Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-20@00:08:03 GMT

بیل گیتس برای این دو چیز هزینه نمی‌کند

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۴۵۳۹۰

بیل گیتس برای این دو چیز هزینه نمی‌کند

بنیان‌گذار مایکروسافت با داشتن ثروت 92.9 میلیارد دلاری تقریباً هرچیزی را که بخواهد می‌تواند بخرد اما شما هرگز او را با کوله باری از اجناس در مرکزخرید نمی‌بینید!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرآنلاین، سایت رددیت در سال 2016 از او درباره اینکه کجاها هزینه نمی‌کند، پرسید و وی به‌صراحت جواب داد: دوست ندارم پول زیادی برای «لباس» و «جواهر» صرف کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید به همین دلیل باشد که «پولیتیکو» در سال 2014 نوشت: رهبر مایکروسافت ساعت 10 دلاری به دستش می‌اندازد و لباس‌های ساده می‌پوشد. البته او یک پورشه 911 و یک هواپیما داشته و برای مسافرت هزینه زیادی می‌کند. بیل در سال 2010 به تلگراف گفت: مگر چقدر می‌توان غذا خورد و چقدر می‌توان لباس پوشید؟

به عقیده بیل گیتس عادات مصرفی در دوره دبیرستان تعیین می‌شود. البته او این را نیز پذیرفته است که برای خودش خرید نکند اما در مورد همسرش ملیندا نظری متفاوت دارد: "دوست دارم برای همسرم چیزهای زیبا بخرم!"

«وارن بافت» دیگر میلیاردر معروف نیز علاقه‌ای به هزینه‌های سنگین برای لباس و پوشاک خود ندارد. مدیر Berkshire Hathaway در سال 2013 به سی بی اس گفت: نیاز به لباس‌های فانتزی نداشته و با همین لباس‌های ساده راحتم.

«مایکل بلومبرگ» با ثروت 55 میلیارد دلاری دو دست کت‌وشلوار مشکی دارد که بیش از 10 سال از آن استفاده کرد. شهردار سابق نیویورک گفت: شما مجبور نیستید لباس‌های خود را دور بیندازید.

«باراک اوباما» نیز طرفدار تکرار در لباس بود و همسرش میشل در مصاحبه با vanity fair در سال 2017 گفت: اوباما برای 8 سال همان لباس و کفش را پوشید و من به آن افتخار می‌کنم.

این فقط مردان نیستند که چنین رفتاری دارند. «آریانا هافینگتن» نیز به‌عنوان یک زن به سی ان بی سی گفت: او لباس‌های یکسان داشته و به این امر معتاد است! درحالی‌که زنان پول زیادی برای البسه هزینه می‌کنند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیل گیتس مایکروسافت وارن بافت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۴۵۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۸۰۰ میلیون دلاری قطعات موتورسیکلت با رشد ۴۰ درصدی

طبق اعلام گمرک، سال گذشته نزدیک به ۸۰۰ میلیون دلار قطعات موتور سیکلت وارد کشور شده است. این میزان واردات رشد ۴۰ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشته است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، از تعداد 261 کد تعرفه گمرکی واردات قطعات و اجزای مربوط به وسایل نقلیه در سال گذشته، از نظر وزنی 860 هزار تن و به ارزش 8/4 دهم میلیارد دلار بودند، که نسبت به سال 1401 افزایش 33 درصدی در ارزش و 24 درصدی در وزن داشته است.

 در سال 1402 صادرات قطعات و تجهیزات خودرو و موتورسیکلت 141 میلیون دلار بود، که بیش از 25 درصد نسبت به سال 1401 افزایش نشان می‌دهد.

در بخش خودرو که حدود 217 کد تعرفه گمرکی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته، پارسال صادرات کشورمان حدود 133 میلیون دلار بوده، که افزایش بیش از 25 درصدی نسبت به سال 1401 داشته است. بزرگ‌ترین صادرکنندگان اجزا و قطعات خودرو شرکت‌های ایران خودرو، سپاهان خودرو و ایساکو بودند. مهم‌ترین بازار‌های صادراتی این محصولات هم عراق، تاجیکستان، ونزوئلا و روسیه بودند.

769 هزار تن قطعات و اجزای خودرو به ارزش 7.6 میلیارد دلار در سال گذشته وارد کشور شد، که از نظر ارزش 32 درصد و از لحاظ وزنی 24 نسبت به سال 1401 افزایش داشت.  چین با 71 درصد، بزرگ‌ترین مبدا وارداتی این محصولات به کشورمان بود، امارات متحده عربی، ترکیه و آلمان در رتبه‌های بعدی قرار داشتند.

میزان صادرات قطعات موتور سیکلت در سال گذشته حدود 14 درصد از نظر وزنی و 12.5 درصد از لحاظ ارزشی نسبت به سال 1401 افزایش داشته، که این میزان حدود 8.6 میلیون دلار بوده است. بازار‌های اصلی این محصولات کشور‌های عراق، افغانستان و جمهوری آذربایجان بودند.

 واردات قطعات و اجزای موتورسیکلت در سال 1402 حدود 782 میلیون دلار بود، که در مقایسه با سال قبلش افزایش 41 درصدی داشته است. مبادی اصلی واردات قطعات و اجزای موتور سیکلت چین، امارات و تایلند بودند. چین 62 درصد، امارات متحده عربی 33 درصد و تایلند 3 درصد از واردات این اقلام را به خود اختصاص دادند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک خبر مهم ۳۳ میلیون دلاری برای کسانی  ارز دیجیتال دارند یا می خواهند داشته باشند
  • هدیه یک میلیارد دلاری بایدن به اسرائیل
  • واردات ۸.۴ میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲
  • صادرات ۷.۶ میلیارد دلاری زنجیره فولاد در سال ۱۴۰۲
  • تلاش نمایندگان مجلس آمریکا برای لغو معافیت 10 میلیارد دلاری ایران
  • (ویدئو) لغو معافیت ۱۰ میلیارد دلاری ایران؟!
  • واردات ۸۰۰ میلیون دلاری قطعات موتورسیکلت با رشد ۴۰ درصدی
  • صادرات ۳۶۰ میلیون دلاری محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی
  • درخواست ۲.۸ میلیارد دلاری سازمان ملل برای کمک به فلسطینیان
  • هزینه یک میلیارد دلاری آمریکا برای مقابله با حملات به کشتی‌ها در دریای سرخ