Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - دروازه‌بان سابق تيم ملي فوتسال گفت:ما در کميته فوتسال فردي داريم که تصميم‌گيرنده در همه زمينه‌ها است، چرا کسي نيست جلوي يکه‌تازي اين شخص را بگيرد؟
رضا ناصري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در رابطه با وضعيت اين روزهاي فوتسال گفت:‌ همانطور که همگان مي‌دانند در فوتسال کسي جرأت سرمايه‌گذاري ندارد اسپانسري نيست که باشگاه‌ها را حمايت کنند شما ببينيد چه بر سر تيم‌هاي پرطرفدار و حتي عنوان‌دار در کشور و آسيا آمده، نمونه اين موضوع تأسيسات دريايي است که به يکباره مدايران اين شرکت تصميم به انحلال اين باشگاه مي‌گيرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: بعد از انحلال اين باشگاه يکي نبود که اين موضوع را از مديران تاسيسات پيگيري کند و علت را جويا شوند مديران تاسياست مدعي نبود هزينه شدند اما برعکس ما اين تيم را با کمترين هزينه بسته بوديم و اصلا اين مبالغ فکر نکنمبراي شرکت به اين بزرگي مبلغي باشد. اين راه خوبي نيست که داريم ادامه مي‌دهيم. ناسلامتي ما مدعي سوم جهاني هستيم اما روند کنوني فوتسال ما روند نااميدکننده‌اي دارد و با اين حرکت فوتسال رو به قهقرا است.
دروازه‌بان سابق تيم ملي فوتسال گفت: اگر در يک نگاه کلي قرارداد بازيکنان فوتسال بررسي شود اين قراردادها آنقدر کم است که بايد بازيکنان فوتسال به فکر شغل ديگري براي ادامه زندگي‌شان باشند چون اين قراردادهاکفاف زندگي روزمره آنها را نمي‌دهد و بازيکني که تمرکز نداشته باشد ما چه توقعي از آنها داريم.
ناصري افزود: جالب است بعضي از مسئولين ما در کميته فوتسال مدعي ليگي پويا و شاداب هستند من مي‌گويم اين چه شادابي و پويايي است که بازيکنان ما يکي پس از ديگري در کشورهاي مختلف، آذربايجان، لبنان، قرقيزستان و... حضور پيدا مي‌کنند و يا تيمها استعفا مي‌دهند. به نظر من اين مرگ تدريجي فوتبال است نه شادابي و پويايي فوتسال. در حال حاضر اگر به تيم‌هاي ليگ برتري نگاهي داشته باشيم مي‌بينيم که از 14 تيم ليگ برتري شايد سه باشگاه توان مالي و مدعي قهرمان شدن در ليگ را دارند.
وي گفت:‌ نگاه مسئولان ما نگاه حرفه‌اي به فوتسال نيست تا نگاه‌مان را عوض نکنيم نمي‌توانيم پيشرفتي داشته باشيم و اگر حرفه‌اي فکر نکنيم کارمان از اين چيزي که در حال حاضر است بدتر مي‌شود شما ببينيد بعد از مسابقات آسيايي بازيکنان تأثيرگذار تيم ملي يکي پس از ديگري خداحافظي مي‌کنند و مسئولان کميته فوتسال و تيم ملي به جاي اينکه به دنبال علت اين خداحافظي‌ها باشند دائم مدعي هستند که تيم ملي مشکلي ندارد و همه چيز گل و بلبل است.
مربي سابق تأسيسات دريايي گفت: ما بايد تغييراتي در مديريت فوتسال داشته باشيم. کفاشيان کارش را خوب بلد است. چرا نبايد در هيأت رئيسه فوتسال يک نفر از پيشکسوتان فوتسال که در تيم ملي سال‌ها تجربه دارند حضور داشته باشند ما مي توانيم از تجربيات اين پيشکسوتان استفاده کنيم الان سال‌ها است که کميته فوتسال را يک عده خاص هدايت مي‌کنند من منکر زحمات اين عزيزان نيستم. آنها زحمت خود را مي‌کشند ولي اين زحمات کافي نيست بالاخره هر جايي به يک تغيير و تحولي نياز دارد. چه کميته فوتسال باشد چه فدراسيون فوتبال اگر اين تغيير و تحولات انجام نشود مطمئن باشيد فوتسال ما در آينده نزديک ضرر مي‌کند.
ناصري گفت: اگر اين صحبت‌ها را عنوان کردم منظورم خودم نيست.من نگران فوتسالم تا به امروز از چند تيم ليگ برتري پيشنهاد داشته ام اما به دليل پيشنهاد نامناسب مالي آنها و عدم امکانات باشگاهي اين تيمها جواب رد دادم .در حال حاضر من در علوم پزشکي و تيم کانون وکلا مشغولم و باز تکرار مي کنم اگر حرفي مي‌زنم واقعاً به عنوان کسي که خاک فوتسال را خورده دلم مي‌سوزد. ما در کميته فوتسال فردي داريم که تصميم‌گيرنده در همه زمينه‌ها است و تصميم‌گيرنده اصلي با وي است و فقط اين شخص است که حرف اول و آخر را در کميته فوتسال مي‌زند. من متأسفم چرا کسي نيست جلوي يکه‌تازي اين شخص را بگيرد. اميدوارم تا دير نشده کفاشيان فکري به حال وضعيت فوتسال کند.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۶۵۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شقاقی: تصمیمات سخت کنترل تورم مشاهده نمی‌شود؛ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟

نرخ تورم واقعی کشور چه عددی است؟ بانک مرکزی در تازه‌ترین گزارش بدون ذکر تورم سالانه، آماری از تورم نقطه به نقطه منتشر کرده است که نشان می‌دهد تورم نقطه به نقطه در میانه کانال ۳۰ درصد قرار گرفته است.

به گزارش خبرآنلاین، نرخ تورم نقطه‌به‌نقطه در پایان فروردین امسال به کمتر از ۳۵ درصد رسیده است. چندی پیش نیز مرکز آمار از کاهش تورم نقطه‌به‌نقطه به ۳۰.۹ درصد در پایان فروردین ماه خبر داده بود.

بانک مرکزی این آمار را در واکنش به گزارش یک رسانه منتشر کرد که از رکوردشکنی ۸۰ ساله تورم پرده برداشته بود. براساس این گزارش، ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم درست یک سال پیش در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ برای مهار تورم و رشد تولید دستوراتی داد که در ۱۰ بند به دستگاه‌های مختلف کشور تکلیف شد و حالا یک سال از این ۱۰ فرمان گذشته و انتشار لیست تورم توسط بانک مرکزی نشان می‌دهد نه‌تن‌ها در مهار تورم موفقیتی حاصل نشده، بلکه رکورد ۸۰ساله نرخ تورم توسط دولت سیزدهم شکسته شده و به بالای ۵۲ درصد رسیده است.

در این گزارش آمده است؛ آماری که به آن اشاره می‌شود، برگرفته از جدول اعلامی بانک مرکزی است. همان مرجعی که دولت سیزدهم در ابتدای کار برای آن‌که تورم دولت قبل را بالاتر نشان دهد، به آن استناد می‌کرد؛ بنابراین هرچند براساس نرخ‌های اعلامی مرکز آمار هنوز تا رکوردشکنی چند گام کوچک فاصله است، اما آمار بانک مرکزی این رکوردزنی را به تصویر می‌کشد. البته اعضای محترم دولت با اشاره به اینکه سال پایه درنظرگرفته‌شده در جدول بانک مرکزی ۱۳۹۵ است درحالی‌که سال پایه به ۱۴۰۰ تغییر پیدا کرده، تاکید می‌کنند که نرخ تورم کمتر از ۵۲ درصد است. اما اگر سال پایه را ۱۴۰۰ در نظر بگیریم بنا بر نظر کارشناسان نرخ تورم در محدوده ۵۰ درصد خواهد بود، بنابراین اصل موضوع تغییری نمی‌کند.

تورم فروردین ۱۴۰۲، ۶۳ درصد بوده است؟

در این میان، عبدالناصر همتی، رییس‌کل اسبق بانک مرکزی در یادداشتی در فضای مجازی در واکنش به آمار اعلامی تورم نقطه به نقطه فروردین، نوشت: از اطلاع‌رسانی بانک مرکزی ممنون. البته مناسب بود که تورم سالانه در پایان سال ۱۴۰۲ ‏و فروردین ۱۴۰۳ را هم اعلام می‌کردند. این اعلام، به معنای این است که تورم فروردین ۱۴۰۲، به میزان «۶۳ درصد» بوده است!

وی متذکر شد: این تورم اعلام نشده، نتیجه رکورد رشد ۴۳ درصدی چاپ پول در سال ۱۴۰۱ و دلیل عمده فشار به نرخ ارز در ۱۴۰۲ بود.

نرخ واقعی تورم چه عددی است؟

در همین رابطه وحید شقاقی، اقتصاددان در گفتگو با خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که نرخ واقعی تورم چه عددی است؟ گفت: درخصوص تحلیل آمار‌های تورم در اقتصاد ایران، دو نهاد بانک مرکزی و مرکز آمار گزارش رسمی منتشر می‌کنند و معمولا بین تورم اعلام شده این دو نهاد طی سال‌های اخیر بین ۲ تا ۱۱ درصد اختلاف وجود داشته است.

وی با ذکر مثالی افزود: در سال ۱۳۹۹ نرخ تورم اعلامی توسط مرکز آمار معادل ۳۶.۴ درصد و بانک مرکزی ۴۷.۱ درصد بوده که اختلاف نزدیک به ۱۱ درصد وجود دارد و برخی سال‌ها هم این اختلاف به کمتر از یک درصد رسیده. به‌عنوان نمونه در سال ۱۴۰۱ نرخ تورم مرکز آمار ۴۵.۸ درصد و بانک مرکزی ۴۶.۵ درصد بوده است.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: با گذشت ۴۵ روز از سال جدید، هنوز گزارش تورم بانک مرکزی برای سال ۱۴۰۲ منتشر نشده است، ولی گزارش مرکز آمار به روزتر است و منتشر شده و برای ۱۴۰۲ تورم ۴۰.۷ درصد اعلام شده است.

شقاقی متذکر شد: با تجربه سنوات اخیر به احتمال بالا آمار تورم بانک مرکزی بیشتر از مرکز آمار خواهد بود و باید منتظر ماند و دید رکورد سال ۱۳۷۴ شکسته خواهد شد یا خیر.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۷۴ تورم اعلام شده بانک مرکزی معادل ۴۹.۴ درصد بوده که بیشترین رقم طی ۵۰ سال اخیر بوده است.

به این ۶ نکته توجه کنید

وی در ادامه با بیان این‌که فارغ از بحث شکسته شدن یا نشدن رکورد نرخ تورم در سال ۱۴۰۲، چند نکته حائز اهمیت است، گفت: هیچ دوره‌ای در اقتصاد ایران ۷ سال پی در پی تورم بالا (بیش از دو برابر میانگین بلندمدت) وجود نداشته و این پدیده بسیار نگران‌کننده است.

این اقتصاددان افزود: ریشه‌های اصلی تورم در اقتصاد ایران در حال تشدید هستند، بالاخص ناترازی‌های اقتصاد کلان درحال افزایش هستند که خود عامل بالقوه تشدید تورم برای سال‌های بعد هستند.

شقاقی تصریح کرد: چشم‌انداز روشن از کاهش تورم برای سال‌های ۱۴۰۳ و بعد فعلا مشاهده نمی‌شود و تصمیمات سخت کنترل تورم مشاهده نمی‌شود.

وی با بیان این‌که سیاست‌های پولی بانک مرکزی در برابر ناترازی‌های اقتصاد کلان پاسخگو نیست، عنوان کرد: همچنان گسست بین بخش پولی از بخش واقعی، برقرار و تشدید شده است.

این اقتصاددان تاکید کرد: بخش واقعی اقتصاد ایران کار نمی‌کند و همین مساله در تشدید گسست بخش پولی و واقعی اثرگذار است.

دیگر خبرها

  • کمیته انضباطی جریمه ۲ میلیاردی عبدالله ویسی را گردن نمی‌گیرد!+ عکس
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • تساوی 1-1 بارسلونا مقابل چلسی در شب اعتراض شدید بازیکنان چلسی به تصمیمات داوری (6 می 2009)
  • شقاقی: تصمیمات سخت کنترل تورم مشاهده نمی‌شود؛ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • صدور قرار دستور موقت برای مربی تیم فوتسال
  • مشکل تامین برق روستای سیل زده«تختان» دهلران حل شد
  • باشگاه سپاهان: کمیته انضباطی سرعت عمل را در موارد دیگر به کار گیرد
  • کمیته انضباطی سرعت عمل را در موارد دیگر به کار گیرد
  • آنژ پوستکوعلو: باید برخی از بازیکنان تاتنهام را بفروشیم
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی / والدین تصمیمات احساسی و هیجانی نگیرند