Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@23:41:17 GMT

لطمه سنگین مسکن مهر به منابع مالی کشور

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۵۶۱۲۰

سید محمود میرلوحی در جریان هفتاد و سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران و در جریان بررسی طرح الزام شهرداری به ارائه لایحه اولویت اجرای طرح بلوکی بافت فرسوده گفت: از سالهای ۸۱ و ۸۲ در دولت اصلاحات موضوع بافت فرسوده به عنوان یک اولویت مطرح بود و در قانون نیز مورد توجه قرار گرفت و اما با شرایطی که داشتیم از حدود ۱۵ سالی که از تصویب این قانون می‌گذرد و مسیری که طی کردیم مشاهده می‌کنیم که هر چه بیشتر از مسیر اصلی دور شده‌ایم، به طوری که منابع مالی داشتیم ولی با منابع در حاشیه شهر تهران در قالب مسکن مهرهزینه کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: شهروندان تهرانی نه تنها به مسکن مهر مهاجرت نکردند؛ بلکه مسکن مهر به وسیله‌ای برای جذب مهاجرت های جدید از شهرهای دیگر به سمت تهران شد.

 

میرلوحی ادامه داد: کافی است به مسکن مهر پرند و شهر رباط کریم سری بزنید و مشاهده کنید چه افرادی در آنجا ساکن هستند.البته این افراد مهمان ما و شهروندان همین کشور هستند. ولی مشاهده خواهید کرد که شرایط شهرهای پیرامون تهران دقیقا همانند شهرهایی است که ۵۰۰ کیلومتر با تهران فاصله دارند و مشکلات از آنجا به این شهرها منتقل شده و در حقیقت از شهر تهران فردی در مسکن مهر ساکن نشده، حال آنکه بافت فسوده همچنان باقی است.

وی تاکید کرد: ۴۰ درصد بافتهای فرسوده تهران اعلام می شود که بازسازی شده اما در همین جلسه اعلام می کنم که این ها به بافت پایدار و دارای شرایط ایمنی تبدیل نشده اند. در این بافت های فرسوده نه سرانه های خدماتی تامین شده و نه ایمنی در آن رعایت شده است.این در حالی است که برخی از دوستان صحبت از مدیریت و بافت اجتماعی می‌کنند و بر لزوم حفظ آن پافشاری می کنند اما نمی گویند این هویت و بافت اجتماعی چیست و آن را تعریف نمی کنند.

این عضو شرای شهر تهران تصریح کرد: این هویت چیست که می خواهید حفظ کنید. در باغ آذری و مهرآباد و منطقه ۱۳و خانه های مجردی این محدوده، چه پیامی وجود دارد که می خواهید آن را حفظ کنید. این در حالی است مداوم به واسطه این که نتوانستند کاری صورت دهند. به پروژه نواب خرده می گیرند و اعلام می کنند که این محدوده احیا نشده است. شما اعلام کنید که محدوده هایی که احیا کرده‌اید به چه سرنوشتی دچار شده است؟

وی ادامه داد: در چنین شرایطی با اجرای طرح هایی نظیر مسکن مهر لطمه سنگینی به منابع مالی کشور وارد شد. در شرایطی که تولید کنندگان سیمان و فولاد ورشکست شدند . حال آن که ما ۱۲۰۰ میلیارد دلار منابع داشتیم.

میرلوحی با بیان این که امروز برای احیای بافت فرسوده مجوز ساخت ۵ طبقه در انتهای یک کوچه داده می شود در شرایطی که هیچ گونه تمهیدات امداد رسانی به این سازه‌ها اندیشیده نمی‌شود، افزود: جالب است که در این شرایط می گویند از ۴۰۰۰ بلوک فقط ۱۱۰ بلوک باقی مانده یعنی ۲۱ هکتار اگر این گونه است چرا اعلام نمی کنید کی ۹۵ درصد کار به اتمام رسیده است.

وی تاکید کرد: پیشنهاد ما این است که ۵۰ درصد بافتهای فرسوده به سه ماموریت ایجاد فضای فرهنگی، ایجاد فضای سبز پیرامون آن و ایجاد معابر مورد نیاز اختصا ص پیدا کند و ۵۰ درصد مابقی به ساخت و ساز تعلق بگیرد. بی تردید با این شیوه می توانیم جذب سرمایه و رفع مشکلات را داشته باشیم.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۵۶۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان

شهردار خوی از مسیرگشایی در بافت فرسوده و قدیمی این شهر با هدف کاهش ترافیک خبر داد و گفت: اجرای پروژه‌های مسیرگشایی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیارد تومان در دستور کار قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حسن نصرالله‌پور امروز _شنبه پانزدهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران با توجه به اقدامات عمرانی شهرداری خوی شامل احداث کمربندی و مسیرگشایی در ۵ نقطه از بافت فرسوده شهر با اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیارد تومان اظهار کرد: اجرای این پروژه‌ها پاسخی به مطالبات مردمی در راستای کاهش ترافیک است.

وی افزود: همچنین با اجرای این پروژه‌ها در راستای بازآفرینی شهری اقدام و سعی داریم که مناطق کم برخوردار خوی نیز توسعه یابند.

شهردار خوی با اشاره به عملیات احداث کمربندی شهید سلیمانی گفت: کمربندی شهید سلیمانی به طول ۶ کیلومتر در مسیر رفت و برگشت که هر مسیر آن چهار بانده بوده و احداث آن موجب کاهش ترافیک خواهد شد.

نصرالله‌پور با اشاره به پروژه‌های مسیرگشایی در راستای کاهش ترافیک شهری توسط مدیریت‌شهری خوی تصریح کرد: مسیرگشایی ادامه شیخ نوایی، بهشتی شمالی، پشت پارک ملت منتهی به جمشیدآباد از جمله این پروژه‌ها است با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیارد تومان در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 750525

دیگر خبرها

  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند