Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@19:04:34 GMT

پژو چراغ خاموش در ایران باقی بماند

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۶۴۳۹۵

پژو چراغ خاموش در ایران باقی بماند

پس از خروج آمریکا از توافقنامه برجام برخی از شرکت ها از جمله شرکت خودروسازی پژو اعلام کرد در نظر دارد از بازار ایران خارج و به ادامه همکاری با شرکت های ایرانی پایان دهد. با این حال امروز یک مسئول فرانسوی که خواست نامش فاش نشود گفت شرکت خودروسازی پژو تلاش می کند چراغ خاموش در ایران باقی بماند.

ایران آنلاین /در همین ارتباط، خبرگزاری فرانسه روز گذشته (شنبه) در گزارشی به تلاش‌های دو شرکت مهم خودروسازی این کشور، یعنی رنو و پژو برای باقی ماندن در بازار ایران، که یک بازار حیاتی برای این دو شرکت محسوب می‌شود، پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارلوس غصن مدیرعامل شرکت رنو چندی پیش تاکید کرده بود که این شرکت، با وجود برقراری مجدد تحریم‌های اقتصادی آمریکا، ایران را ترک نخواهد کرد، هر چند که میزان تولید خودروهای خود در ایران را کاهش خواهد داد.

رنو در سال گذشته میلادی، فقط یکصد و ۶۰ هزار خودرو خود را در ایران به فروش رساند، اما پژو توانست با فروش ۴۴۴ هزار و ۶۰۰ خودرو در ایران، بازار خودرو این کشور را تا حدود زیادی قرق کند. از این رو، منافع شرکت خودروساز پژو قابل مقایسه با منافع شرکت رنو در ایران نیست.

در این شرایط، برای پژو دشوار است که روابط تجاری خود با ایران را به طور کامل قطع کند. ضمن این که خاطره ترک بازار ایران از سوی پژو در سال‌های گذشته به علت تحریم‌ها، برای ایرانی‌ها هنوز زنده است.

پس از خروج آمریکا از برجام، کاخ ریاست جمهوری فرانسه (الیزه) با صدور بیانیه ای اعلام کرد که پاریس تمام تلاش خود را برای حفاظت از منافع شرکت های فرانسوی در ایران در برابر تهدیدهای واشنگتن به کار خواهد بست.

رئیس‌جمهوری آمریکا پیشتر با تکرار اتهام و توهین علیه ایران اعلام کرد که دولتش دیگر در برجام نخواهد ماند.

فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بلافاصله پس از اعلام تصمیم رئیس‌جمهوری آمریکا تأکید کرد که این اتحادیه به توافق هسته‌ای با ایران پایبند است/ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۶۴۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین‌المللی فرصت‌های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درباره گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

رضایی‌فر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر گفت: اکنون به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • پایان فصل بیست و یکم لبران جیمز؛ چه سرنوشتی در انتظار پادشاه است؟
  • حرکت اعتراضی دانشجویان درآمریکا بیداری جهان نسبت به مساله فلسطین و عمق تنفر عمومی نسبت به رژیم صهیونیستی است
  • نقش انتخابات آینده آمریکا بر قیمت مسکن چیست؟
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • آتش اعتراضات علیه اسرائیل دیگر خاموش‌شدنی نیست (فیلم)
  • اقدامات پلیس آمریکا نمی‌تواند صدای دانشجویان معترض را خاموش کند
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است