Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، مهدی کرباسیان - رئیس هیأت عامل ایمیدرو - در خصوص اینکه با توجه به سیاست‌های جدید ارزی که قرار است ارز حاصل از صادرات مواد معدنی به سامانه «نیما» واریز شود، چه تأثیراتی روی صادرات و درآمدهای صادراتی مواد معدنی خواهد گذاشت؟ گفت: دولت برای کنترل نرخ ارز و افزایش بی‌حساب و کتاب آن، موظف بود تصمیمات اضطراری بگیرد که این کار را هم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی باید بپذیریم که ارز حاصل از صادرات باید به نوعی به شبکه برگردد و این نیز با حالت اجباری و دستوری به صورت کامل، عملی نیست؛ لذا صادرکننده‌ها باید قدرت مانور داشته باشند.

وی افزود: خوشبختانه در یکی - دو روز گذشته بانک مرکزی و سیاست‌گذاران اقتصادی به این نتیجه رسیدند که سامانه‌ای را برای صادرکنندگان در نظر بگیرند که آن‌ها نیز بتوانند میزانی از ارز حاصل از صادرات خود را برای واردات ماشین آلات و مواد اولیه اختصاص دهند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار امیدواری کرد که طی یکی - دو روز آینده این موضوع ابلاغ شود و بتوان تلاطم ارز را کاهش داد و مقداری از جو روانی افزایش قیمت را تعدیل کرد که باعث ثبات بازار ارز می‌شود.

کرباسیان درباره اینکه در پی تصمیمات جدید ارزی، واردات مواد معدنی جزو کدام یک از گروه‌های کالایی قرار می‌گیرند و ارز با چه قیمتی برای واردات این بخش تعلق می‌گیرد؟ نیز گفت: مواد معدنی که قابلیت تولید در کشور را دارند، طبق مصوبه دولت در لیست ممنوعات واردات قرار گرفته‌اند. موارد استثنایی هم که در رابطه با اقلام واسطه‌ای یا نیازهای معدنی و شیمیایی نظیر الکترودهای گرافیتی هستند که باید در گروه یک قرار بگیرند مانند گندم و این دست مواد که در حقیقت برای حیات تولید هستند. سایر اقلام معدنی نیز برای واردات در گروه دوم قرار می‌گیرند.

رییس هیات عامل ایمیدرو افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت این لیست‌ها را اگر نیاز باشد، اصلاح خواهد کرد.

وی در خصوص اینکه ارز با چه قیمتی به این اقلام وارداتی تعلق می‌گیرد؟ گفت: دلار ۴۲۰۰ تومانی برای واردات این اجناس در نظر گرفته شده است و اگر موارد استثنایی هم در قراردادها باشد، دلار ۴۲۰۰ تومانی برای وارداتشان اختصاص می‌یابد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: واردات صادرات سامانه نیما دلار 4200 تومانی ايميدرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۴۴۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالاترین میزان تولید مواد معدنی در مجتمع سرب و روی مهدی آباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)؛ امید فلاح افزود: این مجتمع از ابتدای فروردین تا پایان اسفند پارسال، ۴۲۱ هزار تن موادمعدنی تولید کرد که از این میزان، ۳۰۳ هزار تن «اکسید روی» و ۱۱۸ هزار تن «باریت» بود.

وی گفت: تولید باریت این مجتمع پس از ۶ سال توقف، پارسال به جریان افتاد.

مدیر مجتمع سرب و روی مهدی آباد گفت: کل تولید این مجتمع (اکسید روی)، سال ۱۴۰۱ حدود ۳۰۰ هزار تن، «سال ۱۴۰۰» حدود ۳۰۰ هزار تن و «سال ۹۹» حدود ۲۰۰ هزار تن بوده است.

وی ادامه داد: مجتمع سرب و روی مهدی آباد پارسال حدود ۱۷۸ هزار تن ماده معدنی «اکسید روی» و ۱۰۵ هزار تن «باریت» به فروش رساند.

مجتمع معدنی سرب و روی و باریت مهدی آباد در ۱۱۵ کیلومتری جنوب شرقی شهر یزد است، معدن مهدی آباد با دارا بودن ذخائر قابل توجه، یکی از بزرگترین معادن جهان است.

دیگر خبرها

  • اگر سرماخوردگی دارید این 2 میوه را بخورید
  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی
  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ چقدر ارز پرداخت شد؟
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • فرآیند احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی آغاز شد/ تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال
  • بالاترین میزان تولید مواد معدنی در مجتمع سرب و روی مهدی آباد
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • تعیین نرخ ارز قاچاق، از بیش اظهاری واردات و کم اظهاری صادرات
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • صادرات۶۰ هزارتن مواد معدنی از بندرخمیر