدند. 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: دو تخته پتو، دو تخته موکت، ۱۰ کیلو نایلون، ۱۸ قوطی کنسرو و ۳ عدد چادر از جمله اقلام توزیع شده میان سیل‌زدگان بوده است.

کاوسی اظهار داشت: روز گذشته ۴۸ تیم عملیاتی، ۸۸ نیروی عملیاتی و ۲۵ خودرو به سیل‌زدگان امدادرسانی کردند. 

وی از تخلیه آب ۵۷ منزل مسکونی در سیلاب روز گذشته خبر داد و بیان داشت: تجهیزات به کار رفته شامل ۱۸ دستگاه موتور پمپ، پنج دستگاه لجن کش و هشت دستگاه کف‌کش نیز در عملیات روز گذشته به کار گرفته شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه 
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه
  • تا پای جان برای دختر ایران
  • امداد رسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل کرمانشاه
  • امداد رسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل در کرمانشاه
  • امدادرسانی هلال‌ احمر خراسان‌جنوبی به ۲۵۶ نفر گرفتار در سیل
  • امدادرسانی هلال‌احمر خراسان‌جنوبی به ۲۵۶ نفر گرفتار در سیل
  • امدادرسانی هلال احمر در خراسان‌جنوبی به سیل‌زدگان
  • تصویب بودجه ۱۴۰۳ هلال احمر
  • بودجه ۱۴۰۳ هلال احمر تصویب شد