Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در جلسه امروز رئیس بانک مرکزی توضیح داد که ۸۰ درصد صادرات غیرنفتی به کالاهای مصرفی اختصاص پیدا می‌کند. ناطقان: زهرا سعیدی مبارکه نماینده مردم مبارکه و سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی  در تشریح نشست عصر امروز کمیسیون متبوعش اظهار داشت: جلسه امروز با حضور ولی‌الله سیف رئیس کل بانک مرکزی و نمایندگان بخش خصوصی، دیوان محاسبات و اعضا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در نشست امروز مقرر شد بازار ارز ساماندهی شود و البته درباره موضوع بازار ثانویه هم بحث و تبادل‌نظر و مقرر شد تمهیدات لازم در این خصوص انجام شود.

سعیدی ادامه داد: با توجه به اینکه موضوع اصلی اولویت‌بندی کالاهای اساسی بود و مقرر شده که کالاهای اساسی با نرخ 4200 تومان به بازار عرضه شود و در این رابطه آقای سیف توضیح داد که 80 درصد صادرات غیرنفتی به کالاهای مصرفی اختصاص پیدا می‌کند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس بر همین اساس عنوان کرد: سیف همچنین عنوان کرد که یک گروه از کالاهای اساسی وجود دارند که نرخ 4200 هزار تومان به آنها تعلق می‌گیرد و یک سری هم کالاهای حضوری که از محل 80 درصد صادرات غیرنفتی و ارز با نرخ 4200 تومان به بازار عرضه شود.

وی‌ ادامه داد: دسته سومی هم در سخنان رئیس کل بانک مرکزی عنوان شد که بر این اساس برای ساماندهی بازار این گروه هم باید مدیریت و ساماندهی شود که آنهم کالاهای مصرفی است که مشکلاتی را در بازار به وجود آورده بود و عدم تخصیص ارز به این گروه باعث بروز مشکلاتی شده بود. بنابراین مقرر شد 20 درصد ناشی از صادرات غیرنفتی به کالاهای مصرفی اختصاص پیدا کند. کالاهای ممنوعه هم که گروه چهارم هستند اصلاً تخصیص ارز دولتی به آنها انجام نمی‌شود و درصد آن صفر است.

این نماینده مجلس با بیان دیگر جزئیات نشست عصر امروز کمیسیون متبوعش عنوان کرد: موضوع ساماندهی بازار ارز مهمترین موضوع مطرح‌شده در جلسه امروز بود که هم نمایندگان نظرات خود را اعلام کردند و پیشنهاد‌اتی را ضمن آن ارائه کردند و همچنین رئیس بانک مرکزی آماری ارائه داد که درنهایت تمهیدات لازم برای کنترل بازار ارز صورت گیرد.

سعیدی افزود: مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم هم در جلسه امروز کمیسیون مطرح شد و به این نکته هم اشاره شد که به هر حال تولیدکنندگان، صنعتگران و مردم گلایه‌هایی دارند اما موضوع در این میان این است که ما در حال حاضر در جنگ اقتصادی هستیم و همه باید برای عبور از این مرحله تلاش کنیم.

وی همچنین عنوان کرد: البته با توجه به اینکه ما هم منابع ارزی‌مان و هم منابع انسانی و خدادادی‌مان در کشورمان به‌گونه‌ای است که پتانسیل داریم، ان‌شاءالله به خوبی و با اتحاد و همدلی این دوران را پشت سر خواهیم گذاشت. مطمئناً در دوره‌ای به مردم فشار وارد می‌شود اما آنچه که مهم است این است که تمام تلاش ما بر این خواهد بود تا بتوانیم گشایش اقتصادی در این جنگ اقتصادی به وجود آید. منبع: عصر ایران برچسب ها: سیف ، کالاهای اساسی ، دلار ، عرضه کالاها

منبع: ناطقان

کلیدواژه: سیف کالاهای اساسی دلار عرضه کالاها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۶۱۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، «مهرداد بذرپاش» که روز چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت‌ماه) به‌عنوان رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات در نشست این کمیسیون در ابوظبی حاضر شده بود، پس از برگزاری نشست و دیدار و گفتگو با فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی ابوظبی با «شیخ منصور بن زاید آل نهیان» نائب رئیس دولت امارات دیدار کرد.

در این دیدار که در قصر «الوطن» ابوظبی برگزار شد، دو طرف در مورد روابط و همکاری‌ها به‌ویژه توسعه تجارت بین دو کشور گفتگو کردند.

شایان‌ذکر است که مهرداد بذرپاش در این سفر به گفتگو با مقامات و فعالان اقتصادی امارات پرداخت تا موضوع توسعه تجارت بین دو کشور با جدیت بیشتری دنبال شود.

وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات در این سفر و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با اقداماتی که در دستور کار قرار گرفته می‌توان پیش‌بینی کرد تجارت بین دو کشور به ۳۰ میلیارد دلار برسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • سطح تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی
  • رشد صادرات و ترانزیت آستارا؛ مرز مهم اقتصادی کشور