Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان، با تاکید بر بهره گیری از ظرفیت و پتانسیل همه دستگاه ها در حوزه مبارزه با قاچاق کالا گفت: در این راستا به همه دستگاه های دولتی خرید کالای ایرانی و تولیدات استانی ابلاغ شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، رضا میرزایی امروز (۱۰ تیر) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان که به مناسبت سالروز صدور فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در ۱۲ تیر سال ۸۱ با توجه به وضعیت موجود و نگاه به آینده فرمان تاریخی مبارزه با قاچاق کالا را صادر کردند که متاسفانه بعد از ۱۶ سال از این فرمان آنچنان که باید و شاید به این موضوع پرداخته نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری عنوان کرد: رهبری سال جاری را سال حمایت از کالا و تولیدات داخلی عنوان کردند که این مهم مسئولیت کمیسیون مبارزه با قاچاق و ارز را بیشتر می کند.

 

وی برخورد سخت افزاری و مقابله ای با قاچاق کالا را یکی از ماموریت های این کمیسیون اعلام کرد و افزود: این مسئولیت بر عهده مرزباتی، نیروی انتظامی و نیروی دریایی است و ما با عملکرد قابل قبول در این حوزه و برخورد با باندهای سازمان یافته و باندهای واردکننده اقلام ممنوعه، مشروبات الکلی و دخانیات نسبت به وظیفه ای که داشته ایم ادای دین کرده ایم.

 

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان با بیان اینکه استان رتبه اول کشفیات را دارد، ابراز داشت: قاچاق کالا بنیان های اقتصادی کشور را متزلزل می کند و به مثابه ویروس عمل می کند.

 

میرزایی با اظهار تاسف از اینکه مرزهای غرب د شمال غرب به دلیل قاچاق کالا تهدید به شمار می آید، افزود: کردستان علی رغم مرزی بودن و در معرض قاچاق بودن، یکی از استان های است که کمتر محموله های مشروبات و دخانیات از این استان وارد کشور می شود.

 

وی با تاکید بر بهره گیری از ظرفیت و پتانسیل همه دستگاه ها در حوزه مبارزه با قاچاق کالا اذعان کرد: در این راستا به همه دستگاه های دولتی خرید کالای ایرانی و تولیدات استانی ابلاغ شده است.

 

وی با بیان اینکه قاچاق مراکز تولیدی را فلج و به ورطه سقوط می رساند، عنوان کرد: در این راستا با نگاه به حمایت از تولیدات ملی، برپایی نمایشگاه های فصلی در دستور کار قرار گرفته است. 

 

میرزایی، ایجاد امنیت در منطقه را از اولویت های کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا دانست و افزود: نظام از بدو تولد تا کنون آماج حملات دشمنان به صورت جنگ تحمیلی، نبرد بی صدا و نبرد اقتصادی بوده است و نظام سلطه همیشه به دنبال ایجاد مشکل برای ایران اسلامی را دنبال کرده است.

 

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان همچنین گفت: مشروبات الکی تنها کالای که تضمینی وارد کشور می شود و هفت شرکت مسئولیت انتقال مشروبات الکی به داخل ایران را عهده دار هستند و این یک معضل جدی برای کشور است.

 

وی خاطر نشان کرد: کمربند مبارزه با قاچاق کالا در کردستان محکم بسته شده است و با جدیت در این حوزه نظارت صورت می گیرد.

 

میرزایی برخورد با قاچاق کالای سلامت محور، غیر استاندارد و غیربهداشتی را یکی دیگر از اقدامات این کمیسیون برشمرد و اعلام کرد: یکی از مصوبات کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز برخورد با کالای سلامت محور است که در این حوزه هیچ گونه اغماض و کم کاری صورت نمی گیرد.

 

پایان پیام/79

منبع: شبستان

کلیدواژه: اقتصاد دهه کرامت دولت اوقات فراغت جام جهانی روسیه ارزانی شیراز مجلس حجت الاسلام ارزانی بهره گیری از ظرفیت ها قاچاق کالا مبارزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۵۷۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت قاچاقچیان کالا در اردبیل

ایسنا/اردبیل مدیرکل تعزیرات حکومتی اردبیل از محکومیت قاچاقچیان انواع کالا در یک باربری خبر داد.

علی رحیمی آذر، ۱۱ اردیبهشت گفت: شعبه دوم بدوی قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی اردبیل به پرونده نگهداری قاچاق انواع کالا از جمله بادام هندی، مغز فندق و کشمش خارجی به ارزش یک میلیارد و ۳۴۳ میلیون ریال، انواع اسپری و داروی خارجی به ارزش ۱۳۱ میلیون ریال، قهوه به ارزش ۳۶۵ میلیون ریال و انواع سیگار الکترونیکی ، مایع قلیان و پیپ خارجی به ارزش ۱۶۹ میلیون ریال رسیدگی کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده و ارائه نکردن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالا، متهم را به پرداخت سه میلیارد  ریال جزای نقدی محکوم کرد.

رحیمی آذر گفت: مأموران نیروی انتظامی اردبیل محموله قاچاق را از یک باربری کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • محکومیت قاچاقچیان کالا در اردبیل
  • ۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی در شمال تهران توقیف شد
  • کشف ۱۰ تن خمیر مایه در بناب
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • انهدام ۲ باند توزیع مواد مخدر و کشف ۱۶۳ کیلوگرم تریاک در کرمانشاه
  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • کشف قاچاق چوب در پارسیان
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل