Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ پروفسور گئورگ قره پتیان مجری طرح کلان ملی «شبکه هوشمند برق ایران و پیاده سازی نمونه» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) یک مجموعه از موضوعات تحقیقاتی مهم کشور را به عنوان طرح ملی مطرح کرده است که یکی از این طرح‌ها طرح شبکه هوشمند برق ایران بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سند این طرح کلان ملی با محوریت دانشگاه صنعتی امیرکبیر به مرحله اجرایی رسید، افزود: این طرح با همکاری دانشگاه‌های شهید بهشتی و فردوسی مشهد انجام گرفته است.

عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: تهیه اسناد راهبردی این طرح کلان به عهده دانشگاه صنعتی امیرکبیر بود که این کار را شروع کردیم و توانستیم در سال ۱۳۹۵ سند راهبرد ملی توسعه دانش بنیان شبکه هوشمند برق ایران را در شورایعالی علوم، تحقیقات و فناوری به تصویب برسانیم.

وی افزود: کار پژوهشی این طرح را ادامه دادیم و با پیشنهادی که به من از سمت «Academic press Elsevier» به عنوان یک انتشارات بین المللی شناخته شده در سطح جهان ارسال شد ما اقدام به کار کردیم.

قره پتیان گفت: کتاب «کاربرد فناوری‌های شبکه‌های هوشمند» از کتاب‌های جدید این انتشارات است که مطالعات کاربردی در سطح دنیا را شامل می‌شود؛ خوشبختانه یک فصل از این کتاب به طرح کلان ملی ایران اختصاص یافت.

عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: سند راهبردی و طرح «فهام» که قرار است در ۵ نقطه از کشور اجرا شده یا شود از مباحثی هستند که در کتاب «کاربرد فناوری‌های شبکه‌های هوشمند» مطرح شده است.

وی تأکید کرد: در این کتاب توسط نویسندگان دیگری مباحثی در خصوص اقدامات انجام شده در امریکای شمالی، جنوبی و اروپا گنجانده شده است؛ درباره آمریکای شمالی و خود آمریکا نیز یک فصل از کتاب توسط آقای پروفسور شاهیده پور از دانشگاه ایلینویز آمریکا تألیف شده است.

وی با بیان اینکه اقدامات در مبحث شبکه هوشمند برق ایران در سطح بین المللی انجام شده است، گفت: ماه گذشته این کتاب به چاپ رسیده است، این کتاب ۱۴ فصل دارد که در قسمت آسیا، اطلاعات این طرح از کشور ایران و روسیه را در بر دارد.

وی با بیان اینکه مطالعات ما در کنار مطالعات به روز دنیا گنجانده شده است، افزود: همچنین طرح فهام (فراسامانه هوشمند اندازه گیری و مدیریت انرژی) در قالب فصل دو در کتابی با عنوان Application of Smart Grid Technologies «کاربرد فناوری‌های شبکه‌های هوشمند» توسط انتشارات Academic Press وابسته به موسسه Elsevier به چاپ رسید.

نویسندگان این فصل پروفسور قره‌پتیان، دکتر صلای نادری، مهندس هادی مدقق و دکتر علیرضا ذکریازاده هستند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: کتاب شبکه هوشمند برق چاپ پیاده سازی توسعه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۵۹۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند ممکن شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناروی آنا، «مدیریت و کنترل توزیع شده بر روی شبکه‌های مخابراتی» عنوان طرح پژوهشی بابک حسین خلج است که توسط بنیاد ملی علم ایران اجرایی شده است.

حسین خلج با مدرک دکتری تخصصی مهندسی برق - مخابرات - سیستم از دانشگاه استنفورد آمریکا درباره این طرح پژوهشی، توضیح داد: در سال‌های اخیر و با توجه به افزایش حجم اطلاعات در شبکه‌های مخابراتی به‌کارگیری بهینه و هوشمند ساختار‌های نوین بیش از پیش مورد نیاز است. بر همین اساس عملاً هیچ شبکه مخابراتی نمی‌توان یافت که بتواند بدون به‌کارگیری از این ساختار‌ها به‌صورت کارا سرویس ارائه کند.

وی افزود: در این طرح، یک کانال چند کاربره در نظر گرفته می‌شود که در آن قابلیت همکاری میان گره‌های شبکه وجود دارد. این شبکه از طریق یک شبکه وسیع‌تر به ساختار مرکزی شبکه متصل می‌شود. همچنین در این شبکه‌ها مشخصات بده بستان میان نرخ ارسال در کانال و بار ارتباطی در شبکه پشتیبان ارائه می‌شود.

این محقق ایرانی در ادامه بیان کرد: روش‌های متمرکز برای انجام همکاری، تمامی اطلاعات در یک گره تجمیع شده و گره مذکور به پردازش کل داده‌ها می‌پردازد. علاوه بر موارد گفته شده، کنترل از طریق این شبکه‌ها هم از اهمیت خاصی به‌خصوص در شبکه‌های نسل پنجم برخوردار است.

خلج اضافه کرد: در این طرح به بررسی ساختار‌های نوین به‌کارگیری شبکه‌های این حوزه پرداختیم. کاربرد‌های این حوزه به‌صورت زیربنایی، هم ساختار‌های ابری موبایل و هم ساختار‌های سلولی را که در نسل‌های ۵ و مابعد آن مطرح می‌شوند شامل می‌شود.

وی تصریح کرد: با گذر شبکه‌های مخابراتی از ساختار‌های سنتی به ساختار‌های نوین که براساس قابلیت‌های انعطاف‌پذیری طراحی می‌شوند، نیاز به شناخت عمیق‌تر این شبکه‌ها  اهمیت ویژه‌ای یافته است و به‌ عنوان دو نمونه اصلی این نیاز حیاتی می‌توان به شبکه‌های موبایل نسل پنجم و شبکه‌های زیرساخت اشاره کرد.

وی در پایان اضافه کرد: ساختار‌ها و روش‌های پیاده‌سازی و تخصیص منابع در این ساختار‌ها متفاوت بوده و  برای تحلیل، طراحی و پیاده‌سازی، نیاز به ابزار‌های جدیدی دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • تجهیز ۵۳ درصد چاه های صنعتی خراسان رضوی به کنتور هوشمند
  • تجهیز ۵۳ درصد چاههای صنعتی خراسان رضوی به کنتور هوشمند
  • اختصاص اتوبوس و تاکسی برقی برای کلان شهر اراک
  • اختصاص اتوبوس و تاکسی برقی برای کلان‌شهر اراک
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند ممکن شد
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی ایلام
  • اختصاص ۳۵ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی ایلام