Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون نظارت شورای شهر تهران گفت: اعضای شورای شهر گذشته تهران املاک واگذار شده برای بهره برداری را پس دادند، به جز دو مورد که احتمالا کار به قوه قضائیه برسد.

اقتصادآنلاین - فائزه مومنی؛ افشین حبیب زاده در ابتدای نشست خبری به طرح هایی که وجه نظارتی داشته و در شورای پنجم در صحن شورا مطرح شده پرداخت و گفت: به طور مشخص 6 طرح را که مربوط به بخش  نظارتی بوده در صحن شورا مطرح کردیم در ابتدا می توان از ساماندهی نحوه واگذاری املاک به صورت بهره برداری نام برد  که البته برخی از رسانه به اشتباه این امر را مربوط به املاک نجومی دانستند که باید بگویم این ها ربطی به املاک نجومی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طرح در رابطه با املاکی است که واگذار شده و جهت بهره برداری برای انتفاع است که بر اساس قانون شخص حقیقی پیشنهاد خود را ارائه می دهد و شهرداری املاک را برای بهره برداری واگذار می کند.

این اولین لایحه ای بود که در شورای پنجم مطرح شد و واگذاری زمین برای موزه خانم درودی هم نمونه ای از این امر بود. 

حبیب زاده افزود: شورا تصویب می کند که چه بهره برداری می خواهد از این املاک بشود و چه شرایطی باید رعایت شود اگر این شرایط رعایت نشود این قرار داد فسخ می شود اینها ضوابطی است که باید در شورا مورد بررسی قرار گیرد. 

وی با بیان اینکه البته این واگذاری ها  قطعیت ندارد و املاک نجومی هم نیست اظهار داشت:  بر اساس این طرح شهرداری موظف بود که بعد از 3 ماه گزارشی ارائه کند که چه تعداد از این املاک واگذار شده است. بر اساس آخرین گزارش سازمان املاک نیز تا کنون 1300 ملک با متراژ های مختلف از سالهای گذشته به اشخاص  واگذار شده است و تا امروز نزدیک به 100 مورد بازگردانده شده و این روند همچنان ادامه دارد. در قانون هم به صراحت آمده در مورد هر ملک برای بهره برداری بخواهد واگذار شود انجمن شهر باید مصوب کند. در حال حاضر هم منتظر ارایه لیست نهایی هستیم. 

معاون نظارت شورای شهر اظهر داشت: طرح بعدی مربوط به  شناسایی گره های ترافیکی بود که بیش از 40 مورد  احصا شد و منوط به تامین اعتبار گردید. 

حبیب زاده گفت: طرح بازنگری اختیارات تفویض شده به شهردار تهران یکی دیگر از طرح های ارائه شده در شورا بود که البته بعد از ماه ها ارجاع به کمیسیون هنوز در صحن شورا مطرح نشده است. 

وی اضافه کرد: در این طرح اختیاراتی که شورا به شهردار داده و متعاقبا شهردار به قائم مقام خود تفویض نموده مورد بررسی قرار می گیرد همچنانکه اعضای شورا از این اختیارات اطلاعی ندارند و جالب اینکه خود مقامات شهرداری هم بعضا از این اختیارات اطلاع ندارند در حالی که تا سلسله مراتب پایین این اختیارات واگذار شده است. پیشنهاد ما این بود که بعد از یک ماه موارد احصا شود و در صحن شورا پیشنهاد داده شود و اگر پیشنهادی بعد از این زمان مطرح نشد موارد اینچنین و اختیارات لغو گردند. 

وی ادامه داد: طرح دیگر طرح اصلاح اساسنامه سازمان ها و شرکت های شهرداری بود به طوری که شرکت ها بتوانند خودشان آیین نامه معاملاتی  تدوین کنند. طرح اصلاح نحوه ارائه خدمات به کارکنان شهرداری نیز طرح دیگر مطرح شده در صحن شورا بود که مربوط به تجمیع این خدمات بود. 

حبیب زاده تصریح کرد: بر اساس اختیاراتی که شهرداری برای خود در نظر گرفته بود در این بخش  تخلفاتی روی داده که هدف ما حذف این اختیارات بود. بخش املاک نجومی از درون همین امر به وجود آمده بود. 

وی یاد آور شد: اصلاح ساختار صندوق ذخیره کارکنان شهرداری تهران هم یکی دیگر از طرح های مطرح شده بود. این صندوق خود نباید بانکداری کند و باید بانک عامل را معرفی کند، بر اساس این طرح  شهرداری درگیر بنگاه داری نخواهد  شد. 

حبیب زاده در بخش دیگری از سخنان خود به موضوعات دیگر از جمله بحث پیاده راه 17 شهریور پرداخت و گفت : بر اساس نظر کارشناسان این طرح جامعی بود که بخش کوچکی از آن اجرا شد. اما کارشناسان می گویند اگر آن طرح به صورت کامل اجرا می شد قطعا این مشکلات را نمی داشت که البته این موضوع قابل بررسی است، اما آنچه که اتفاق افتاده این است که وضعیت کنونی این پیاده راه  مطلوب شهروندان نیست. البته طرح در زمان اجرا مخالفان جدی داشته و الان می توانیم بگوییم این طرح یک طرح شکست خورده است.

حبیب زاده اظهار داشت: در همین راستا و در پیرو بازدید های اعضای شورا پیشنهاد اولیه بازگشایی  17 شهریور جهت حمل و نقل عمومی و تاکسی در فاز اول داده شد البته می دانید در حال حاضر تا خیابان صفا این پیاده راه بازگشایی شده است.  در حال حاضر هم موضوعات مربوط به تامین منابع مالی مد نظر است تا هر چه سریعتر برای وسایل نقلیه عمومی بازگشایی شود. پیشنهاد هایی هم هست از جمله اینکه برای این معبر دسترسی غرب به جنوب یا جنوب به شرق داده شود. البته نگرانی ای که در این مورد وجود دارد تبدیل شدن آن به گره ترافیکی است.

معاون نظارت شورا به موضوع رسیدگی به وضعیت آتش نشانان اشاره داشت و گفت: من در ایام عید از 125 ایستگاه آتش نشانی بازدید کردم صحبت هایی هم از نزدیک با این عزیزان داشته ام. بر اساس این دیدارها  نیاز های آتش نشانان را در سه دسته تقسیم بندی کردم. یکی بحث سخت و زیان آور بودن این شغل است که مجلس تصویب کرده و آنان خواهان اجری این امر بودند. ولی چون صندوق بازنشتگی شهرداری ساز و کاری متفاوت دارد باید برای اجرا به تصویب شورا هم برسد. این امر در لایحه جدید شهرداری گنجانده شده است.  

حبیب زاده در ادامه افزود: این عزیزان درخواست های از جمله در نظر گرفتن تسهیلاتی برای خرید مسکن و یا ایجاد مسکن های سازمانی نیز داشتند که هر دوی این موارد در حال بررسی است و مقرر شده یکی از این موارد اجرایی گردد. 

به گفته وی بسیاری از آتش نشان اذعان داشتند که از امکانات رفاهی برخوردار نیستند و بعضا بعد از عملیات ها به علت شدت تاثرات روحی و برای تسکین آلام آنان اقدام به تعویض ایستگاه از سشوی روسای آنان می شود. 

حبیب زاده در ادامه گفت: رصد پروژه های در حال انجام و پروژه های تکمیل شده یکی دیگر از اقدامات این معاونت است که با جدیت آن را دنبال می کنیم همچنان که تا کنون بالغ بر 500 بازدید از پروژه ها انجام شده است.

در حال تکمیل ...

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: رسانه قانون شهرداری لایحه زمین موزه شورای شهر شهردار تهران آیین نامه شهرداری تهران مشکلات حمل و نقل عمومی تاکسی منابع مالی وسایل نقلیه ایام عید آتش نشانی مسکن شورای شهر تهران املاک شهرداری افشین حبیب زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۵۸۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند

آفتاب‌‌نیوز :

ناصر امانی در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران در جریان ارائه گزارش بازدید از محله جوادیه با بیان این که ۴۴درصد از بافت این محله فرسوده است، اظهار داشت: علی‌رغم تسهیلاتی که شورا و شهرداری برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته‌اند، به دلیل ریزدانگی، نزدیک به ۱۰۰فقره پروانه نوسازی بافت فرسوده در این محله صادر شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان این که شهرداری در روز‌های اخیر به‌خوبی در جمع آوری معتادان عمل کرده است، گفت: مساله‌ای که وجود دارد بازگشت معتادان است؛ کما این که در گذشته نیز بار‌ها به محل بازگشته‌اند.

امانی با بیان اینکه سقف یکی از مدارس محله جوادیه در حال ریزش است، تصریح کرد: تجمع ده‌ها نفر از اتباع در یک واحد مسکونی، نارضایتی مدیران مدارس و درخواست برای راه اندازی مدرسه مجزا برای اتباع در این بازدید مطرح شد.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین درخواست‌های مردم محله جوادیه شامل ساماندهی اتباع بیگانه، جلوگیری از ورود آن‌ها به محلات قدیمی و تعیین تکلیف ریل‌های راه‌آهن است که هیچ‌یک به مسئولیت شهرداری بازنمی‌گردد و وزارت کشور و اداره اتباع باید به این موضوعات رسیدگی کنند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد
  • تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری
  • اعضای شورای شهر سنندج چه مطالباتی را در حضور استاندار کردستان مطرح کردند؟
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • سند دار شدن املاک زمین‌های زراعی روستاهای فیروزکوه در سال جاری
  • اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری
  • ایجاد درآمد پایدار اولویت اساسی شهرداری‌ها باشد+فیلم
  • اجرای ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • اجازه حاشیه‌سازی در حریم شورا و شهرداری را نمی‌دهیم