Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرحمان عرفانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر این نکته که اصلا نیازی به محلول پاشی برای تقویت گیاه برنج نیست، افزود: اگر کشاورزی با نظر کارشناس فنی قصد انجام محلول پاشی برای تقویت گیاه برنج را دارد به هیچ عنوان نباید با سم قارچ کش و یا حشره کش اختلاط کند.
وی اضافه کرد: تقویت کننده های خاک شالیزارهای مازندران بر اساس تحقیقات صورت گرفته از طریق آزمایش خاک فقط با پاشیدن انواع کودهای جامد نظیر اوره، پتاس ، فسفات و روی جوابگو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی محلول پاشی برای تقویت گیاه برنج را فقط سر بار هزینه های تولید برنج برای کشاورزان دانست و ادامه داد: البته اگر کارشناس برنج با انجام آزمایش های خاک تشخیص به انجام محلول پاشی برای تقویت خاک به منظور مقابله با آفات و افزایش عملکرد داده است، انجام بدهد.
وی تصریح کرد: تحقیقات نشان می دهد که محلول پاشی برای تقویت گیاه با هدف افزایش عملکرد در عمده شالیزارهای استان نیاز نیست و استفاده به موقع و بر اساس مقدار مورد نیاز از کودهای موجود ،جوابگو است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، همواره تجربه های شالیکاران در کشاورزی مازندران مورد استفاده قرار می گیرد که دربیشتر مواقع با اصول فنی کشاورزی مغایرت دارد.
استفاده از تقویت های محلول پاشی برای رشد گیاه در این مرحله از شالی بین شالیکاران رایج است و عمده آنان این محلول را با سم قارچ کش بلاست اختلاط نیز می کنند.
بر اساس اعلام جهاد کشاورزی مازندران امسال حدود 205هزار هکتار از زمین های استان زیر کشت برنج رفته است که شالیزارهای حوزه آبریز هراز با 110هزار هکتار در مرحله خوشه دهی قرار گرفته است.
مازندران با تولید بیش از 950 هزار تن برنج سفید ،42درصد برنج مورد نیاز کشور را تامین می کند.
6990/1899
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 برنج جهاد کشاورزی زمین کشاورزی تقویت جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۳۹۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فواید این گیاه خوراکی در کاهش وزن و حفاظت از قلب

به گزارش خبرآنلاین از بهداشت نیوز، مصرف کرفس به مقابله با التهابات بدن کمک می‌کند و در بهبود گوارش و کنترل وزن نیز نقش دارد. کرفس را می‌توان علاوه بر افزودن به انواع غذاها در ترکیب سالاد نیز استفاده کرد. در ادامه این مطلب، به فواید عادت به خوردن این سبزی خواهیم پرداخت که به ترتیب عبارتند از:

۱. خوراکی با خاصیت ضدانعقادی

کرفس منبع غنی از ویتامینK محسوب می‌شود که این ویتامین نقش اساسی در انعقاد خون دارد. یک پیمانه کرفس خرد شده می‌تواند ۳۰ درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تامین کند.

۲. محافظت از قلب

کرفس جزء سبزیجاتی است که از سلامت قلب و عروق محافظت می‌کند. این تاثیر به‌دلیل تنظیم فشار خون است که ناشی از مقدار فراوان پتاسیم خواهد بود. خوردن کرفس همچنین سطح کلسترول خون را پایین می‌آورد زیرا فیبرهای آن در دفع کلسترول از روده‌ها تاثیر دارند و مانع از ورود کلسترول به خون می‌شوند.

۳. ضدالتهاب طبیعی

آنتی‌اکسیدان‌های کرفس در کاهش التهابات بدن نقش دارند. از همین‌رو، توصیه می‌شود برای بهبود التهابات ناشی از نقرس و آرتریت حتما کرفس در رژیم غذایی گنجانده شود. به‌علاوه، فلاونوئیدهای موجود در کرفس از عضلات و بافت‌های همبند محافظت و آنها را تقویت می‌کنند.

۴. بهبود عملکرد گوارش

از گذشته‌های دور مردم از خواص کرفس برای مقابله با اسیدیته معده استفاده می‌کردند. در واقع، کرفس تاثیرات بسیاری برای سیستم گوارش دارد که از جمله می‌توان به بهبود یبوست تحت‌تاثیر فیبرهای فراوان اشاره کرد. خوردن کرفس ترشح بزاق و شیره گوارشی را تحریک کرده و عملکرد گوارش را در افرادی که هضم آهسته دارند یا بی‌اشتها هستند، تسهیل می‌کند. همچنین، به نظر می‌رسد کرفس مخاط معده را تقویت و از بروز زخم‌های گوارشی پیشگیری می‌کند.

۵. سرشار از ویتامین‌های C و فولات

کرفس یکی از بهترین منابع ویتامینC محسوب می‌شود. این ویتامین تاثیر آنتی‌اکسیدانی قوی دارد و جذب آهن همچنین سنتز کلاژن و تقویت عملکرد ایمنی بدن را تسهیل می‌کند. یکی دیگر از ویتامین‌هایی که به مقدار فراوان در کرفس وجود دارد، ویتامینB۹ یا فولات است که برای خانم‌های باردار طی سه ماه نخست بارداری ضروری است تا از بروز ناهنجاری‌های عصبی جنین جلوگیری شود.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902515

دیگر خبرها

  • فواید این گیاه خوراکی در کاهش وزن و حفاظت از قلب
  • مرتفع شدن مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود
  • مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود شیمیایی مرتفع می‌شود
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • برخی از شالیکاران محمودآبادی در انتظار دریافت سهمیه کود
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار از شالیزار‌های مازندران
  • عملیات سم‌پاشی علیه حشره ناقل مالاریا در سیب و سوران آغاز شد