Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-04@09:04:20 GMT

640 هکتار اراضي ملي دامغان بيابانزدايي شد

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۶۲۹۶۱

640 هکتار اراضي ملي دامغان بيابانزدايي شد

خبرگزاري آريا - دامغان- ايرنا- رييس اداره منابع طبيعي و آبخيزداري دامغان گفت: 640 هکتار از اراضي ملي اين شهرستان با هدف مديريت کانون فرسايش بادي بيابان زدايي شده است.

احمدعلي بهاور روز يکشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: با اجراي تعميم ترسيب کربن و توانمند کردن جوامع روستايي اين مقدار اراضي ملي بيابانزدايي شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهارداشت: اين طرح در روستاهاي عبدالله آباد، صيدآباد، حسن آباد، خورزان، فرات، سل آباد و محمد آباد و 2 روستاي منطقه سرکوير طرح تعميم ترسيب کردن در نظر گرفته شد که سهم هر روستا 30 هکتار بوده است.
وي با اشاره به صرف 12 ميليارد و 400 ميليون ريال اعتبار براي اجراي اين طرح، تصريح کرد: تاکنون طرح بيابانزدايي در 15 روستاي دامغان اجرا شد که با اجراي طرح هاي تعميم ترسيب کربن در سال جاري اين تعداد روز به روز افزايش پيدا مي کند.
بهاور به اجراي طرح تثبيت شن در دامغان اشاره و اضافه کرد: با توجه به وجود تپه هاي شني در بيابان هاي اطراف شهرستان و به منظور جلوگيري از ورود شن هاي روان به داخل روستا و خط هاي ريل راه آهن، طرح تثبيت شن در روستاي حسن آباد و روستاهاي جنوبي دامغان اجرا شد.
وي تصريح کرد: در راستاي اجراي طرح تثبيت شن از سال 48 تاکنون، بيش از 100 هزار طاق در بيابان هاي دامغان و حدود 63 هزار هکتار جنگل دستي ايجاد شده است.
رييس اداره منابع طبيعي و آبخيزداري دامغان تصريح کرد: سال گذشته 600 هکتار جنگل و مرتع دامغان با پنج ميليارد و 800 ميليون ريال از محل اعتبارات اسناد خزانه ايجاد شد که 400 هکتار در شهر اميريه، 150 هکتار در منطقه قهاب صرصر و 50 هکتار در روستاي سلطانيه بود.
در زمان حاضر يک هزار و 145 بهره بردار با ظرفيت 144 هزار و 256 واحد دامي از مراتع شهرستان دامغان بهره برداري مي کنند.
عرصه منابع طبيعي استان سمنان 9 ميليون و 700 هزار هکتار وسعت دارد که شامل پنج ميليون و 200 هکتار بيابان، سه ميليون و 700 هزار هکتار مرتع و 352 هزار هکتار جنگل است.
9856/6026
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۶۲۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف و بازگشت ۱۳ هکتار از اراضی شهرداری نهاوند به بیت‌المال

ایسنا/همدان شهردار نهاوند از رفع تصرف ۱۳ هکتار از اراضی شهرداری و بازگشت به بیت‌المال این اراضی خبر داد.

مجید یوسفی‌نوید در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در دهه ۶۰ شهرداری نهاوند زمین ۱۵ هکتاری برای ایجاد شهرک مشاغل مزاحم را خریداری و هزینه آن را هم پرداخت کرد اما از همان سال‌ها تاکنون زمین بدون سند و در اختیار مالکان بوده است و به تصرف شهرداری نهاوند در نیامده بود.

وی ادامه داد: برخی افراد سودجو هم در این میان با اقدام به کشت و کار در این اراضی آن را به تصرف خود درآورده بودند و این زمین تقریبا حدود چهار دهه بلاتکلیف بوده است.

یوسفی‌نوید افزود: با اقدامات انجام شده، شهرداری نهاوند موفق به گرفتن سند این اراضی و رفع تصرف از آن با اخذ سند تک برگ ۱۳ هکتار این اراضی و بازگشت به بیت‌المال شد.

وی تأکید کرد: از دیگر موارد تملک اراضی، واقع در طرح بلوار دوچشمه توسط شهرداری نهاوند است که سبب اتصال بلوار شهید سلیمانی به بلوار دوچشمه شد و سبب باز شدن گره ترافیکی در پیک ترافیک در این منطقه شده است.

یوسفی‌نوید در ادامه به پرداخت بدهی ۱۱ ساله شهرداری نهاوند به اداره دخانیات اشاره کرد و گفت: میدان سردار شهید سلیمانی که در سال‌های گذشته تملک، تخریب و تبدیل به فضای سبز شده بود، به علت عدم پرداخت مبلغ ملک به حساب دخانیات که صاحب زمین بود، مشکلاتی را ایجاد کرده بود.

شهردار نهاوند یادآور شد: طی سال‌های گذشته عدم پرداخت این بدهی بارها باعث مسدود شدن حساب شهرداری، توقف عملیات عمرانی و ... شده بود که این بدهی همچنان باقی بوده که به‌تازگی مبلغ بدهی بعد از حدود ۱۱ سال تسویه شد.

به گفته وی، این اقدام در راستای رفع مشکلات قدیمی که مانع از توسعه شهر می‌شوند، توسط شهرداری و با پیگیری‌های زیاد انجام گرفت و هم‌اکنون این ملک متعلق به شهروندان و شهرداری نهاوند است.

یوسفی‌نوید با بیان اینکه نهضت آسفالت در خیابان‌های نهاوند همچنان ادامه دارد، اضافه کرد: لکه‌گیری، اصلاح، ترمیم و نوسازی آسفالت معابر، کوچه‌ها و خیابان‌ها برای بهبود سیمای شهر و تردد راحت شهروندان همچنان در دستور کار واحد فنی و عمران شهرداری نهاوند قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر با پایان یافتن روکش کامل آسفالت بلوار شهید قدوسی، لکه‌گیری و مرمت آسفالت در میدان تازه احداث سپاه، میدان هفت تیر(شهرک شهید حیدری)، بلوار استقلال و میدان نیروی انتظامی در حال اجرا است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی چهارباغ
  • رفع تصرف و بازگشت ۱۳ هکتار از اراضی شهرداری نهاوند به بیت‌المال
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌وبلوچستان
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان