Web Analytics Made Easy - Statcounter

مردم مکزیک در حالی امروز پای صندوق‎های رای می‎روند که نظرسنجی‎ها حاکی از احتمال پیروزی نامزد چپ‎گرا و بالا گرفتن اختلاف با آمریکا است. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، مردم مکزیک امروز یکشنبه با حضور در شعب رای‌گیری، رئیس جمهور جدیدی را انتخاب خواهند کرد حال‌آنکه با توجه به نظرسنجی‌ها احتمالاً بعد از گذشت یک دهه شاهد واگذاری قدرت به فردی چپ‌گرا و درنتیجه افزایش تنش با واشنگتن خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



گفتنی است مکزیک در مواردی، چون مهار بحران مهاجرت، تامین هزینه دیوار مرزی و پیمان تجاری نفتا با آمریکا اختلاف نظر جدی دارد.

طبق تازه‌ترین نظرسنجی‌ها، «آندرس مانوئل لوپز اوبرادور» شهردار مکزیکو سیتی پیشتاز است و ممکن است توانایی مغلوب کردن حزب میانه‌رو حاکم را داشته باشد.

گفتنی است طبق قانون، «انریکه پنیا نیتو» رئیس جمهور فعلی از حزب «نهاد انقلابی» حق رقابت ندارد حال‌آنکه اتهام فساد مالی که متوجه حزب است، مانع از اعتماد دوباره مردم به میانه‌رو‌ها می‌شود.

البته خط مشی سیاسی لوپز اوبرادور ۶۴ ساله نیز چندان واضح نیست حال آنکه وی به دنبال جلب حمایت ملی‌گرایان اقتصادی، لیبرال‌های چپ‌گرا و محافظه‌کاران اجتماعی است و وعده داده که در صورت پیروزی، در راستای کاهش نابرابری، افزایش دستمزد و صرفه‌جویی در هزینه‌ها تلاش کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نظرسنجی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۵۶۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید اختلاف میان مقامات آمریکا پس از حمله ایران

جانسون در ادامه این اظهارات افزود: «همزمان با مواجهه اسرائیل با حمله ایران، آمریکا باید عزم کامل خود را برای ایستادگی در کنار این متحد کلیدی نشان دهد. جهان باید اطمینان یابد که اسرائیل تنها نیست».

از روزنامه واشنگتن تایمز، رئیس جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا در ادامه به تعامل با کاخ سفید برای واکنش مناسب واشنگتن به این حمله متعهد شد و خاطرنشان کرد: تضعیف اسرائیل توسط دولت بایدن و مماشات آن با ایران در وقوع این وضعیت وحشتناک دخیل بوده است.

به نظر می‌رسد انتقادات جانسون در پی اظهارات اوایل این هفته بایدن باشد که مدیریت نتانیاهو را در جنگ با حماس نادرست خوانده و خطاب به دولت یهود گفته بود که باید کمک رسانی به غزه بسیار گسترده شود.

به نوشته این روزنامه محافظه کار آمریکایی، دلیل دیگر انتقاد جانسون از بایدن به لغو مسدود بودن نزدیک به ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های نفتی ایران در سال گذشته میلادی برمی گردد؛ موضوعی که برخی مقامات آمریکایی نیز در همان زمان مدعی شدند که می‌تواند منجر به تقویت تلاش‌های نظامی ایران در منطقه شود.

واشنگتن تایمز در بخشی دیگر یادآور شده است که دلیل حمله شب گذشته ایران به اسرائیل، تهاجم تجاوزکارانه اخیر اسرائیل به کنسولگیری ایران در دمشق است که منجر به شهادت عده‌ای از مقامات ایران از جمله سردار محمدرضا زاهدی شد.

استیو اسکالیس رهبر اکثریت جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا نیز در همین زمینه مدعی شد: «با توجه به حمله غیرموجه ایران به اسرائیل، مجلس نمایندگان هفته آینده برنامه‌های از پیش اعلام شده خود را کنار گذاشته و در مقابل قوانینی حمایتی از اسرائیل را به عنوان متحد واشنگتن بررسی می‌کند و ایران و نیابت‌های تروریستی آن را مسئول می‌داند».

تقاضای چهره‌های هر دو حزب برای واکنش سریع آمریکا 

پایگاه خبری اکسیوس نیز در پی حمله ایران به سرزمین‌های اشغالی نوشت: اعضای هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات در کنگره خواستار واکنش فوری ایالات‌متحده به حمله گسترده هواپیما‌های بدون سرنشین ایران به اسرائیل شدند.

گفته می‌شود این حمله که به طور مستقیم از خاک ایران انجام گرفته، نشانگر افزایش بی‌سابقه تنش میان تهران و تل آویو است که تا پیش از این در جنگی نیابتی بسر می‌بردند.

سخنگوی دولت بایدن اندکی پس از آغاز حمله ایران اعلام کرد: ایالات‌متحده در کنار مردم اسرائیل خواهد ایستاد و از دفاع آنها در برابر تهدیدات ایران حمایت خواهد کرد.

مایک لالر عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا در بیانیه‌ای در همین زمینه خطاب به دولت بایدن، خواستار برداشتن «گام‌های مشخصی برای حمایت از اسرائیل و اقدام فوری آمریکا برای پشتیبانی از هرگونه واکنش اسرائیل شد».

ریچی تورس نماینده دموکرات کنگره و حامی سرسخت اسرائیل نیز اظهار داشت که آمریکا باید به متحد خود در رهگیری حملات موشکی ایران کمک کند.

در این میان برخی نمایندگان پا را فراتر گذاشته و خواستار حملات تلافی جویانه آمریکا علیه ایران شدند. مارشا بلکبرن عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا و از جمله چهره‌های تندرو این نهاد قانونگذار خواستار حمله واشنگتن به ایران شد.

منبع: ایرنا

tags # اسرائیل ، جو بایدن سایر اخبار چرا مو‌های بدن زنان کمتر از مردان است؛ آیا زنان مردان پشمالو را بیشتر می‌پسندند؟ مغز آلبرت انیشتین از مغز یک نئاندرتال کوچک‌تر بود! آیا انسان‌های اولیه عاشق می‌شدند؟ آنها چگونه همسر خود را انتخاب می‌کردند؟ قدیمی‌ترین راز تاریخ فاش شد؛ اول مرغ بود یا تخم‌مرغ؟!

دیگر خبرها

  • ۶۶ درصد مردم ایران همراه با تلویزیون و «نون‌خ» صدرنشین
  • تظاهرات هزاران نفر در آمریکا علیه حملات رژیم اسرائیل در غزه
  • اختلاف نکونام و جانشین سامره بالا گرفت
  • همدستی در جنایت در غزه برای بایدن گران تمام شد
  • بهبود دیدگاه‌ها نسبت به ریاست جمهوری ترامپ در آمریکا
  • جانبداری کنگره آمریکا از تل‌آویو با نادیده گرفتن حق مشروع ایران
  • بالاماندن نرخ بهره در آمریکا برای جهان نگران‌کننده است
  • چرا قیمت طلا در بازار جهانی رو به افزایش است؟
  • تشدید اختلاف میان مقامات آمریکا پس از حمله ایران
  • آمریکا درباره سفر به مناطق مرزی لبنان هشدار داد