Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: احیای دریاچه‌ ارومیه نیازمند فرهنگ سازی افکار عمومی بوده که کردستان در بین استان های همجوار این دریاچه در برنامه های احیا پیشرو است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان حسین فیروزی عصر یکشنبه در جلسه ستاد نجات بخشی و احیای دریاچه ارومیه اظهار داشت: کردستان یکی از استان های حوزه آبریز این دریاچه است و در برنامه های احیای آن بیشتر از استان های مجاور دریاچه کار عملیاتی انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: دریاچه ارومیه به عنوان یک اکو سیستم برای همه ما مهم است بنابراین برای احیای آن و پایداری محیط زیست از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.
معاون استاندار کردستان تاکید کرد: کردستانی ها بیش از همه به این مهم می اندیشند و اعتماد دارند و قدمی برای احیای دریاچه ارومیه برداشته و سهم و وظیفه خود را ادا می کنند.
فیروزی یادآور شد: دانشگاه کردستان دارای ظرفیت های علمی فراوانی برای کمک به اجرای طرح های حمایتی از محیط زیست و اقلیمی است که باید از این ظرفیت ها به بهترین شیوه ممکن استفاده شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان اضافه کرد: در این رابطه ستاد احیای دریاچه ارومیه می تواند در راستای تسریع در روند احیای دریاچه از این پتانسیل علمی و توان بالای متخصصان دانشگاهی کردستان به نحو شایسته استفاده کند.
فیروزی گفت: مصرف کردستان از سهم ورودی آب به دریاچه ارومیه بسیار پایین تر از میانگین مصرف آب ورودی دیگر استان های همجوار به دریاچه است ولی ضروری است تا در تخصیص سهم استان ها برای تامین آب مورد نیاز دریاچه به نیازهای واقعی کردستان نیز توجه کرد.
وی افزود: برای احیای دریاچه ارومیه فرهنگ سازی لازم است و این کار با اقناع افکار عمومی تحقق می یابد که این مهم نیز با ارائه اطلاعات صحیح و منصفانه عمل کردن و بر اساس اصول علمی منطبق با اصول علمی است.
معاون استاندار کردستان اظهار داشت: مشارکت مردم در زمینه احیای دریاچه ارومیه بسیار مهم است و در واقع تحقق این امر به غیر از مشارکت جمعی ایجاد نخواهد شد.
وی یادآور شد: کردستان دارای محرومیت های فراوانی در عرصه های مختلف است و در آمدهای مردم استان در مقایسه با میانگین کشوری از نصف هم کمتر است.
به گزارش ایرنا، دریاچه ارومیه دریاچه داخلی ایران و دومین دریاچه بزرگ آب شور دنیا محسوب می شود که در شمال غربی کشور میان استان های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی قرار گرفته ‌است.
مساحت این دریاچه در تابستان 2015 میلادی حدود 6هزار کیلومتر مربع بود و در ردیف بیست و پنجمین دریاچه بزرگ دنیا از نظر مساحت قرار داشت؛ خشک شدن این دریاچه از اواسط دهه 1380 آغاز شد.
دولت یازدهم کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه را با مدیریت معاون اول رئیس جمهوری تشکیل داد.
3020/9102

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي درياچه اروميه برنامه احيا محيط زيست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۶۶۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهاسازی ۷۷ میلیون مترمکعب حقابه تالاب‌های اقماری دریاچه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  دکتر سعید شهند   ، در جریان تور رسانه ای  روایت خدمت و در بازدید از تالاب سولدوز شهرستان نقده در جمع خبرنگاران افزود: طی سال آبی جاری و تا کنون ۷۷ میلیون مترمکعب حقابه ۱۱ تالاب اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه تامین و رهاسازی شده است که این میزان ۱۳ میلیون مترمکعب بیشتر از حقابه مصوب این تالابها بوده است.

وی با بیان اینکه پس از ۲۰ سال تالابهای طالقان ، قوپی بابا علی و گرده قیط و ممیند آبگیری شده و شاهد جریان یافتن حیات و بازگشت پرندگان به این تالاب ها هستیم،گفت: امسال نیز همانند سال گذشته وضعیت محیط زیستی تالابهای اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه مطلوب است و با شرایط موجود این تالابها در زمره زنده ترین اکوسیستم های طبیعی کشور شاهد تنوع زیستی و گونه‌ای در این تالابها هستیم. 

شهند اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی انجام شده و بر اساس مصوبه کارگروه مدیریت زیست بومی تالاب‌های استان ، تابستان امسال نیز حقابه محیط زیستی ۳ تالاب شورگل حسنلو ، سولدوز و کانی برازان تامین و رهاسازی خواهد شد.
گفتنی است تور رسانه ای روایت خدمت به منظور انعکاس خبری وضعیت تالاب‌های اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه و بیان اقدامات انجام یافته در جهت احیای این تالابها در شهرستان نقده برگزار گردید.

 

 

دیگر خبرها

  • تصاویر| تفریح در بخش پرآب دریاچه ارومیه
  • تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر عبور کرد
  • آب‌گیری دریاچه ارومیه در ایام گرم و کم بارش ادامه پیدا کند
  • تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر بالاتر رفت
  • فیلم| حال خوش مردم در جوار دریاچه ارومیه
  • آخرین وضعیت دریاچه ارومیه
  • دمیده شدن دوباره امید در کالبد دریاچه ارومیه/ حال خوش این روزهای نگین فیروزه‌ای آذربایجان
  • حال خوش این روزهای نگین فیروزه‌ای آذربایجان
  • آب چه رودخانه‌هایی از کردستان به دریاچه ارومیه سرازیر می‌شود؟
  • رهاسازی ۷۷ میلیون مترمکعب حقابه تالاب‌های اقماری دریاچه ارومیه