Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، مجید فراهانی در جلسه علنی روز یکشنبه شورای شهر تهران گفت: تامین مالی بر پایه ابزارها و نهادهای بازار سرمایه یکی از شیوه های تامین نقدینگی برای توسعه شهر است، امری که مورد تاکید شورای اسلامی شهر در همه ادوار به ویژه دوره پنجم بوده و لازم است شهرداری تهران که اولین تجربه انتشار اوراق مشارکت در کشور را در اجرای پروژه بزرگراه نواب ثبت نموده که این روزها بیش از پیش به این شیوه تامین مالی به جای استقراض از بانک ها و تامین مالی بر پایه بازار پول و شبکه بانکی توجه نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در ۲۶ دی ماه سال گذشته، با استناد به بند «د» تبصره پنجم (۵) قانون بودجه سال ۱۳۹۶ کل کشور و در اجرای بند یکم تبصره سی و چهارم (۳۴) بودجه مصوب سال ۱۳۹۶ شورای اسلامی شهر تهران با تصویب مصوبه «مجوز انتشار اوراق مشارکت توسط شهرداری جهت تکمیل خطوط ۶ و ۷ متروی تهران»، به شهرداری تهران اجازه داد تا با هماهنگی وزارت کشور و با رعایت کلیه قوانین و مقررات مربوط نسبت به انتشار اوراق مشارکت تا سقف مبلغ چهل هزار میلیارد (۴۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال جهت تکمیل خطوط ۶ و ۷ متروی تهران اقدام نماید. برابر قانون بودجه سال ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ کل کشور و مطابق بند “د” تبصره ۵ قانون بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور، بازپرداخت اصل و سود اوراق مشارکت برای طرح‌های متروی تهران به نسبت پنجاه‌ درصد (۵۰%) سهم دولت و پنجاه‌ درصد (۵۰%) سهم شهرداری تهران است و تضمین پنجاه‌ درصد (۵۰%) سهم دولت بر عهده سازمان برنامه‌ و بودجه است.

به گفته فراهانی اکنون و با وجود گذشت ۶ ماه از مصوبه شورا علی رغم آنکه هم برابر قانون بودجه سال ۱۳۹۶ کل کشور و هم قانون بودجه سال ۱۳۹۷ که شهرداری می توانست بر اساس آن نسبت به تامین مالی متروی تهران اقدام نماید، نشانی از اقدام جدی برای استفاده از این امکان قانونی نمی یابیم، این در حالی است که از ابتدای سال جاری تا کنون اوراق مشارکت شهرداری مشهد و اوراق اجاره مخابرات ایران در بازار سرمایه عرضه و تماماً به فروش رسیده است، برهمین اساس به‌ عنوان نماینده مردم شریف تهران در اجرای بند ۳ ماده ۷۱ قانون شوراهای اسلامی کشور، درباره «لزوم تسریع در انتشار اوراق مشارکت تامین مالی مترو برابر مصوبه شورا و قانون بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور» به شهرداری تهران تذکر می دهم.

این عضو شورای شهر تاکید کرد: امیدوارم با پیگیری و تاکید جناب آقای مهندس افشانی؛ شهردار تهران بر اجرای به موقع مصوبات شورا شاهد توجه بیش از پیش شهرداری تهران به شیوه های تامین مالی مبتنی بر بازار سرمایه همچون اوراق مشارکت، صکوک و… به جای استقراض از شبکه بانکی باشیم.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۵۱۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در قم شناسایی شد

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت مردمی شهرداری قم گفت: یکی از اقدامات سازمان، محاسبه فرصت‌های سرمایه‌گذاری در شهر قم بود که در این زمینه ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری شناسایی شد.

علی رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم در خصوص عملکرد سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ بودجه سازمان ۷۰۰ میلیارد تومان بود که باید به عنوان درآمد نقدی و غیر نقدی برای شهرداری تأمین می‌شد.

وی افزود: این بودجه با رشد ۱۴۰ درصد محقق شد، یعنی نزدیک به ۱,۳۰۰ میلیارد تومان که دوبرابر بودجه تعیین شده بود.

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت مردمی شهرداری قم خاطرنشان کرد: این مبلغ شامل ۴ قرارداد مشارکتی بود که در پردیسان بسته شد، همچنین بخشی از قراردادهایی که سال ۱۴۰۱ قسمتی از ثبت مالی‌شان مانده بود در سال ۱۴۰۲ انجام شد.

رمضانی ادامه داد: بخشی از ثبت مالی قرارداد بسط شرقی در سال ۱۴۰۱ انجام و مابقی‌اش در ۱۴۰۲ انجام شد.

وی با اشاره به برنامه‌های سازمان برای سال ۱۴۰۳ تصریح کرد: برای ۱۴۰۳ عدد بودجه ۱,۵۰۰ میلیارد تومان درآمد است و باید شش هزار میلیارد تومان قرارداد بسته شود تا سهم شهرداری ۱۵۰۰ میلیارد باشد.

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت مردمی شهرداری قم تصریح کرد: سال گذشته یکی از مهم‌ترین اقدامات شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای کل شهر بود، در این زمینه حدود ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری تعریف شد و پیش‌بینی می‌شود تا پایان ۱۴۰۴ این فرصت‌ها اطلاع‌رسانی شود.

رمضانی با بیان اینکه فرصت‌های بررسی شده مرتبط با تمام وظایف شهرداری است، گفت: ایجاد شهرک تخصصی مدیریت پسماند، ایجاد نیروگاه‌های خورشید در بوستان‌ها، ایجاد شهربازی، سرمایه‌گذاری در حوزه انبارداری و مسائل لجستیک از جمله فرصت‌های شناسایی شده است.

وی با اشاره به طراحی مجتمع‌های تخصصی صنوف با استفاده از ظرفیت‌های موجود شهر، افزود: مکان‌یابی برای مجتمع تخصصی لوازم یدکی و مجتمع تخصصی صنف کالاهای الکترونیکی و روشنایی صورت گرفته است، همچنین به دنبال احداث یک میدان فروش مواد پروتئینی در مکان مناسب هستیم.

کد خبر 750017

دیگر خبرها

  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در قم شناسایی شد
  • زمینه جذب تسهیلات از بازار سرمایه باید فراهم شود
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • اختصاص هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت به متروی قم