Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس فدراسیون ووشو گفت: از مجموع ۱۱ سانداکاری که به رقابت‌های برزیل اعزام می‌کنیم، تنها یک نفر تجربه خروج از ایران را دارد.

مهدی علی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان، در خصوص نفرات اعزامی به مسابقات جهانی جوانان برزیل اظهار داشت: ملی‌پوشان جوان ووشو حدود سه ماه در اردو حضور داشتند و ترکیب نهایی در دو بخش دختران و پسران نهایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در بخش پسران تمام سانداکاران جدید هستند و در دختران هم تنها یک نفر تجربه حضور در رقابت‌های بین المللی دارد. یعنی از مجموع ۱۱ سانداکار فقط یک نفر پیش از این از ایران خارج شده است.

وی افزود: در بخش تالو ملی‌پوشان باتجربه‌تری داریم که تاکنون در چند رویداد بین المللی حاضر شده‌اند. تمام ووشوکاران زیر نظر مربیان چینی و ایرانی کار کرده‌اند و امیدواریم در رقابت‌های جهانی نتایج قابل قبولی کسب کنند.

رئیس فدراسیون ووشو در خصوص اینکه عدم اعزام به رقابت‌های تدارکاتی بین المللی تاثیر منفی در کار ملی‌پوشان ایجاد می‌کند یا خیر، اظهار داشت: متاسفانه در این مدت هیچ تورنمنت تدارکاتی مناسبی وجود نداشت که بخواهیم بچه‌ها را به آن اعزام کنیم. البته ووشوکاران همراه با تیم بزرگسالان تمرین کردند و چند تمرین مشترک با تیم بزرگسالان اندونزی داشتند که می‌تواند تاثیر مثبتی در عملکرد آنها داشته باشد.

علی‌نژاد در پاسخ به اینکه چه پیش‌بینی از نتایج تیم ملی ووشو در رقابت‌های جهانی برزیل دارد، گفت: پیش‌بینی کردن در رقابت‌های رده سنی جوانان کار بسیار دشواری است، چون شناخت کافی از رقیبان نداریم و اکثر ملی‌پوشان ما هم کم‌تجربه هستند و نخستین بار است به رقابت‌های بین‌الملی اعزام می‌شوند. وقتی تیم امسال را با ادوار گذشته مقایسه می‌کنم، به این نتیجه می‌رسم که مجموعه خوبی داریم و به کسب نتیجه خوب امیدار هستیم.

وی در پایان با اشاره به اینکه کادر فنی تیم‌های جوانان دختران و پسران جوان و در عین حال باتجربه هستند، خاطرنشان کرد: باید شرایط مسابقات برزیل را بسنجیم و عملکرد فنی ملی‌پوشان را ببینیم تا بعد از آن در خصوص ادامه همکاری با کادر فنی تیم‌های پسران و دختران تصمیم‌گیری کنیم. مربیان خوبی در هر دو بخش داریم و صرفا نتیجه روی تصمیم ما تاثیر ندارد، بلکه عملکرد فنی به هر چیز دیگری اولویت خواهد داشت.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ووشو علی نژاد ساندا تیم ملی ووشو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۴۸۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه خروج از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد رئیس زاده، با اشاره به خدمات ارزشمند جامعه مامایی کشور، گفت: زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و حتماً یکی از مؤلفه‌های تقویت جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه عظیم ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است. از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور بر روی جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود. این سرمایه گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است. اگر ما می‌خواهیم از سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، حتماً باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

وی به آمار قابل توجه در حوزه جمعیت اشاره کرد و افزود: ما در سال‌های ۹۲ تا ۴۰۰ یک شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی داشتیم. در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، ۱۲ و ۴ دهم درصد کاهش موالید داشتیم. این کاهش را هنوز داریم اما سرعت شیب کمتر شده است با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت شده است سرعت نزول کمتر شده است.

رئیس زاده ادامه داد: در ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم. ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار. لذا کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳ و ۶ دهم بوده اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ یک و ۶ دهم بود و جلوی سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

وی با استناد به آخرین آمار سازمان نظام پزشکی گفت: از ۷۶ هزار جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آنها پروانه مطب دارند، یعنی ۷ هزار و ۷۱۲ پروانه فعال مامایی داریم. یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های تشویق به فرزندآوری، این است که دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت عظیم جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید به کار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان کشور بدانند.

رئیس زاده گفت: جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد و حتماً ما باید به آینده امیدوار باشیم و موظفیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد
  • تیم دو نفره تنیس پسران ایران قهرمان مسابقات سطح یک آسیا شد
  • راه خروج از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • هندبال قهرمانی جوانان آسیا؛ پسران ایران با کویت و چین هم گروه شدند
  • هم‌گروهی تیم ملی هندبال پسران ایران با کویت و چین
  • هم‌گروهی تیم ملی هندبال پسران ایران با کویت و چین 
  • نقش تاثیرگذار مادران برای جذب جوانان به مساجد
  • ذوب آهن قهرمان بسکتبال دختران جوانان ایران
  • تیم فوتبال زیر ۱۸ سال دختران ایران چگونه قهرمانی تورنمنت کافا شد