Web Analytics Made Easy - Statcounter

همان طور که می‌دانید، این روز‌ها استفاده کاربران از دنیای مجازی و اینترنت بسیار بالا رفته و معمولا زمان زیادی را صرف وبگردی می‌کنند. همین موضوع باعث می‌شود تا تراکم بدافزار‌ها هر روز بیشتر شود. اسکنر بدافزار مرورگر کروم در این زمینه به کمک شما می‌آید تا با جستجو میان فایل ها، موارد خطرناک را پیدا کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ویژگی با نام Cleanup شناخته می‌شود که در بکگراند سیستم به صورت فعال باقی می‌ماند، اما اگر مایل هستید می‌توانید با تایپ دستور زیر در مرورگر Chrome، همین لحظه کامپیوتر خود را اسکن کنید:

Chrome://settings/cleanup



در صورت بروز مشکل نیز می‌توانید با مراجعه به آدرس زیر چنین کاری را انجام دهید.

Settings> Reset and clean up> Clean up computer



اگر مرورگر شما با مشکل مواجه شده یا فکر می‌کنید نسبت به روز اول کمی کند شده است، پیشنهاد می‌کنیم که آن را اسکن کرده و موارد احتمالی را به این ترتیب شناسایی کنید.



بد نیست بدانید که اسکنر بدافزار مرورگر کروم به عنوان یک آنتی ویروس قوی به حساب نمی‌آید، چرا که تنها مواردی که باعث آسیب رساندن به Google Chrome می‌شود را مورد بررسی قرار می‌دهد.



مسئولان گوگل کروم در این باره می‌گویند:

ما با همکاری تیم آی تی موسسه ESET موفق شدیم تا سیستم محافظتی آن‌ها را با تکنولوژی خود همگام کنیم. به این ترتیب نسبت به گذشته، موارد خطرناک بیشتری شناسایی و حذف می‌شوند و می‌توانید مطمئن باشید که امنیت شما تا حد زیادی بالا خواهد رفت. البته به یاد داشته باشید که این سیستم، یک آنتی ویروس قدرتمند به حساب نمی‌آید، چرا که تنها قادر به حذف بدافزار‌هایی است که مانع فعالیت مرورگر کروم می‌شوند.



اسکنر بدافزار مرورگر کروم به عنوان یک ابزار مفید و کاربردی به حساب می‌آید که از شما در مقابل Malware‌ها و موارد مضر قرار گرفته در اینترنت محافت می‌کند.



منبع:click.ir

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه فناوری کامپیوتر مرورگر کروم بد افزار اسکنر اینترنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۴۴۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی شهریه دانشگاه های اروپایی با فراکنش
  • دفتر حسن روحانی : موارد ردصلاحیت روحانی منتشر خواهد شد
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • دفتر حسن روحانی: موارد ردصلاحیت روحانی منتشر خواهد شد
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • فیلم/ طحان نظیف: موارد ردصلاحیت روحانی متعدد است
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • مهدوی: نامه تشکل ها به رهبری موضوع جدیدی نیست
  • قیمت تعمیر انواع مبل