Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، شاخص تعداد کودکان دچار سوء تغذیه بهبود یافته، معیاری است که روند تغذیه در کودکان زیر 5 سال و کمبود ریزمغذی ها دراین طیف جمعیتی را اندازه گیری و ارزیابی می کند.
کارشناس واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان مُهر دراین زمینه به خبرنگار ایرنا گفت: سیر صعودی و ارتقای شاخص کودکان دچار سوء تغذیه در این شهرستان به کمک دریافت سبد غذایی،از سال 93 تا کنون مشهود بوده و مثبت ارزیابی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سکینه ابراهیمی با اشاره به اینکه سوء تغذیه یکی از مشکلات شایع در کودکان زیر پنج سال است گفت: از پیامدهای سوء تغذیه کودکان می توانیم به اختلال در رشد و تکامل مغزی و جسمی، افت تحصیلی و افزایش هزینه های درمانی و مراقبت های پزشکی اشاره کنیم که بار سنگین مالی بر اقتصاد جامعه در بخش خصوصی و دولتی در پی دارد.
این کارشناس تغذیه اضافه کرد: کاهش بهره هوشی، کاهش قدرت یادگیری و افزایش موارد ابتلا به بیماری ها، پوکی استخوان و در نهایت کاهش توانمندی های ذهنی و جسمی کودکان در بزرگسالی از دیگر پیامدهای سوء تغذیه است.
وی افزود: با توجه به ماهیت چند بعدی سوء تغذیه، دفتر بهبود تغذیه وزارت کشور، برنامه مشارکتی حمایتی تغذیه ای گروه های آسیب پذیر را از نیمه دوم سال 84 با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) در سراسر کشور اجرایی کرده است و در شهرستان مُهر این برنامه با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) از سال 1393 تاکنون در حال اجراست.
این کارشناس تغذیه اضافه کرد: وظایف گسترده شبکه بهداشت و درمان در اجرای این طرح شناسایی کودکان دچار اختلال رشد از سوی خانه های بهداشت و معرفی به واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان، ارجاع کودکان دچار سوء تغذیه به پزشک مرکز بهداشتی درمانی و یا کارشناس تغذیه است.
ابراهیمی گفت:برگزاری کلاس های آموزشی تغذیه صحیح کودکان زیر 6 سال ویژه مادران دارای کودک سوء تغذیه، کارکنان بهداشتی و امدادگران کمیته امداد امام خمینی(ره)،معرفی کودکان دچار سوء تغذیه شناسایی شده از سوی شبکه بهداشت و درمان به کمیته امداد امام خمینی(ره) برای مشخص شدن صلاحیت دریافت سبد غذایی از برنامه های اجراشده است.
وی ادامه داد: همچنین تَن سنجی کودکان زیر پوشش پیش از شروع طرح، تنظیم سبد غذایی کودکان با توجه به عادت های غذایی منطقه، نظارت بر توزیع سبد غذایی، پایش کودکان دریافت کننده سبد برای اندازه گیری شاخص بهبودی و ارسال گزارش عملکرد به واحد تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز را شامل می شود.
ابراهیمی با ابراز امیدواری از تداوم سیر صعودی و روند ارتقای شاخص تعداد کودکان دچار سوء تغذیه بهبود یافته به کمک دریافت سبد غذایی از نخستین سال اجرا تاکنون، درصد دستیابی به هدف این برنامه در شهرستان مهر را در سال های 93، 94، 95 و 96، به ترتیب 41 درصد، 65 درصد، 69 درصد و 87 درصد عنوان کرد.
وی بیان کرد:دلایل اصلی ارتقای این شاخص در شهرستان مُهر، برگزاری کلاس آموزشی ویژه مادران دارای کودکان سوء تغذیه، حضور کارشناس تغذیه در روستاهای محل سکونت کودکان زیر پوشش طرح برای مشاوره تغذیه، حضور پزشک مرکز در خانه بهداشت برای معاینه کودکان زیر پوشش، توزیع سبد غذایی در محل زندگی کودکان زیر پوشش و پایش منظم کودکان به صورت ماهیانه بوده است.
شهرستان مُهر در فاصله 350 کیلومتری جنوب شیراز در استان فارس است. مرکز این شهرستان، شهر مُهر است. این شهرستان از شمال و شرق به شهرستان لامرد محدود می‌شود، از شمال غرب به شهرستان فراشبند و خنج و از طرف غرب با شهرستان جم در استان بوشهر هم‌ مرز و از طرف جنوب و غرب نیز به شهرستان‌های پارسیان در استان هرمزگان و عسلویه در استان بوشهر امتداد دارد.
6113 /1876
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 استان فارس پوکی استخوان تغذیه شبکه بهداشت و درمان کودکان جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۵۰۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۱۰ برنامه شاخص طی هفته بسیج سازندگی در کازرون

ایسنا/فارس فرمانده سپاه کازرون از اجرای ۱۱۰ برنامه شاخص هفته بسیج سازندگی در این شهرستان خبر داد.

حسین حیاتی امروز، ۱۲ اردیبهشت در جمع خبرنگاران گفت: همزمان با هفته بسیج سازندگی و در بازه زمانی ۱۵ الی ۲۱ اردیبهشت‌ماه بیش از ۱۱۰ برنامه شاخص توسط سپاه کازرون در این شهرستان اجرا می‌شود.

وی با اشاره به شعار سال اظهار کرد: در راستای تحقق شعار سال، بیشترین تلاش مشارکت دادن مردم در برنامه‌های بسیج سازندگی است که همه برنامه‌ها با محوریت مردم انجام خواهد شد.

فرمانده سپاه کازرون از اعزام بیش از ۹۷ گروه جهادی با حضور ۵۰۰ نفر جهادگر برای ارائه خدمات در امورات فرهنگی، آموزشی، علمی و ورزشی به مناطق کم برخوردار این شهرستان خبر داد.

حیاتی در ادامه برخی از برنامه‌های شاخص این هفته را دیدار بسیجیان گروه‌های جهادی با امام جمعه شهرستان، برگزاری میز خدمت، ساخت و مرمت مسکن محرومین، افتتاحیه پروژه محرومیت‌زدایی، اعزام تیم دامپزشکی جهت واکسیناسیون دام و طیور به روستاها، ویزیت رایگان و پایش سلامت و.... اعلام کرد.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • کودکان زیادی بر اثر سو تغذیه در غزه جان باختند
  • اجرای ۱۱۰ برنامه شاخص طی هفته بسیج سازندگی در کازرون
  • شاخص‌های ایمنی صادرات در پایانه‌های نفتی ارتقا یافت
  • بیش از یک تُن مواد غذایی غیربهداشتی کشف و جمع‌آوری شد
  • کودکان از چه سنی می‌توانند ماست بخورند؟
  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد
  • فرمانداری نایین به فرمانداری ویژه ارتقا یافت
  • شهید شاخص استان بوشهر از شهرستان عسلویه معرفی می‌شود
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • شهید شاخص استان بوشهر از شهرستان عسلویه معرفی می شود