Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-03@04:15:23 GMT

عملکرد بانک ها خلاف اقتصاد مقاومتی

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۵۸۰۱۹

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما فرماندار شهرستان ويژه مراغه با بیان این مطلب گفت : بانك ها در اجراي طرح هاي حمايتي از جمله تسهيل و بهين ياب عكس قانون حمايت از توليد عمل مي كنند و هيچ علاقه اي به پرداخت تسهيلات به واحد هاي نيمه فعال و راكد براي راه اندازي مجدد آنها ندارند .
حميد شكري ، در جلسه كارگروه ستاد تسهيل مراغه افزود : يكي از بانك هاي این شهرستان ، تسهيلات اختصاص يافته براي 4 واحد توليدي را به جاي پرداخت ، بدون اطلاع واحد توليدي و ستاد تسهيل به مركز استان برگردانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اضافه كرد : بانك ديگري نيز تسهيلات حمايتي پرداخت شده از ستاد تسهيل را كه برای حمايت پرداخت شده بود به عنوان طلب از واحد توليد و غير قانوني برداشت كرده است.
فرماندار مراغه افزود : با اين نوع عملكرد بانكها نمي توان به توليد و اشتغال در وضع فعلي کشور كمك كرد و واحد هاي غير فعال و راكد را دوباره به چرخه توليد بازگرداند.
وي گفت : بانك ها در موضوع حمايت از واحد هاي توليدي خلاف دستورالعمل ها و مصوبات كارگروه تسهيل استان و كشور كار مي كنند و هيچ كدام در اين زمينه پاسخگو نيستند .
شکری هشدار داد : اگر بانك ها توليد را قفل كنند ما هم بانك ها را قفل خواهيم كرد.
وی تصریح کرد : به زودي تخلفات بانك ها را از طريق تریبون نماز جمعه و جلسات عمومي به مردم اعلام خواهيم كرد .
در شهرستان مراغه 144 واحد صنعتي وجود دارد كه از اين واحد ها 97 مورد فعال ، 9 واحد نيمه فعال و 38 واحد راكد و غير فعال است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: عملکرد بانکی حمایت از تولید خلاف اقتصاد مقاومتی مراغه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۵۸۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • اعطای نشان ملی به شرکت آرد هشترود 
  • در سال جهش تولید، ارز چند نرخی را حذف کنید
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • چرخ اقتصاد و تولید کشور با دست‌های توانمند کارگران می‌چرخد