Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، حجت اله میرزایی در نشست هم اندیشی مدیران شهری و هنرمندان در منطقه ۴ با رویکرد تدوین برنامه پنج ساله سوم شهر تهران، گفت: در تدوین برنامه های توسعه شهر تهران در گذشته متاسفانه به فضاهای موجود شهری توجه چندانی نشده و تمرکز مدیران گذشته شهرداری برکمیت استوار بوده و کیفت زندگی شهروندان در آن دیده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از دیگر مشکلات شهر تهران را توزیع ناعادلانه فضاهای فرهنگی عنوان کرد و گفت: در برنامه اول و دوم توسعه شهر تهران نیز توزیع عادلانه ای در خصوص جانمایی فضاهای فرهنگی صورت نگرفته است و فضای احداث شده نیز به حال خود رها شده است .

 معاون برنامه ریزی و توسعه شهری شهرداری تهران افزود: در حال حاضر شهر تهران دارای ۳۵ فرهنگسرا، ۴۰ سالن سینما، ۱۳۵ سرای محله و ۶۰ خانه فرهنگ احداث شده است که با زندگی مردم هیچگونه نسبتی نداشته و تنها برخی از افراد از آن ها استفاده می کنند.

وی افزود: اگر بخواهیم کلانشهر تهران را با بسیاری از کشورهای اروپایی مقایسه کنیم خواهیم دید که تهران دارای  اقتصاد پر رونق تئاتر مواجه هستیم.

میرزایی افزود: یکی عمده ترین مشکلات فعلی شهر تهران مربوط به هزینه های است که در گذشته جهت احداث فضاهای فرهنگی صورت گرفته است که مردم سهمی ناچیز از این فرهنگ دارند.

معاون برنامه ریزی و توسعه شهری شهرداری تهران تصریح کرد: مدیریت شهری تهران در این دوره به دنبال استفاده حداکثری از نقطه نظرات و دیدگاه های گروه های ذینفع جامعه از جمله هنرمندان در تدوین برنامه ۵ ساله سوم است.

وی خاطر نشان کرد: در برنامه ۵ ساله ما به دنبال این هستیم تا سرانه های فرهنگی اجتماعی، رفاهی، تفریحی و گردشگری و … به صورت عادلانه در پایتخت تقسیم شود.

میرزایی نقش سراهای محله و فرهنگسراها را در تدوین برنامه های فرهنگی و اجتماعی محلات مؤثر دانست و گفت: هنرمندان می توانند با حضور در مراکز هنری و مشارکت در برنامه های سراهای محله، در ارتقاء سرانه های فرهنگی محلات بر اساس خواسته های شهروندان نقش آفرینی کنند.

وی ضمن اعلام آمادگی برای افزایش تعامل بیشتر با هنرمندان و ذینفعان جامعه افزود: برنامه ۵ سوم شهر تهران با رویکرد شهروند محوری و نگاه تیزبینانه به نیازهای اصلی شهر تدوین خواهد شد و جامعه هنری می توانند کمک شایانی به تدوین این برنامه بکنند.

توسعه مراکز هنری و سینمایی رویکرد مهم منطقه ۴ در برنامه سوم توسعه
در ادامه هم اندیشی سید علیرضا حسینی شهردار منطقه ۴ نقش هنرمندان و جامعه فرهیختگان و اندیشمندان در تدوین برنامه ۵ ساله سوم شهر تهران را مهم خواند و گفت: شهرداری تهران به دنبال تدوین برنامه ۵ ساله شهر تهران بر اساس خواسته ها و نقطه نظرات ذینفعان جامعه است.

وی افزود: اگر بخواهیم در دیگاه های ائیمه معصومین سلام الله علیه نگاهی گذار بیندازیم، خواهیم دید ائمه نیز توجه ویژه به هنرمندان داشته اند.

حسینی با اشاره به کمبود سرانه های فرهنگی و اجتماعی در محلات منطقه ۴ گفت: متاسفانه در سال های گذشته توجه چندانی به سرانه های فرهنگی اجتماعی از جمله سینما و سالن های تئاتر در منطقه ۴ نشده است.

شهردار منطقه ۴ تصریح کرد: با توجه به جمعیت بالغ بر ۸۰۰ هزار نفری و وسعت قابل توجه منطقه ۴ ، نبود سینما، تئاتر، شهربازی و … از مهترین نیازهای شهروندان این منطقه محسوب می شود که می توان با نیاز سنجی از نقطه هنرمندان نسبت به افزایش این سرانه ها اقدام کرد.

وی خاطر نشان کرد: در برنامه ۵ ساله سوم شهری، میزان تاثیرگذاری و مشارکت ذینفعان به عنوان گروه های تاثیرگذار محلی، از طریق مصاحبه، پرسشنامه و جلسات هم اندیشی ارزیابی خواهند شد.

حسینی افزود: در برنامه سوم تمامی افرادی که می توانند برای آینده شهر تهران تصمیم گرفته و برنامه ریزی نمایند به عنوان ذینفعان جامعه محسوب می شوند.
 

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۶۱۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مشهد گفت: در راستای حمایت از هنرمندان صنایع دستی و با پیگیری انجام شده، بیمه تامین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد تایید و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی خراسان رضوی، حسین امیرکلالی اظهارداشت: در راستای تکالیف ماموریتی و ایجاد انگیزه و حمایت از هنرمندان صنایع دستی مشهد، با پیگیری صورت پذیرفته و تنظیم لیست متقاضیان جدید بیمه تامین اجتماعی در حوزه صنایع دستی ، تعداد 109 نفر متقاضی جدید از هنرمندان فعال صنایع دستی مشهد به افراد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی اضافه شده و در مجموع بیش از 1300 هنرمند صنایع دستی در مشهد از بیمه تامین اجتماعی برخوردار شدند.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مشهد ادامه داد: نظر به ابلاغ دستورالعمل وزارتخانه در سال 1402 و با عنایت به دستور ریاست جمهوری و موافقت سازمان برنامه و بودجه در خصوص بیمه کردن افراد جدید از شاغلان صنایع دستی شناسه دار و در اجرای قانون حمایت از هنرمندان ، استادکاران و فعالان صنایع دستی، تعداد 286 نفر متقاضی جدید در استان خراسان رضوی مورد تایید وزارتخانه و سازمان تامین اجتماعی قرار گرفتند که از این تعداد 109 نفر از هنرمندان مشهد هستند.

وی تصریح کرد: خوشبختانه با پیگیری و اطلاع رسانی خوبی که در مشهد مقدس انجام شد، شاهد افزایش تعداد هنرمندان بیمه شده در سطح شهرستان بودیم.

امیرکلالی  یادآور شد: متقاضیان معرفی شده پس از تکمیل مدارک از جمله ارائه کارت مهارت فنی و حرفه ای، معتبر بودن پروانه فعالیت و سایر شرایط ابلاغ شده قانونی می‌توانند تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی در قالب بیمه قالیبافان و شاغلان صنایع دستی قرار گیرند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • بوستان رازی به محیط ویژه برای نوجوانان تبدیل می شود
  • بوستان رازی، بوستانی ویژه نوجوانان می‌شود
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می‌شود
  • مسجد و هویت‌بخشی به محله
  • فستیوال بزرگ آرش مال: جشن افتتاحیه‌ای با شکوه در قلب منطقه آزاد انزلی
  • افراد حاکم بر تلویزیون سرمایه‌ها را از بین بردند/ گفتگو
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان