Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست گروه موسیقی «نیوش» از پیگیری قضایی استفاده بدون اجازه چند برنامه تلویزیونی از آثار این گروه خبر داد.

ایران آنلاین /سروش قهرمانلو سرپرست گروه موسیقی «نیوش» با انتقاد از تلویزیون توضیح داد: از چندی پیش تعدادی از برنامه های تلویزیونی از جمله «کودک شو» شبکه نسیم و «ماه مهربانی» شبکه دوم سیما اقدام به انتشار بدون اجازه ۲ قطعه از آثار گروه ما کرده که طی روزهای آینده از طریق نماینده حقوقی گروه ماجرا را از طریق مراجع قضایی پیگیری می کنیم و امیدوارم با توجه به دقت و توجه دادسرای فرهنگ و رسانه مشکل ما نیز حل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از وقتی که یکی از همکاران نوازنده در ایران نام گروه «نیوش» را به عنوان نام آلبوم خود انتخاب کرد تا روزی که گروه انگلیسی «کایزرچیفز» تِم قطعه «سقف می ریزد» را در یکی از آثارشان استفاده کردند ما در معرض این بی مهری ها قرار گرفته ایم. آن گروه خارجی ما را تهدید کرد که چون یک کمپانی معتبر جهانی پشتیبان آنهاست، این فکر به سرمان نزند که بخواهیم شکایت کنیم ولی گروه محترم ساخت موسیقی برنامه «کودک شو» شبکه نسیم چرا باید این کار را با بکند و از تم آهنگ «سقف می ریزد» بدون اجازه استفاده کند. فکر نمی کنم این تشابه به صورت تصادفی و اتفاقی رخ داده باشد.

این نوازنده و آهنگساز بیان کرد: متاسفانه استفاده بدون اجازه آثار گروه «نیوش» فقط به این برنامه محدود نشده و در ماه مبارک رمضان نیز برنامه «ماه مهربانی» شبکه دوم سیما بخشی از قطعه «صدای قلب» را بدون اجازه بریده و در موسیقی برنامه خود به کار گرفتند. این واقعا انصاف نیست که دوستان برنامه ساز بدون هیچ گونه اجازه ای از آثار گروه ها و خوانندگان فعال موسیقی برای برنامه های خود استفاده می کنند.

قهرمانلو در پایان با اشاره به فعالیت های جدید گروهش گفت: از زمستان سال گذشته کارهای مربوط به ضبط و تولید آلبوم جدید گروه را آغاز کردیم و هم اکنون نیز در مرحله دریافت مجوز هستیم. آلبوم جدید پس از انجام کارهای نهایی و دریافت مجوز زمستان امسال روانه بازار موسیقی می شود و تصمیم داریم دور تازه کنسرت ها را نیز برگزار کنیم و امیدوارم با توجه به حال و هوای متفاوتی که برای آلبوم جدید در عین حفظ چارچوب اصلی موسیقی گروه در نظر گرفته ایم، مخاطبان با کار جدید مجموعه «نیوش» ارتباط خوبی بگیرند./مهر 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۶۸۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات سازهای لاکچری آزاد می‌شود؟

واردات سازهای موسیقی که از سال ۱۴۰۰ ممنوع شده، باز هم در حال بررسی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سازهای موسیقی از سال 1397 در بین کالاهای دسته چهارم قرار گرفتند و از سال 1400 و به علت ارزبر بودن، واردات‌شان ممنوع شد.

واردات یازده کانتینر ساز در سال 1400 و البته توقیف آنها در گمرک هنوز از یادها نرفته است. در آن سال، واردکنندگان ساز که منافع بسیاری در این کار داشتند، بسیار تلاش کردند تا واردات ساز را یا حداقل آزادسازیِ یازده کانتینر سازِ توقیف شده در گمرک را عملی کنند؛ و البته در نهایت نتوانستند.

این درحالی است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دو سال گذشته نامه‌نگاری‌های زیادی با وزارت صمت داشته تا دیدگاه‌ها و مواضع خود را درباره واردات ساز بیان کند و نباید فراموش کنیم که  وزارت فرهنگ درباره واردات یا عدم واردات ساز، تصمیم‌گیرنده نیست و فقط می‌تواند نظر خود را به وزارت صمت اعلام کند.

مدیرکل دفتر موسیقی: در کنسرت قربانی ما پای قانون ایستادیم

در همین حال، بررسی‌ها نشان می‌دهد که وزارت فرهنگ موضع سختگیرانه‌ای نسبت به واردات ساز ندارد.

حالا خبر رسیده که تصمیم گیری درباره واردات یا عدم واردات ساز باز هم در حال بررسی است.

واردات ساز به طور کامل مربوط به سازهای غربی است. این سازها در بازار بسیار گران و معمولاً موردِ استقبال قشرِ لاکچری نشینِ جامعه هستند.

واردکنندگان ساز بیش از هر چیزی به واردات ویلن و پیانو علاقه دارند که قیمتی گزاف دارد و سود بسیاری هم نصیب واردکنندگان می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واردات سازهای لاکچری آزاد می‌شود؟
  • پخش یورو ۲۰۲۴ در بلاروس بدون مجوز یوفا!
  • بوشهر میزبان جشنواره موسیقی خلیج‌ فارس
  • ارکستر نوای آفتاب سال جدید را با موسیقی بی کلام آغاز می‌کند
  • تدارک رادیو فرهنگ برای هشتاد و چهارسالگی رادیو
  • حضور دروازه‌بان استقلال در دادسرای فرهنگ و رسانه
  • شکایت فرماندهی فراجا از کاپیتان استقلال | حسینی در دادگاه فرهنگ و رسانه
  • حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا
  • خبر‌های رسانه، ۴ اردیبهشت
  • ۸۴ بهار با رادیو