Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان:رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: برای رسیدن به سرانه میانگین با این وضعیت، ۱۸ سال زمان نیاز است که و برای رسیدن به سرانه فضای آموزشی استاندارد با به ۸۰ سال زمان نیاز داریم.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان، بیستمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان تهران و اختتامیه جشنواره‌های خیرین مدرسه‌ساز سراسر کشور در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم وزیر آموزش و پرورش، شهردار تهران، استاندار تهران  و امام جمعه موقت تهراننیز حضور داشتند.

 

در این مراسم، محمدرضا حافظی، رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور گفت: در حال حاضر ۶۵۰ هزار خیّر در کشور و یک هزار خیِّر در خارج از کشور وجود دارند که مدرسه سازی می کنند.

 

حافظی ادامه داد: در نظر داریم تا  در دهه سوم موجودیت خیرین مدرسه ساز،  خیرین به‌جای دبیرستان‌سازی، مدارس مهارتی کاردانش را راه اندازی کنند.

 

918 مدرسه دوشیفته داریم

در ادامه مهراله رخشانی‌مهر، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: تعداد 918 مدرسه دوشیفته در در استان تهران وجود دارد  که 168 مدرسه در شهر تهران و 750 مدرسه در شهرستان‌های تهران قرار دارند.

 

وی افزود: سرانه استاندارد فضای آموزشی 8.39 متر مربع است، سرانه متوسط فضای آموزشی در کشور 5.18 مترمربع است در حالی که سرانه فضای آموزشی استان تهران 4.26 مترمربع است به عبارتی با سرانه متوسط فضای آموزشی کشور 92 صدم مترمربع، فاصله وجود دارد.

 

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تصریح کرد: در استان 8 هزار و 524 کلاس درس باید تخریب و بازسازی شود که از نظر فضای فرسوده در جایگاه اول در کشور قرار دارد و 14 هزار کلاس درس نیز در استان تهران باید مقاوم‌سازی شود.

 

وی تصریح کرد: برای تخریب، بازسازی و مقاوم‌سازی مدارس  نیاز به 2 هزار و 300 میلیارد تومان داریم و برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام نیز به 149 میلیارد تومان اعتبار نیازمندیم.

 

رخشانی مهر گفت: برای رسیدن به سرانه میانگین با این وضعیت، 18 سال زمان  نیاز است و برای رسیدن به سرانه فضای آموزشی استانداردبه 80 سال زمان نیاز داریم.

 

به گفته ی رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور 6 هزار و 500 مدرسه در مهرماه امسال افتتاح می‌شود که نیمی از آنها توسط خیرین احداث شده است.

 

شهرداری در ساخت مدارس کمک کند

همچنین در این مراسم، محمدحسین مقیمی استاندار تهران تصریح کرد: میانگین فضای آموزشی و تراکم دانش‌آموزی در کشور ۲۴ نفر است، در شهر تهران ۳۱  است که  در بعضی مدارس تا ۳۹ و ۴۰ نفر هم در کلاس ها حضور دارند.

 

استاندار تهران افزود: افزایش بعضی‌ شهرها به دلیل مهاجرت بالا، طبیعی نبوده است برای نمونه شهری که ۱۰ هزار نفر جمعیت داشته، اکنون ۷۰۰ هزار نفر جمعیت دارد. در منطقه ۲۲ تهران کمترین فضای آموزشی را داریم .

 

مقیمی تصریح کرد: از شما خیرین درخواست دارم تا در امر مدرسه‌سازی به دولت کمک کنید تا تراکم۳۲ نفر را به ۲۴ نفر برسانیم.

 

وی از شهرداری تهران درخواست کرد تا زمین برای ساخت مدرسه در اختیار خیرین قرار دهد و اعضای شورای شهر تهران از نظر عوارض و مجوزها کمک کنند تا مشکل فضای آموزشی حل شود.

 

اتاق فکر برای محتوا سازی مدارس ساخته شود

همچنین، در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد، امام جمعه موقت تهران گفت: 40 درصد از بازسازی و نوسازی مدارس کشور برشانه خیرین است.

 

وی با بیان اینکه600 هزار خیّر مدرسه ساز در کشور داریم گفت:در دهه ۶۰  و ۷۰،  مدارس ۶ شیفته داشته ایم  و امروز حداکثر  ۱۰ درصد مدارس دو شیفته است.

 

امام جمعه موقت تهران بیان کرد: خیرین میزانی از  منابع را هم برای رشد کیفی آموزش و پرورش کشور در نظر بگیرند و  اتاق فکری از انسان‌های عالم و با تجربه و  موفق ایجاد کنید تا به محتوا سازی مدارس نیز کمک شود.

 

ایجاد 5 پارک در ۵ نقطه محروم تهران

 همچنین؛ محمدعلی افشانی شهردار تهران  نیز در این مراسم گفت: چندین بار به وزیر آموزش و پرورش گفته ام زمانی مشکل آموزش و پرورش حل می‌شود که به شناسنامه فنی ساختمان ها توجه شود.

 

وی افزود: برای 100 هزار مدرسه شناسنامه فنی ۱۴ سال پیش ایجاد شده است.  در این شناسنامه، ۱۸ صفحه مشخصات درباره مدرسه وجود دارد.

 

افشانی خاطر نشان کرد: بر اساس شناسنامه فنی، نسبت معلم به دانش‌آموز در کشور های دیگر یک معلم به ازای ۱۸ تا ۲۴ دانش‌آموز است و در ایران یک معلم  به ازای ۱۳ دانش‌آموز است.هنوز شناسنامه فنی ساختمان مدارس در آموزش و پرورش به درستی تفهیم نشده است.

 

شهردار تهران تصریح کرد: می خواهیم خیرین به عرصه شهرسازی نیز ورود پیدا کنند و خیرین شهرسازی را راه‌اندازی کنیم در اولین قدم، ۵ پارک در ۵ نقطه محروم تهران ایجاد شود.

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت اوقات فراغت جشن های دهه کرامت اقتصاد مجلس جام جهانی روسیه ایران ارزانی شیراز جشنواره خیرین مدرسه ساز خیرین مدرسه ساز دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۶۸۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها

به گزارش قدس آنلاین، خبرگزاری قدس پرس با اعلام این خبر و انتشار تصاویری از دانش آموزان ابتدایی که در درون چادرها دروس خود را فرا می گیرند، نوشت: پس از گذشت هفت ماه از حملات مداوم رژیم اشغالگر اسرائیل علیه ساکنان نوار غزه با ابتکار جوانان شهر دیر البلح، دانش آموزان مقطع ابتدایی در زیر چادرها فصل تحصیلی خود را از سرگرفتند.

بر اساس این گزارش، دانش آموزان ابتدایی شهر دیرالبلح در زیر چادرهایی که به عنوان کلاس درس توسط گروهی از جوانان این شهر برپا شده است، درس می خوانند و فعالیت های آموزشی خود را دنبال می کنند.

پیشتر کارشناسان سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرده بودند که ۸۰ درصد مدارس نوار غزه بر اثر تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به این منطقه تخریب شده‌ است.

آنها در بیانیه‌ای اعلام کرده بودند که تخریب بیش از ۸۰ درصد مدارس غزه، پرسش‌هایی را در رابطه با نابودی عمدی مراکز آموزشی به منظور تخریب و نابودی همه جانبه سیستم آموزشی در فلسطین مطرح می‌کند.

این کارشناسان افزودند: تداوم حملات ظالمانه به زیرساخت‌های آموزشی نوار غزه تأثیر مخربی در درازمدت بر حقوق اولیه ساکنان این منطقه برای یادگیری دارد و نسلی از فلسطینی‌ها را در آینده از آموزش محروم می‌کند.

بر اساس این بیانیه، از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه، بیش از پنج هزار و ۴۷۹ دانش آموز، ۲۶۱ معلم و ۹۵ استاد دانشگاه شهید و بیش از هفت هزار و ۸۱۹ دانش آموز و ۷۵۶ معلم زخمی شده‌اند.

وزارت آموزش و پرورش فلسطین نیز با انتشار بیانیه ای اعلام کرده بود که ۲۸۶ مدرسه دولتی و ۶۵ مدرسه وابسته به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) در نوار غزه، بمباران و تخریب شده اند که ۱۱۱ مورد از آنها دچار خسارت شدید شده‌اند و ۴۰ مدرسه نیز در کرانه باختری مورد حمله نظامیان اشغالگر و تخریب واقع شده است. همچنین از ۱۳۳ مدرسه دولتی نیز به عنوان سرپناه برای آوارگان نوار غزه استفاده شده است.

براساس گزارش این وزارتخانه، ۶۲۰ هزار دانش‌آموز فلسطینی در نوار غزه، همچنان از حضور در مدارس از ابتدای تجاوز به نوار غزه محروم هستند. این در حالی است که اکثر دانش آموزان با شرایط بهداشتی و روحی بسیار ناگواری مواجه هستند.

این خبر در حالی منتشر می شود که جنگ علیه نوار غزه تاکنون به شهادت ۳۴ هزار و ۴۸۸ نفر و زخمی شدن ۷۷ هزار و ۶۴۳ نفر منجر شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • نیاز آذربایجان‌غربی به ۵۰۰۰ کلاس درس برای رسیدن به استاندارد کشوری
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • تجلیل از ٣٨ خیر مدرسه ساز در خراسان جنوبی