Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - اسحاق جهانگيري معاون اول رييس جمهوري گفت: کمک به واحد‌هاي توليدي بزرگ که با بحران مواجه هستند، ضروري است.

به گزارش ايرنا از پايگاه اطلاع رساني معاون اول رييس جمهوري، جلسه کارگروه ملي تسهيل و رفع موانع توليد عصر امروز (شنبه) به رياست معاون اول رييس جمهوري برگزار شد.
جهانگيري با اشاره به اين که شرايط دشواري پيش روي اقتصاد کشور قرار دارد، افزود: لازم است در برنامه رفع موانع توليد بنگاه هاي کوچک و متوسط، بنگاه هاي اقتصادي بزرگ که با بحران مواجه هستند نيز مورد توجه قرار گيرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهار داشت: کارگروه ملي تسهيل و رفع موانع توليد در سال جاري بايد واحدهاي توليدي بزرگ که با بحران مواجه هستند و يا در آستانه تعطيلي قرار دارند را شناسايي و در صورتي که اين بنگاه ها قابل احياء و فعاليت آن ها توجيه اقتصادي و فني داشته باشد و به اين گونه واحدها تسهيلات پرداخت کنند.
وي از وزير صنعت، معدن و تجارت خواست رقمي را از اعتبارات تعيين شده براي کمک به تسهيل و رفع موانع توليد به احياء واحدهاي توليدي بزرگ اختصاص دهد.
جهانگيري تاکيد کرد: البته بايد اين اطمينان وجود داشته باشد که بازار براي اين بنگاه ها وجود خواهد داشت و از عهده پرداخت اقساط تسهيلات خود بر خواهند آمد.
در اين جلسه که وزراي صنعت، معدن و تجارت، کشور، امور اقتصادي و دارايي، رييس کل بانک مرکزي و مديران عامل بانک هاي ملي، صنعت و معدن، سپه و کشاورزي نيز حضور داشتند.
در ادامه اين جلسه معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت گزارشي از عملکرد کارگروه ملي تسهيل و رفع موانع توليد ارائه کرد و گفت: کارگروه ملي تاکنون 48 جلسه و 512 مصوبه داشته و به وضعيت 160بنگاه رسيدگي کرده است.
نماينده اين وزارتخانه همچنين خواستار اختيارات ويژه براي کارگروه ملي تسهيل و رفع موانع توليد در جهت کاهش آثار تحريم بر واحدهاي توليدي و حفظ اشتغال آن ها شد.
در اين نشست رييس کل بانک مرکزي نيز گزارشي از ميزان تسهيلات پرداخت شده در سال 96 ارائه کرد و سپس وزير کشور به ارائه گزارشي در خصوص عملکرد کارگروه هاي تسهيل و رفع موانع توليد در سطح استان ها پرداخت و گفت: 3034 جلسه در سطح استان ها برگزار شده که با بيش از30 هزار مصوبه همراه بوده و از اين تعداد 61 درصد از مصوبات اجرا شده و 39 درصد نيز در دست اقدام قرار دارد.
رحماني فضلي افزود: در همين راستا 1750 واحد غيرفعال با کمک کارگروه رفع موانع توليد مجدداً فعال شده اند که منجر به 18 هزار شغل شده است.
در ادامه اين جلسه مديران عامل بانک هاي ملي، سپه، صنعت و معدن و کشاورزي نيز مشکلات و مسائل پيش روي اعطاي تسهيلات به واحدهاي توليدي را مطرح کردند و پيشنهاداتي نيز براي بهبود روند کمک به واحدهاي توليدي مشکل دار ارائه دادند.
در پايان اين جلسه مقرر شد اعتبار مشخصي براي کمک به واحدهاي توليدي بزرگ که با بحران مواجه هستند در نظر گرفته شود و در صورت تشخيص کارگروه ملي تسهيل و رفع موانع توليد و اطمينان از اينکه اين واحدها قابليت احياء و بازپرداخت اقساط خود را دارند، به بانک هاي عامل جهت دريافت تسهيلات معرفي شوند.
سيام**1751** 1724
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۴۳۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت

   به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد،  مسروری فر گفت: پیرو تفاهم نامه منعقده و محول شدن وظیفه نظارت و بازرسی بر مراکز تولید، تامین و بسته بندی اقلام مصرفی خانوار به جهادکشاورزی در اولین روز شروع اجرای این طرح، از یک واحد تولیدی آرد بازدید شد.     مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میبد با اشاره به تاکیدات میرمحمدی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در راستای توسعه صنایع پاک در شهرستان بیان کرد در آینده نزدیک شاهد بهره برداری از یک واحد تولیدی آرد در میبد هستیم.    وی افزود: گندمکاران استان یزد بخصوص شهرستان میبد در سال زراعی جاری با توجه به طراحی و اجرای سیلو‌های کارخانه آرد دیگر نگرانی بابت تحویل گندم خود نخواهند داشت.      مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میبد در پایان خاطرنشان کرد از ویژگی‌های این کارخانه قابلیت ذخیره سازی ۱۵ هزار تنی، تولید روزانه ۱۵۰تن آرد (پنج نوع آرد) و آزمایشگاه مرجع سلامت غذا و دارو برای کنترل و تولید محصول سالم واستاندارد است.   لازم بذکراست کلیه مراحل صدور مجوز تأسیس، پروانه بهره برداری این واحد تولیدی آرد پرداخت تسهیلات توسط جهادکشاورزی صورت گرفته است.

دیگر خبرها

  • شناسایی ورفع موانع ومشکلات قبل سرمایه گذاری
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • روند سرمایه‌گذاری در سیستان‌وبلوچستان تسهیل شود
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید