Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیانیه سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور درباره تلاش برای الزام مشتریان پرداخت‌یارها به دریافت جواز کسب از اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی منتشر شد. ۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۸ اقتصادی فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل نظرات

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات باشگاه خبرنگاران پویا؛ با توجه به اعلام «تلاش برای الزام مشتریان پرداخت‌یارها به دریافت جواز کسب از اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی»، سازمان نصر کشور اقدام به انتشار بیانیه‌ای به شرح زیر کرد:

«این سازمان بر خود واجب می‌داند برای احقاق حقوق اعضای خود، ایجاد امکان رشد کسب‌وکارهای کوچک و جلوگیری از أتخاذ تصمیمات کلان غیر کارشناسی، مخالفت خود را با این موضوع با شرح و دلایل ذیل اعلام دارد:

الف) یکی از راهکارهای توسعه اقتصادی و رفع معضل بیکاری در کشورها، توسعه پلتفرم‌های کسب‌وکاری توسط بخش خصوصی است تا شرایطی را فراهم کنند که ارائه‌دهندگان خدمات و محصولات (به ویژه کسب‌وکارهای خُرد و خانگی) بتوانند مستقیما به مشتریان خود متصل شده،‌ با آنها تعامل کرده و نسبت به خلق و تبادل ارزش اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نمونه‌هایی از این پلتفرم‌ها در حوزه‌هایی نظیر حمل‌ونقل، غذا، عرضه کالای دست دوم، تسهیل خدمات مالی، برون‌سپاری فعالیت‌ها، خدمات منزل و ... در کشور ما نیز در حال تثبیت یا توسعه ارائه خدمات بوده و خدمات و خروجی‌های آنها بر کسی پوشیده نیست.

وظیفه حاکمیت و دولت، حمایت از توسعه کسب‌وکارهای پلتفرمی با تعریف چارچوب‌ها و الزامات برای نحوه فعالیت این پلتفرم‌هاست ولی الزام ارائه‌دهندگان خدمات این پلتفرم‌ها یا به عبارتی مشتریان آنها به دریافت مجوز، با اصول توسعه پلتفرم‌های کسب‌وکار و همچنین استراتژی‌های کلان حاکمیتی درباره مجوززدایی و تسهیل فضای کسب‌وکار در تناقض جدی است.

راهکار جایگزین برای رفع برخی از دغدغه‌های طرح شده، کمک به پلتفرم‌ها در اعتبارسنجی ارائه‌دهندگان خدمات خود، مطابق با چارچوب‌های تدوین شده است (به عنوان مثال، از طریق ارائه APIهای مناسب توسط نهادهای مرتبط به صاحبان پلتفرم‌ها، برای استعلام خودکار در پس‌زمینه و بدون نیاز به انجام اقدام توسط متقاضی). برای سایر دغدغه‌ها نیز، در صورت طرح دقیق آنها، امکان ارائه راهکار تخصصی وجود دارد.

ب) نوع کسب‌وکارهای ارائه دهنده خدمت در پلتفرم‌هایی نظیر پذیرنده‌های فین‌تک‌ها، اصولا از جنس کسب‌وکارهای خُرد و خانگی است؛ با فرض قابل چشم‌پوشی نبودن حجم ناچیز تبادلات مالی بسیاری از این ارائه‌دهندگان خدمات، عموم آنها جزو کسب‌وکارهای خانگی محسوب شده و مطابق «قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، مصوب 22/02/1389 مجلس شورای اسلامی»، مرجع صدور مجوز برای آنها، وزارت کار و امور اجتماعی است نه اتاق اصناف و اتحادیه فوق‌الذکر.

بدیهی است هم‌زمان با الزام این کسب‌وکارها به دریافت مجوزهای ذکر شده در این قانون، سایر مواد آن نیز می‌بایست برای اجرا مد نظر قرار گیرد؛ از جمله این موارد می‌توان به الزام شهرداری به ایجاد بازارهای عرضه محلی برای این کسب‌وکارها، ارائه معافیت از عوارض اداری و تجاری، ارائه وام‌های قرض‌الحسنه، و همچنین ارائه خدمات آموزشی، تجاری‌سازی و پشتیبانی و ... اشاره کرد.

ج) جدای از مجاز قانونی نبودن ورود اتحادیه فوق به موضوع کسب‌وکارهای خانگی مطابق با توضیحات ارائه شده، با نگاهی به مدارک لازم برای دریافت مجوز، از لحاظ عملیاتی نیز این ورود غیر قابل اجراست؛ به عنوان نمونه‌ای از این مدارک می‌توان به گواهی اداره امور مالیاتی ذیربط مبنی بر پرداخت یا ترتیب پرداخت بدهی مالیات قطعی شده، گواهی گذراندن دوره‌های آموزشی احکام تجارت و کسب‌وکار، ارائه تصویر کارت پایان خدمت نظام وظیفه یا معافیت دائم یا پزشکی برای آقایان، پروانه تخصصی و فنی یا دیپلم فنی یا مدارک تحصیلی دانشگاهی مرتبط، مصوبه هیئت مدیره برای صدور پروانه کسب به نام مدیر عامل یا یکی از صاحبان امضاء مطابق اساسنامه و آخرین آگهی روزنامه رسمی ثبت شرکت اشاره کرد.

دلیل اجرایی نبودن موضوع با توجه به مدارک فوق این است که تقریبا تمامی کسب‌وکارهای خانگی فاقد شخصیت حقوقی ثبت شده هستند و این موضوع در قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی هم به عنوان یک اصل پایه مورد توجه قرار گرفته است یا اینکه فرآیند صدور مجوز توسط این اتحادیه با گرفتن نماد اعتماد الکترونیکی آغاز می‌شود.

فارغ از اینکه الزام ارائه مجوز فعالیت تجاری در فضای مجازی به داشتن ای‌نماد جایگاه قانونی ندارد؛ فرآیند زمانبر دریافت ای‌نماد منوط به داشتن وب‌سایت است در حالیکه ارائه‌دهندگان خدمات پلتفرم‌های مالی الزاما دارای وب‌سایت نیستند.

علی‌رغم ذکر این نکته که فرآیند صدور مجوز می‌تواند تسهیل شده و تعدادی از مدارک فوق می‌تواند از این فرآیند حذف شود، این کار به لحاظ مغایرت با قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی امکان‌پذیر نیست؛ چرا که اکثر از این مدارک صراحتا در قانون‌هایی نظیر قانون نظام صنفی کشور یا قانون مالیات‌های مستقیم ذکر شده‌ و به اتحادیه‌ها تکلیف شده‌اند.

با توجه به موارد فوق، ضمن تأکید مجدد بر مخالفت با موضوع گزارش شده، درخواست سازمان نظام صنفی رایانه‌ای این است که به جای ایجاد روال‌های مخالف با قوانین رسمی و استراتژی‌های کلان کشور و همچنین منویات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید داخلی و رفع موانع اقتصادی، شایسته است در شرایط فعلی اقتصادی کشور تمامی نهادهای مرتبط حاکمیتی، دولتی و صنفی نسبت به گره‌گشایی از معضلات پلتفرم‌های کسب‌وکاری، نظیر تسریع در تنظیم‌گری فعالیت آنها، ارائه دسترسی‌های لازم برای احراز هویت و صلاحیت خودکار متقاضیان ارائه خدمات در پلتفرم‌ها، رفع ابهام یا خلاء از قوانین‌ به ویژه در حوزه تفکیک جرم کاربر از پلتفرم، بروزرسانی قوانین حفظ حریم خصوصی، امنیت داده‌ها و مالکیت فکری، بروزرسانی قوانین بیمه و مالیات مطابق با مدل‌های کسب‌وکاری نوین و .... تمرکز کرده و از دوباره کاری و الزام آنها به اخذ مجوزهای مکرر از نهادهای صنفی خودداری شود.

این سازمان با تأکید چند باره بر لزوم سپردن ساماندهی حوزه‌های کسب‌وکاری به نهادهای تخصصی آن حوزه‌ها، آمادگی کامل خود را برای همکاری در راستای اجرای موارد پیشنهادی با تمامی نهادهای مرتبط اعلام می‌دارد.»

انتهای پیام/

R1012122/P1012122/S7,86/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۶۸۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش درآمد طراحی سایت با نمایندگی هاست وردپرس ایران

سیستم مدیریت محتوای وردپرس را باید مهم‌ترین ابزار طراحی سایت دانست که طی حدود دو دهه از عرضه آن، توانسته است تا به امروز بیش از ۴۰ درصد از سهم طراحی سایت جهان را به نام خود کند. به‌بیانی بهتر باید گفت ۴۰ درصد سایت‌های طراحی‌شده در جهان با وردپرس کار می‌کنند. در این مطلب ضمن معرفی کامل‌تر این CMS جامع، با نمایندگی هاست وردپرس لاراتاندر و دلایل استفاده از نمایندگی فروش هاست وردپرس آن برای کسب درآمد بیشتر از طراحی سایت صحبت خواهیم کرد.

وردپرس چیست؟ با جامع‌ترین سیستم مدیریت محتوای جهان آشنا شوید

در گذشته یعنی حداقل تا دو دهه پیش، هنگامی که صحبت از طراحی سایت به میان می‌آمد، با کوهی از مشکلات روبه‌رو بودیم. طراحی سایت اصلا کار راحتی نبود و صرفا برای داشتن یک وبلاگ ساده هم باید مبالغ زیادی خرج می‌کردیم و هم باید مدت زمان زیادی برای تکمیل‌شدن آن منتظر می‌ماندیم؛ اما ظهور وردپرس (WordPress) باعث انقلابی در طراحی سایت شد. به‌طوری که در گذر زمان همه کارها راحت‌تر شد و با استفاده از این پلتفرم می‌توانستیم در زمان بسیار کوتاه تری صاحب یک وب‌سایت شویم. نمایندگی هاست وردپرس نیز خیلی زود همه‌گیر شد؛ چراکه وردپرس نیازهای خاص خود را داشت و استفاده از یک سرور یا هاست مناسب، امری ضروری بود.

اکنون نه‌تنها طراحی سایت با وردپرس می‌تواند درآمد زیادی برای شما به همراه داشته باشد، بلکه می‌توانید به کسب درآمد از هاستینگ نیز بپردازید. ازآن‌جایی‌که عموم مشتریان شما، به یک هاست نیز احتیاج خواهند داشت، بهترین گزینه ممکن استفاده از سرویس نمایندگی هاستینگ لاراتاندر است. در ادامه به برخی از مهم‌ترین مزایای این سرویس خواهیم پرداخت.

افزایش درآمد طراحی سایت با نمایندگی فروش هاست وردپرس

به‌عنوان یک طراح سایت، احتمالا بارها پیش آمده که مشتریان شما به یک هاست یا سرور نیز احتیاج داشته‌اند. دریافت نمایندگی هاست وردپرس به شما کمک می‌کند تا علاوه‌بر طراحی سایت، از نمایندگی هاستینگ نیز کسب درآمد کنید. این سرویس ویژه توسط لاراتاندر ارائه شده و در ادامه برخی از مهم‌ترین ویژگی‌های آن را بررسی خواهیم کرد.

قیمت بسیار عالی نسبت‌به سایر رقبا

بسیاری از ارائه‌دهندگان سرویس هاست وردپرس و نمایندگی آن، قیمت‌های بسیار سنگینی را به مشتریان ارائه می‌کنند. این موضوع موجب بی‌میلی نسبی بسیاری از وب‌مسترها برای دریافت نمایندگی هاست و سرور شده است؛ به‌طوری که حتی برخی از آن‌ها قید کسب درآمد از فروش هاست را زده‌اند. در لاراتاندر سرویس های نمایندگی هاست وردپرس در دو نسخه اقتصادی و حرفه ای بصورت جداگانه قابل ارائه هستند به گونه ای که اگر سایت های پرمصرفی ندارید هزینه نمایندگی شما طبق جدول محصولات اقتصادی و بسیار کمتر از حالت حرفه ای خواهد بود.

دیگر ویژگی مهم لاراتاندر و سرویس نمایندگی هاست وردپرس آن نسبت‌به سایر رقبا، ارائه امکانات کامل هاست وردپرس با قیمت مناسب به خریداران نمایندگی است تا آن‌ها بتوانند با کمک این سرویس، حاشیه سود بیشتری را در ارائه آن به مشتریان کسب کنند. توجه داشته باشید این امکانات شامل تمام امکانات هاست های وردپرسی است نه فقط یک هاست لینوکس ساده با منابع بیشتر! این موضوع موجب افزایش درآمد طراحی سایت شما نیز خواهد شد و تنها کاری که نیاز به انجام آن دارید، معرفی و تشویق مشتریان خود به دریافت هاست از خودتان است.

امکانات و ویژگی‌های اختصاصی و کمتر دیده‌شده

در سرویس‌های ارائه‌شده، ویژگی‌ها و قابلیت‌های بسیار مفید و کاربردی مخصوص وردپرس در نظر گرفته شده است که اغلب در هیچ یک از سرویس‌های دیگر قابل مشاهده نیستند. به‌عنوان مثال در سرویس نمایندگی هاست وردپرس، علاوه‌بر دو پلن اقتصادی و حرفه‌ای، مواردی مثل آبجکت کش بر بستر سوکت در پلن حرفه‌ای بدون نیاز به ارسال تیکت و تنظیم خاص از سمت هاستینگ توسط خودتان قابل انجام است و در پلن اقتصادی نیز سرویس آبجکت کش بر بستر TCP ارائه شده است.

موارد دیگری نیز مثل وردپرس منیجر، گواهی امنیتی SSL اتوماتیک، تهیه نسخه پشتیبان به صورت ریموت (خارج از سرور میزبان)، امنیت بسیار عالی به‌کمک به‌روزترین فایروال‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری و برخورداری از سرویس‌های جامع و کاربردی مثل نظارت در لحظه اجرا هر پردازش توسط هوش مصنوعی را می‌توان ویژگی‌های خاص این سرویس‌ها دانست.

وایت لیبل‌ بودن و عدم ذکر نام لاراتاندر به‌عنوان ارائه‌دهنده

یک ویژگی کاربردی در سرویس‌های نمایندگی ارائه‌شده، مسئله وایت لیبل یا خالی‌بودن اطلاعات مالکیت سرویس توسط هاستینگ است. در چنین حالتی، طراح سایت به‌عنوان ارائه دهنده سرویس هاست وردپرس به مشتریان خود ظاهر می شود و مشتری نهایی آنها هیچ رد و نشانی از لاراتاندر به‌عنوان ارائه‌دهنده این سرویس پیدا نمی‌کنند. در اکثر سرویس های نمایندگی مشابه که وایت لیبل نیستند، مشتریان شما تنها با یک استعلام ساده از iplocations می توانند اطلاعات هاستینگ ارائه دهنده اصلی را مشاهده کنند.

به بیانی بهتر، باید گفت که سرویس‌های لاراتاندر هیچ‌گونه اطلاعاتی از خود روی ip سرویس نمایندگی هاست، ثبت نخواهند کرد و خریدار آن، ارائه دهنده اصلی محسوب می‌شود. بدین ترتیب درآمد از فروش هاست و افزایش درآمد آنلاین شکل جدیدتری به خود خواهد گرفت.

بهره‌مندی از تیم پشتیبانی مخصوص وردپرس

یکی از ویژگی‌های مهم نمایندگی هاستینگ لاراتاندر را باید پشتیبانی بی‌نظیر آن دانست. قطعا کسب درآمد از هاستینگ بدون یک پشتیبانی حرفه‌ای و تخصصی امکان‌پذیر نیست؛ به‌همین‌دلیل، لاراتاندر تمام تلاش خود را برای ارائه یک تیم پشتیبانی حرفه‌ای روی سرویس نمایندگی هاست وردپرس به‌کار گرفته است. تیم پشتیبانی مخصوص سیستم مدیریت محتوای وردپرس در تمام ساعات روز در کنار شما هستند تا در صورت بروز کوچک‌ترین مشکل، سریعا آن را برطرف سازند.

استفاده از مدرن‌ترین و جدیدترین سخت‌افزار دنیا

لاراتاندر در ارائه سرویس های خود، به معیارها و فاکتورهای بسیار زیادی برای کسب رضایت طراحان سایت و مشتریان آن‌ها اندیشیده است. به‌عنوان مثال، برای ارائه مدرن‌ترین سرویس میزبانی وب ایرانی، لاراتاندر از نسخه پلاس سرورهای نسل 10 شرکت HP استفاده می کند که باعث شده تا تفاوت چشمگیری را در سرعت پردازش داده‌ها روی سرویس نمایندگی هاست وردپرس شاهد باشیم. استفاده از رم‌هایی با فرکانس بالاتر، نسل جدیدتر پردازنده، تجهیز به کارت شبکه فوق‌العاده سریع و برخورداری از سرعت انتقال داده تا دو برابر نسل ۱۰ (PCIe4)، همگی از ویژگی‌های خاص سخت‌افزاری این سرویس است.

قابلیت ارتقا هاست به پلن‌های بالاتر

کلیه سرویس ها امکان ارتقا اتوماتیک دارند اما پس از مدتی اگر در بالاترین پکیج از نمایندگی، همچنان متوجه شدید که احتیاج به فضای بیشتری دارید، نیاز نیست متحمل هزینه‌های خرید سرور و انتقال سرویستان شوید؛ کافیست با یک تیکت درخواست ارتقا نمایندگی خود را ارائه کنید تا در سریع‌ترین زمان ممکن و با کمترین هزینه، شاهد ارتقا سرویس خود باشید. در سرویس نمایندگی هاست وردپرس، بی‌شک این موضوع می‌تواند باعث کسب درآمد بیشتر از طراحی سایت شما شود؛ زیرا بسیاری از مشتریان شما در گذر زمان، به حجم و منابع بالاتری نیاز پیدا می‌کنند.

چرا باید لاراتاندر را برای سرویس نمایندگی هاستینگ انتخاب کنیم؟

مجموعه میزبانی وب لاراتاندر با در پیش گرفتن یک رویه کاملا رقابتی و توجه ویژه به نیازهای طراحان سایت و مشتریان آن‌ها، امکانات و قابلیت‌های کاربردی و مهمی را که وجود آن‌ها ضروری است، روی سرویس‌های خود ارائه کرده است. لاراتاندر برای کمک به شما در جهت افزایش درآمد آنلاین خود، سرویس‌های خود را با قیمتی بسیار مناسب و کاملا رقابتی عرضه کرده است. همچنین برخورداری از امکانات زیرساختی بروز به همراه وردپرس منیجر حرفه ای، در کیفیت و سرعت ارائه خدمات شما به مشتریانتان تاثیر بسیار زیادی دارد.

سخن نهایی

وردپرس به‌عنوان جامع‌ترین سیستم مدیرت محتوا که نقشی بسیار اساسی در طراحی وب‌سایت‌ها دارد، همواره به بستری مناسب جهت اجرا بدون نقص خود نیاز داشته است؛ به‌همین دلیل سرویس نمایندگی هاست وردپرس توانسته است جایگاه خود را به‌عنوان یک ابزار مکمل این پلتفرم در بین کاربران پیدا کند.

لاراتاندر با ارائه سرویس‌های حرفه ای و بروز، به شما کمک خواهد کرد تا با دریافت نمایندگی فروش هاست وردپرس، به کسب درآمد بیشتر از طراحی سایت بپردازید. کسب درآمد از هاستینگ، روشی است که با ارائه هاست به مشتریان خود می‌توانید درآمد بالاتری از تخصص طراحی سایت خود به‌دست آورید.

دیگر خبرها

  • کسب درآمد از ارز دیجیتال بدون سرمایه
  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان
  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان برای اولین بار در کشور
  • افزایش درآمد طراحی سایت با نمایندگی هاست وردپرس ایران
  • واریز مستمری ۲۹ هزار خانوار کمیته امداد البرز
  • درخواست مجوز برای این صنف بیشترین تقاضا را دارد | ۲۵ اردیبهشت ؛ پایان مجوزهای کاغذی
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • راهنمای طراحی و چاپ حرفه ای کاتالوگ در چاپخانه تهران