Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- در جلسه هیات وزیران به ریاست حسن روحانی رئیس جمهوری، گزارش سازمان اداری و استخدامی کشور درخصوص بررسی جایگاه ایران در مقایسه با سایر کشور‌های جهان و گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت درخصوص شاخص‌ها و اهم اقدامات این وزارتخانه در دو ماهه اول سال جاری مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری،گزارش سازمان اداری و استخدامی کشور در خصوص بررسی جایگاه ایران در مقایسه با سایر کشور‌های جهان و منطقه براساس شاخص‌های بین المللی در محور‌های اجتماعی، زیرساخت، محیط زیست، اقتصادی، علم، فناوری و آموزش، بهداشت، دولت و اجتماعی نشان می‌دهد بر اساس آمار بدست آمده در سال ۲۰۱۷، درصد افراد ثبت نام شده در مقطع تحصیلات عالی در ایران بالاتر از متوسط منطقه و جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ایران به لحاظ کیفیت آموزش ابتدایی بالاتر از متوسط منطقه و به لحاظ حمایت دولت از تولیدات با فناوری پیشرفته، از متوسط جهان بالاتر است.

در حوزه بهداشت و در بخش واکسیناسیون سه گانه کودکان نیز شاخص ایران بالاتر از متوسط منطقه و جهان است.

شاخص ایران در حوزه اقتصادی در بخش‌های رشد واقعی ناخالص داخلی، اخذ مجوز کسب و کار و تراز حساب جاری از متوسط منطقه و جهان بالاتر است.

گزارش فوق همچنین بیانگر آن است که ایران در حوزه زیرساخت به لحاظ کیفیت عرضه برق و حمل و نقل بار هوایی از متوسط منطقه و جهان بالاتر بوده و در بخش راه آهن نیز دارای طولانی‌ترین خطوط راه آهن در منطقه است.

بالاتر بودن شاخص متوسط ایران در منطقه و جهان به لحاظ توسعه انسانی و نیز دارا بودن بالاترین متوسط منطقه‌ای و جهانی به لحاظ دسترسی شهری به منبع آب سالم از دیگر آمار‌های ارایه شده در گزارش سازمان اداری و استخدامی کشور است.

لازم به ذکر است آمار‌های مقایسه‌ای براساس گزارش منتشر شده در پایگاه‌های اطلاعاتی بانک جهانی، صندوق بین المللی پول، بنیاد میراث، مجتمع جهانی اقتصاد، سازمان جهانی مالکیت فکری، اداره مرجع جمعیت و برنامه توسعه سازمان ملل می‌باشد.

گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت از مهمترین اقدامات انجام شده در دو ماهه اول سال ۹۷

هیات وزیران در ادامه جلسه، به بررسی گزارشی از وزارت صنعت، معدن و تجارت درخصوص شاخص‌ها و اهم اقدامات این وزارتخانه در دو ماهه اول سال جاری پرداخت.

براساس این گزارش، تسهیلات پرداختی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری در دو ماهه نخست سال ۱۳۹۷ به بخش صنعت و معدن با افزایش ۱۳ درصدی نسبت به سال گذشته، به بیش از ۲۱ هزار میلیارد تومان رسیده است و در بخش بازرگانی نیز ۹.۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده با رشد ۴۹.۰ درصدی همراه است.

همچنین در دو ماهه اول سال جاری صادرات کالا‌های غیرنفتی به میزان ۱۸.۸ میلیون تن و با ارزش ۷.۷ میلیارد دلار برابر ۶.۴ میلیارد یورو بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل به لحاظ وزنی ۴.۸ درصد و به لحاظ ارزش دلاری ۲۱.۹ درصد و از لحاظ ارزش یورویی ۹.۲ درصد رشد داشته است.

در بخش معدن نیز تعداد ۱۵۳ فقره پروانه اکتشاف، ۶۱ فقره گواهی کشف و ۷۷ فقره پروانه بهره برداری صادر شده که نسبت به دوره قبل با ۸.۵ درصد رشد همراه بوده است.

درخواست دولت از مجلس برای اولویت رسیدگی به لایحه مدیریت حوادث غیرمترقبه کشور

دولت از مجلس شورای اسلامی خواست تا کار بررسی لایحه مدیریت حوادث غیرمترقبه کشور را با توجه به وقوع حوادث غیرمترقبه متعدد و ناگوار همانند وقوع زلزله در استان‌های کرمانشاه، کرمان و بوشهر، در اولویت قرار دهد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: روحانی وزارت صنعت شاخص ها سازمان اداری و استخدامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۶۴۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسات علنی هفته جاری مجلس شورای اسلامی روزهای یکشنبه، سه شنبه و چهارشنبه (۱۲،۱۱،۹) اردیبهشت ماه برگزار می شود و موارد زیر در دستور کار این هفته صحن علنی مجلس قرار می گیرد:

در این هفته قرار است گزارش کمیسیون تلفیق در مورد بخش دوم (جداول بودجه) بودجه ۱۴۰۳ کل کشور، گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد طرح مالیات بر سودا گری و سفته بازی و طرح یک فوریتی اصلاح برخی احکام مالیاتی جهت تسهیل فعالیت های اقتصادی کشور در سال جهش تولید با مشارکت مردم بررسی شود.

همچنین نمایندگان در هفته پیش رو ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون اجتماعی ‎در مورد لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار،گزارش کمیسیون انرژی در مورد لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند به داوری و گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح یک فوریتی استفساریه ماده ۴۸ قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۱) را بررسی می کنند.

گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح دوفوریتی استفساریه تبصره (۲) ماده واحده قانون اصلاح بند (و) ماده ۴۴ قانون برنامه ۵ ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران،گزارش کمیسیون فرهنگی در مورد لایحه موافقتنامه همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری پرتغال در حوزه های زبان، آموزش و فرهنگ و رسانه های جمعی و گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مورد طرح استفساریه جز (۱) بند (الف) ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده در دستور کار صحن علنی این هفته مجلس قرار می گیرد.

همچنین گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مورد طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان، لایحه یک فوریتی الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت(۳) وگزارش شور دوم کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه اصلاح ‎ماده ۸ قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه این هفته در صحن علنی مجلس شورای اسلامی بررسی می شود.

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد طرح اصلاح قانون نحوه اجرای محکومیت مالی ، لایحه اصلاح تبصره (۵) الحاقی به ماده واحده قانون سرباز قهرمان و واحده گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد لایحه یک فوریتی نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی از دیگر برنامه های هفته جاری صحن علنی مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

گزارش کمیسیون فرهنگی در مورد لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی، گزارش کمیسیون عمران در مورد طرح یک فوریتی الحاق (۷) تبصره به ماده (۷) اساسنامه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بابت تسهیل روند ساخت و ساز روستایی برای بومیان روستا و حمایت از دولت در جهت ساخت یک میلیون مسکن در سال و گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مورد لایحه پروتکل ارزیابی اثرات زیست محیطی ‎فرامرزی الحاقی به کنوانسیون چهارچوب حفاظت از محیط زیست دریایی دریای خزر در دستور کار هفتگی مجلس در هفته جاری قرار گرفت.

متن کار دستور جلسات صحن علنی مجلس را اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت
  • وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین