Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران با اشاره به طرح دولت در نوسازی ۲۰۲ هزار ناوگان اتوبوس و کامیون در ۳ سال در کشور گفت: ۷ درصد سهم دولت در نوسازی ناوگان اتوبوس و کامیون مربوط به استان تهران است. ۰۹ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۶ استانها استان تهران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، محمدحسین مقیمی امروز در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای استان که با موضوع ساماندهی وسایل حمل و نقل سنگین برگزار شد، با بیان اینکه تردد شبانه کامیون‌های فرسوده حامل مصالح بیشترین سهم آلایندگی هوای تهران را دارند اظهار داشت: علاوه بر این تردد اتوبوس‌ها و مینی بوس‌های فرسوده که جابجایی مسافران را برعهده دارد نیز تأثیر بسیاری در آلودگی هوای پایتخت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر ممنوعیت کامیون‌های آلاینده در تهران بیان کرد: خودروهای شخصی سهم زیادی در تولید ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون ندارند، بلکه بیشترین سهم آلودگی هوای تهران مربوط به تردد کامیون‌هایی با سن 50 سال است که برای جلوگیری از تردد آن‌ها در شهر نیاز به شناسایی کامیون‌ها از طریق یک سامانه داریم.

استاندار تهران در ادامه با اشاره به طرح دولت در نوسازی 202 هزار ناوگان اتوبوس و کامیون در 3 سال در کشور افزود: در این طرح با مسئولیت وزارت صنعت، معدن و تجارت 50 درصد هزینه کامیون و اتوبوس‌ها از سوی دولت از محل صندوق توسعه، 20 درصد از سوی صاحبان خودروهای سنگین و 30 درصد از طریق تسهیلات بانکی پرداخت می‌شود و با استفاده از این فرصت نباید از برخورداری این سهم در تهران عقب بمانیم.

مقیمی با بیان اینکه اولویت ما در طرح نوسازی، ساماندهی 3500 اتوبوس در تهران و همه کامیون‌های فرسوده است تصریح کرد: در اختصاص سهمیه نوسازی اتوبوس‌ها و کامیون‌ها در تهران، با توجه به فرسودگی بسیاری از اتوبوس‌های سرویس حمل و نقل کارمندان و کارکنان شرکت‌های خودروسازی فرسوده هستند، باید شاخص جمعیتی استان نیز مورد توجه قرار گیرد.

وی در پایان با اشاره به سهم شهر تهران برای نوسازی اتوبوس‌ها خاطرنشان کرد: در قالب طرح دولت برای نوسازی اتوبوس‌های فرسوده، در شهر تهران 5617 دستگاه و در استان تهران 6405 اتوبوس و در نوسازی کامیون‌ها در تهران 7240 کامیون کشنده،٤٤ کامیونت و 9273 مینی‌بوس در 3 سال اجرای طرح مورد بررسی قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/ ز

R7840/P41362/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۴۰۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر

تین نیوز

سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

به گزارش تین نیوز از شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمد مهدی نوروزیان سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران در جلسه شورای مسکن این شرکت آماری از اجرای بسته تشویقی ۱۹بندی کالبدی ارایه کرد و گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

نوروزیان ادامه داد: انتظار داریم طی دو ماه آینده، شهرهای باقی مانده نیز بسته تشویقی را اجرا کنند. البته تلاش بر این است تا استان ها به سمت بومی گرایی رفته  و با همکاری شهرداری ها بسته تشویقی متناسب با شرایط شهر خود را در کمیسیون ماده پنج به تصویب برسانند.

در ادامه این جلسه سعید اسدی محجوب مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران گزارشی از وضعیت تشکیل حلقه های میانی ارایه کرد و گفت: تاکنون در ۱۰۴ شهر و ۴۵۶ محله ۴۲۸ حلقه میانی تشکیل شده است.

منصور استادی مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز گزارشی از وضعیت بارگذاری اطلاعات نوسازی مسکن در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری ارایه کرد وگفت: تا به امروز ۲۶۱ هزار و ۹۸۵ پروانه ساخت بر روی سامانه بارگذاری شده است. تهران، خراسان رضوی، خوزستان، اصفهان و آذربایجان شرقی بیشترین میزان ورود اطلاعات  را بر روی سامانه داشته اند.

وی با بیان این که از ابتدای سال جاری ۶ هزار و ۹۹۸ پروانه بر روی سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری بارگذاری شده است، از شهرداری هایی که تاکنون اطلاعات خود را روی این سامانه بارگذاری نکرده اند خواست تا هر چه سریعتر نسبت به ورود اطلاعات پروانه های ساخت و ساز در بافت های فرسوده از سال ۱۴۰۰ تا کنون اقدام کنند.

استادی با اشاره به این که استان تهران با بارگذاری ۲ هزار و ۱۹۲ پروانه ساخت در بافت های فرسوده بیشترین ورود اطلاعات را به سامانه دارد، تصریح کرد: استان های تهران، یزد، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی به ترتیب بیشترین درصد تحقق را در نوسازی مسکن داشته اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • واردات ۲ هزار اتوبوس برقی برای تهران در دست اقدام است
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد