Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروژۀ احداث نیروگاه CHP (تولید همزمان برق و حرارت) مجتمع فولاد سبا به منظور پشتیبانی و تأمین برق موردنیاز نواحی مهم این مجتمع ازجمله ریخته گری و واحد اکسیژن در مواقع اضطراری، در دستور کار قرار گرفت و در حال حاضر با تلاش همه جانبۀ مجموعۀ فولاد مبارکه و پیمانکاران داخلی با پیشرفت ۹۵درصدی، مرحلۀ راه اندازی کامل را پیش رو دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آفتاب‌‌نیوز : مدیر اجرای پروژه های انرژی و سیالات فولاد مبارکه ضمن اعلام این خبر و با تأکید بر اینکه از سیستم های تولید همزمان برق و حرارت در دنیا و ایران به عنوان نیروگاه های سیکل ترکیبی در سالهای گذشته استفاده شده است، افزود: در سالهای اخیر نصب پکیج های CHP با ظرفیتهای نسبتا کوچک و برای تأمین نیازهای الکتریکی و حرارتی مناطق صنعتی به عنوان سیستمهای دیزل ژنراتور (DG) داری مزیت است و استفاده از آنها همچنان در جهان رشد فزاینده ای دارد.
علیرضا استکی با بیان اینکه در کشور ایران نیز برنامه ریزی هایی جهت گسترش این سیستم ها صورت گرفته است، در تشریح این سیستم ها تصریح کرد: بر اساس تعریفی کلی به هرگونه تولید توأمان انرژی حرارتی و الکتریکی از یک منبع انرژی واحد در سیستمی یکپارچه و از یک جریان واحد سوخت، تولید همزمان (CHP) گفته میشود. این نوع نیروگاه دارای مزایایی ازجمله صرفۀ اقتصادی، فروش مازاد برق بر اساس قراردادهای تضمینی، مناسب بودن درزمینۀ پدافند غیرعامل، راندمان بالا و تلفات بهره برداری کم است.
وی با اشاره به اهمیت وجود این نیروگاه در مجتمع فولاد سبا اظهار داشت: مزایای ذکرشدۀ این نوع نیروگاه ها و همچنین ضرورت وجود نیروگاه در این مجتمع در مواقع قطعی برق که ممکن بود خساراتی به واحدهای حساس و خطوط تولید وارد کند و همچنین هدف گذاری تأمین برق این واحدها، ضرورت احداث نیروگاه CHP را از هر جهت آشکار مینمود.
مدیر اجرای پروژه های انرژی و سیالات فولاد مبارکه درخصوص مشخصات و توان فنی این نیروگاه با تأکید بر اینکه در ساخت این نیروگاه ازجمله در تأمین کابل، تأمین تابلو برق های موردنیاز، فن های با ظرفیت بالا، مخازن تحت فشار و... از حداکثر توان شرکتهای سازندۀ داخلی کشور استفاده شده است، افزود: این پروژه در مساحتی حدود ۵۰۰۰ مترمربع و با ظرفیت ۲۵ مگاوات بر ساعت مشتمل بر ۷ دستگاه 4.5 مگاواتی و با هزینه حدود ۶۵۰ میلیارد ریال احداث شده است. ضمن اینکه این نیروگاه دارای بازده بالای ۷۰ درصدی است، به نحوی که علاوه بر تأمین برق با استفاده از سیستم بازیافت حرارت از گرمای خروجی، آب گرم موردنیاز ساختمانهای جنبی را نیز تأمین میکند.
استکی ضمن قدردانی از زحمات و همکاری های معاونت اجرای پروژه ها، مدیریت فنی و پشتیبانی مجتمع فولاد سبا، شرکت مهندسی فولاد و همچنین شرکت نیروپارسه به عنوان پیمانکار مجری پروژه خاطرنشان کرد: این پروژه در حال حاضر تمامی مراحل پیش راه اندازی را طی کرده و پیش بینی میشود تا اواسط تیرماه به طور کامل راه اندازی و به شبکۀ برق متصل شود.
منبع: شفاف کد خبر: ۵۳۱۹۰۳ تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۴

منبع: آفتاب

کلیدواژه: فولاد فولاد سبا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۴۲۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه

محمدامین بهرامی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه در جلسه انجمن کتابخانه‌های استان کرمانشاه با اشاره به ضرورت راه‌اندازی کتابخانه مرکزی، گفت : این پروژه مهمترین و بزرگترین بنای فرهنگی استان است و در صورت راه‌اندازی می‌تواند محل مناسبی برای انجام برنامه‌های فرهنگی و هنری استان باشد.

وی افزود: در حال حاضر بسیاری استان‌ها صاحب کتابخانه مرکزی هستند و در غرب کشور تنها استانی که کتابخانه مرکزی ندارد، کرمانشاه است.

بهرامی با اشاره به شروع این پروژه در سال ۱۳۸۶ گفت: این پروژه در زمینی به مساحت چهار هزار متر مربع در پنج طبقه و با زیربنای ۱۲ هزار مترمربع در دست احداث است.

وی به پیشرفت ۶۳ درصدی پروژه اشاره و تصریح کرد: متاسفانه به دلیل مشکلات اعتباری این پروژه بعد از ۱۷ سال به این میزان پیشرفت رسیده است.

بهرامی اعتبار لازم برای تکمیل این پروژه را ۲۰۰ میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: تاکنون بیش از ۳۰ میلیارد تومان اعتبار صرف پروژه شده تا به پیشرفت ۶۳ درصدی برسد، اما برای اینکه بتوانیم پروژه را تکمیل کنیم با توجه به افزایش قیمت‌ها به ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز داریم.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه با اشاره به تصویب اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی برای این پروژه در سفر دور اول رییس جمهور به استان، گفت: در این سفر مقرر شد از این میزان اعتبار، ۲۰ میلیارد تومان آن توسط سازمان برنامه و بودجه و ۱۰ میلیارد تومان آن از محل اعتبارات نفت تامین شود.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون از این میزان اعتبار ۵.۶ میلیارد تومان آن در سال ۱۴۰۱ و ۱۰ میلیارد تومان در سال گذشته تخصیص شد که صرف تکمیل پروژه شده و اکنون برای ادامه کار به تامین اعتبار جدید نیاز داریم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • «دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد
  • پیشرفت ۸ درصدی عملیات اجرایی احداث باغ مشاهیر
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی پروژه نهضت ملی مسکن هیدج
  • فاز اول پروژه جاده مرزی آستارا با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در حال تکمیل است
  • پیشرفت ۴۰ درصدی رمپ خروجی پل امام خمینی (ره)
  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • پیشرفت ۸۵ درصدی عملیات احداث پل عابر پیاده خیابان آبشار + فیلم
  • پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه احداث فرودگاه بین المللی کربلا
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳