Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار "حمید عطایی" در جلسه هماهنگی برنامه های هفته ناجا پلیس پیشگیری، توجه به درون سازمان با نگاه به منزلت و تجلیل از کارکنان و توجه به برون سازمان با نگاه به اقشار مختلف مردم و سازمان های همسو با اهداف نیروی انتظامی را از جمله راهبردهای اصلی هفته ناجا برشمرد و اظهار داشت: هفته ناجا  فرصت ویژه ای است که با شیوه های مختلف عملی می توان ضمن تکریم از خانواده بزرگ ناجا، کارکردهای پلیس در حوزه های مختلف انتظامی، اجتماعی، علمی و عملی را برای مخاطبان اطلاع رسانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، اثر بخشی برنامه های هفته نیروی انتظامی را در گرو برنامه ریزی منسجم و دقیق دانست و خطاب به روسای کمیته های 6 گانه ستاد برگزاری این هفته، افزود: روسای کمیته ها با تشکیل اتاق های اندیشه ورزی، راهکارهای اجرای باشکوه برنامه های هفته ناجا را با استفاده از امکانات و ظرفیت های بالقوه درون و برون سازمانی احصاء و به منظور اثربخش تر بودن برنامه ها، تدابیر ابلاغی را در خصوص کمیت و کیفیت برنامه ها مد نظر قرار دهند.

جانشین پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به معایب برنامه های سال پیش، هدف اصلی از نکوداشت هفته ناجا را جلب رضایت، اعتماد و سرمایه اجتماعی برای پلیس همچنین معرفی اقتدار، کارآمدی، توانمندی پلیس در تأمین نظم و امنیت به جامعه و افزایش احساس امنیت در بین شهروندان عنوان و تصریح کرد: شایسته است مجریان برنامه ها از هم اکنون با تمسک به خرد جمعی گام های عملی در تحقق اهداف این مناسبت مهم بردارند.

سردار عطایی،"کمیته مشارکت های مردمی"  هفته ناجا را از کمیته های راهبردی و مهم پلیس پیشگیری در فراهم نمودن زمینه بهره مندی پلیس از ظرفیت های مردمی ارزیابی کرد و گفت: نظر به اینکه از جمله راهبردهای اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و یکی از مطالبات مهم فرمانده معظم کل قوا، ترویج و گسترش امنیت مردم پایه است و از سوی دیگر، گسترش حوزه ماموریت موسسات حفاظتی، مراقبتی و تقویت مشارکت مردم تامین نظم و امنیت از ماموریت های اولویت دار پلیس پیشگیری ناجا در سال 97 است، از این رو مرکز انتظام پلیس پیشگیری در هفته ناجا باید نقش مردم، رسالت نگهبان های محله و موسسات خدمات حفاظتی، مراقبتی  در پیشگیری از وقوع جرم و تولید امنیت به انحاء مختلف و در قالب برنامه های متنوع به اقشار مختلف را معرفی و اطلاع رسانی کند.

گفتنی است، در پایان این جلسه روسای کمیته های 6 گانه هفته ناجا پلیس پیشگیری احکام انتصاب خود را دریافت کردند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جانشین پلیس پیشگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۷۱۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد از افزایش بیش از ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: این اعتبار باید در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد، مجید دهقانی‌زاده با بیان اینکه از اقدامات اساسی دولت در راستای کمک به مجموعه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، پرداخت عوارض ارزش افزوده است، اظهار کرد: این اعتبار به‌صورت نقد در اختیار آنان قرار می‌گیرد تا خدمات مناسب و در شأن مردم ارائه دهند.

وی تأمین منابع مالی پایدار از محل توزیع عوارض را مساله مهمی برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها دانست و افزود: انتظار می‌رود مجموعه شوراها و شهرداری‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا این اعتبار پرداختی از سوی دولت در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با بیان اینکه مجموعه شهرداری‌ها باید به فکر ایجاد منابع پایدار درآمدی برای خود باشند، تاکید کرد: شوراها و شهرداری‌ها باید بتوانند منابع مناسبی در کنار منابعی که از محل ارزش افزوده نصیبشان می‌شود را در راستای تکمیل طرح و پروژه‌های حوزه شهری و روستایی و همچنین خدمت مناسب به شهروندان به کار گیرند.

دهقانی‌زاده با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان ۹ برابر افزایش پیدا کرده است، بیان کرد: در دولت سیزدهم دولت به کمک مجموعه مدیریت شهری و روستایی آمد تا در این حوزه تحول اساسی ایجاد کند.

وی عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان را در سال ۱۳۹۹ مجموعاً ۳,۳۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد که در این دولت این اعتبار بیش از ۹ برابر افزایش یافته است و افزود: عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان در سال ۱۴۰۲ نیز به مبلغ ۳۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد از دلایل رشد این منابع در دولت سیزدهم را تدابیر اندیشیده شده در قالب ستاد درآمد و تجهیز منابع و مساعدت‌های استاندار و نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی در انتقال تعدادی از پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های یزدی به استان و نیز تلاش‌های ارزشمند دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط به ویژه اداره کل امور مالیاتی دانست و گفت: دولت سیزدهم بر تأمین منابع مالی پایدار و عدالت محور در کشور تاکید دارد.

کد خبر 751181

دیگر خبرها

  • درگیری فرانسوی‌ها با پلیس پس از حذف پی‌اس‌جی
  • رفع مشکلات بیجار با برنامه‌ریزی محقق می‌شود
  • رصد وانت‌بارهای میوه‌فروش در سنندج
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • غافلگیری سارقان کلینیک ترک اعتیاد
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان