Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام گفت: اگر برای اشتغال و کسب و کار چشممان به دولت باشد به نتیجه نخواهیم رسید و طرح‌هایی مانند طرح نوین مشاغل خانگی در اصلاح دیدگاه دولتی به شغل بسیار مؤثر خواهد بود.

به گزارش ایسنا، «عباس بیرامی» در دیدار با رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام با اشاره به تجربیات سایر کشورها در حوزه اشتغال‌زایی گفت: در کشورهای دیگر تجربیات خوبی در حوزه مشاغل خانگی وجود دارد و با توجه به مکانیزم‌های تعیین شده برای طرح نوین مشاغل خانگی، قطعاً این طرح زودتر از سایر طرح‌ها به نتیجه خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیرامی به وجود چهار و نیم میلیون فارغ‌التحصیل حوزه فناوری اطلاعات اشاره و خاطرنشان کرد: این تعداد 17 درصد کل فارغ‌التحصیلان را شامل می‌شود که می‌تواند ظرفیت بسیار بزرگی در حوزه مشاغل خانگی باشد.

وی با تأکید بر شناسایی ظرفیت‌های استان در فاز نخست اجرای طرح نوین توسعه مشاغل خانگی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی در حوزه فناوری اطلاعات اقدامات قابل توجهی انجام داده و این نهاد در عرصه فناوری اطلاعات از دستگاه‌های پیشرو بوده است.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام نیز توسعه پایدار را مبتنی بر فناوری اطلاعات خواند وگفت: در طرح نوین توسعه مشاغل خانگی علاوه‌بر اتصال به بازار سنتی، اتصال به بازار الکترونیکی نیز ایجاد می‌شود.

«سید غلامرضا حسینی» توسعه طرح نوین مشاغل خانگی را مستلزم ارتباط هر چه بهتر و بیشتر بین دستگاهی و همکاری و پای کار بودن دستگاه‌های اجرایی دانست و افزود: بررسی ظرفیت‌های هر شهرستان و حتی روستا به روستا برای اجرای هر چه بهتر طرح نوین توسعه مشاغل خانگی در دستور کار جهاد دانشگاهی ایلام قرار دارد.

وی ضمن تشریح سامانه طرح نوین مشاغل خانگی یادآور شد: طرح نوین مشاغل خانگی در راستای اقتصاد بی‌وزن است و در آن صفر تا صد تولید مورد بررسی قرار گرفته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام مشاغل خانگی منطقه ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۵۷۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان گفت: تعداد کسب و کارهای دارای نماد اعتماد الکترونیک فعال در استان ۱۲۶۰ مورد بوده و تعداد استارتاپ‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات نیز ۱۱۳ مورد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، آرام حیدری امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست با فعالان حوزه ICT استان کردستان که با حضور معاون وزیر ارتباطات در شهر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: استان کردستان در شاخص فاوا (IDI) در رتبه بیست‌وپنجم کشور است که در زیر شاخص دسترسی رتبه ۱۵، در زیر شاخص استفاده رتبه ۲۹ و در زیر شاخص مهارت در رتبه ۲۸ کشوری قرار دارد.

وی افزود: پهنای باند ورودی استان کردستان ۵۷۰ گیگ بر ثانیه است که میزان استفاده دیتا در استان ۲۱۰ گیگ بر ثانیه است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان خاطرنشان کرد: تعداد کسب و کارهای دارای نماد اعتماد الکترونیک فعال در استان ۱۲۶۰ مورد بوده و تعداد استارتاپ‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات نیز ۱۱۳ مورد است.

حیدری یکی از مزیت‌های رقابتی کردستان را وجود شرکت‌های متعدد دانست و اضافه کرد: ۱۰۴ شرکت عضو نظام صنفی رایانه‌ای در کردستان وجود دارد که ۵۶ مورد آن فعال هستند.

وی گفت: تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح استان ۶۲ مورد است که ۱۶ مورد آن در حوزه فناوری اطلاعات فعال هستند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان افزود: طرح آموزشی «ایران دیجیتال» سال گذشته در تعدادی از استان‌های کشور کشور اجرایی شد و این طرح امسال نیز در استان کردستان اجرا خواهد شد.

کد خبر 747480

دیگر خبرها

  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • بازارچه میوه و تره بار ایلام زودتر احداث شود